A+ A-

Örök igazság

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
- Neee, hiszen sokan vannak itt, ne nyúlkálj! Még meglátnak... Suttog fülembe feleségem. Jókor szól, bugyi nem is volt rajta, szoknyáját már feltűrtem derekáig, és bár lábait néha illemből próbálja összezárni, már alig sikerül néki, tán nem is igazán akarja, hisz két ujjam benne van lucskos puncijában, egy másikkal meg izgalmától duzzadt csiklóját, kisajkait masszírozom. Egy kíváncsi, figyelő, kukkoló számára csemegét jelent, hiszen még a vénuszdombján lévő kis szőrpamacs is jól látható, sőt, talán még a köldöke is. Ezen közben egyik cicije kikandikál felhajtott blúza alól, melyet ajkaimmal próbálok elérni. Többnyire sikerrel...
- Ugyan, kit érdekel, legfeljebb megbámulnak minket is, válaszolom. De kár aggódnod, nem csak mi kezdünk neki a hancúrozásnak, hiszen néz csak oda, a nappali túlsó sarkába, ott már javában megy az akció! És valóban így van.
A kanapén feljebb ficereg, felkönyököl és felemeli a fejét, hadd lássa, mire hivatkozom. Nem szokványos, bár igézőn erotikus látvány tárul szeme elé. Egy korunkbéli pár vetkőzött ki teljesen ruháiból és a szégyenlőség köpenyét ledobva, figyelő tekintetekkel nem foglalkozva immár anyaszült meztelenül csókolózik, simogatja, izgatja egymást. Mintha csak figyelmünkre vártak volna, a vöröses - barnás hajú, teltkarcsú, kívánatos, buja kisugárzású nő elfekszik egy nagyon alacsony, mamaszán szerű fotelben, lábait felhúzza, mire párja szemüvegét levéve elé térdel, és falni, nyalni kezdi ölét. Bevillan a nő neve: Erika, és a párjáé is: Bence. Amikor megérkeztünk a szilveszteri buliba, bemutattak minket egymásnak.
Eddig is érdeklődő, figyelő tekintetek kereszttűzében voltak, ám talán csak erre az alkalomra várhattak többen is, mert szép lassan, kisebb csoportban 5 - 6 ember közelebb húzódott a fotel két oldalához, talán, hogy jobban láthassanak. Bár, fejembe bevillant egy kis huncut gondolat, hogy lesz itt más is. Nem tévedtem. Hamar, kósza, tapogatózó érintések simítanak végig rajtuk, majd látván, hogy nem zavarják el a kíváncsi kezek gazdáit, sőt, akarják őket, célratörőbb simogatások indulnak útjukra, ezzel is még jobban fokozzák a pár gyönyörét. Kap simogatásokat a szájával, nyelvével "dolgozó" férfi is, ám, a kezek fő célpontja a buja szép női test. Egyszerre 8 - 10 kéz simogatja, becézgeti. Segítenek tartani a formás női lábakat, közben cirógatják vádliját, combját, popsiját, sőt merészebb ujjak a csókoló száj mellett a puncihoz is odakalandoznak. Egy - egy ujjacska beletéved a nyáltól és izgalomnedvektől cuppogósan nedves hüvelybe, talán még a popsi lyukba is, és egyszerre több ujj masszírozza a csiklót, az ajkakat és a vénuszdombot is. Pár kéz a szép kerek ciciket, az izgalomtól duzzadt málna szemecske méretű mellbimbókat kényezteti, masszírozza, dörzsölgeti hol gyengéden, hol rámenősen.
A kényeztetések ilyen fokú intenzitásától, izgalmától Erika percek alatt elélvez. Hangos gyönyörsikolya még szinte el sem hall, amikor gyorsvonati sebességgel eléri a következő, és ziháló nyögésekkel újra tudatja a körülötte lévőkkel, a világgal, újra csúcsra jutott.
Ekkor egy bátrabb férfi odahajol a nyakához, és csókolgatni kezdi azt. Ezen felbuzdulva egy másik lágyan ajkaihoz hajol, s megcsókolja. A válasz érzéki, mohó, követelőző csókkal érkezik. Ajkaik vadul összeforrnak, nyelvük vad birkózásba kezd. Mások is felbátorodnak. A két kerek mellet először csak óvatosan, két oldalról érinti meg, egy - egy nyelvecske, ám, hamar merésszé válnak, és érzéki táncot lejtenek nem csak a mellbimbók körül, hanem elkalandoznak a gömböcskék széléig, sőt, azon túl a mellkasig, sőt, a köldökig is.
Bence feltérdel, és izgalomtól merev farkát már szinte vadul, első lökésre tövig nyomja párjába, aki apró gyönyör - sikkantással ad hangot tetszésének. Sőt, lábait, ha lehet, még jobban szétfeszíti, hogy a formás farok minél mélyebben hatolhasson belé. Ebben segítőkészen segítenek a lábát tartó - simogató kezek, kik megtartják.
Egy kicsit kivár, hagyja, had lüktessen férfiassága a tűzforró nedves punciban, majd lassan kihúzza, hogy ugyanolyan lassan ismét bedugja. Egy félmeztelen nő a háta mögé térdel, két kezét fenekére rakja, így adva ritmust csípője mozgásának, lökéseinek erősségének.
Közben, hogyan, mikor, nem tudni, de mindkét kezébe belekerül egy - egy ágaskodó fallosz, melyeket szorosan megmarkol, és lassan, az élvezettől szinte öntudatlanul húzogatja rajtuk a bőrt.
Két simogató kéz két oldalról széthúzza a punciját, mely vörösen lüktetve tárul fel, mint egy csodaszép rózsa. Így még jobban látható, ahogyan lüktetve jár benne ki - be az eres, duzzadt fallosz. A vágytól és kéjtől vörös punci kényeztetést követelőn, hívogatón nyílik szét, kínálja magát, ennek nem is lehet ellenállni, egy száj rögtön ráveti magát, és falni, nyalni kezdi.
Ennyi érzékeket ingerlő, ily sokféle kényeztetés sorozatos, új és újabb orgazmusokba kergeti Erikát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L
2014. 01. 2. csütörtök 04:28
Jó írás. Válaszolok rá!
#8 joozsi
2013. 12. 9. hétfő 02:59
Folytatni kék! Válaszolok rá!
#7 papi
2013. 04. 12. péntek 20:19
Ennél már csak a folytatás lehetne izgalmasabb Válaszolok rá!
#6 genius33
2012. 12. 26. szerda 05:54
Fincsi smile Válaszolok rá!
#5 v-ir-a
2012. 12. 22. szombat 23:18
huh, de jó volt... smile kiváncsi lennék az ezután torténtekre is nyes Válaszolok rá!
#4 sikamika
2012. 12. 22. szombat 18:27
jo smile Válaszolok rá!
#3 and
2012. 12. 21. péntek 16:59
Nekem tetszett! Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 12. 21. péntek 07:54
Baszásért mire képese a nők. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 12. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!