A+ A-

Csodás hétvége, első rész

Csodálatosan indult a nyaralásunk, és bíztunk abban, hogy szép emlékekkel jövünk majd haza, de a valóság túlszárnyalt mindent.
Egyik délután sétáltunk a városban kéz a kézben, és épp arról beszélgettünk melyik kávézóba üljünk be, mikor kedvesem meglepve szolt:
- Nézd, csak ki ül ott abban a kávézóban.
S én is meglepve fedeztem fel párom egy kedves barátnőjét. Odamentünk hozzá, láttunkra felderült addig elkeseredettnek tűnő arca. Kérdésünkre a közeli székekre mutatott, így leültünk mellé. Az feltűnt nekem, hogy nem kávét, hanem kinézete alapján tekintélyes mennyiségű whisky-t szopogat.
Nem tűnt túl vidámnak, de nekünk azért örült. Kérdeztük tőle csak nem ő is itt nyaral?
Nem, mondta, csak a hétvégére jött le egy kis kikapcsolódásra, de eddig nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt eltervezte... majd jelentőségteljesen kortyolt egyet az italából. Egymásra néztünk a párommal, és mind a ketten tudtuk, hogy ilyen állapotban nem hagyjuk itt.
Előbb csak általános dolgokról kezdtünk el beszélgetni, de mert láttuk nem igazán akar megnyílni, felvidámodni, a párom a régi női praktikát bevetve elhívta magával a mellékhelyiségbe.
Ahogy távolodó alakjukat néztem, óhatatlanul eszembe jutott, hogyan is szervezkedtünk nem is olyan régen egy hármas összehozásán, és ahol a párom pont őt vetette fel, mert sejtettük róla, hogy esetleg ő is bi, hogy milyen lenne, ha... de nem volt bátorságunk neki is felvetni a dolgot.
Elég sokat kellett rájuk várnom, már kezdtem aggódni. Sokkal vidámabb hangulatban kerültek elő, mind a kettőjük arcán mosoly, kicsit furcsa mosoly derenget. A párom ekkor csak annyit mondott, hogy fizessek, és nem lenne e baj, ha Linda feljönne hozzánk egy kis beszélgetésre még. Természetesen nem baj.
Később tudtam meg, hogy a mellékhelyiségben Linda valószínűleg az alkoholnak köszönhetően megnyílt, és elmondta, hogy egy randevú miatt jött le ide, úgy volt megbeszélve, hogy egy kellemes hétvégét tölt itt lenn... egy párral. Ide is utazott, és már csak itt hívták fel, hogy nekik közbe jött valami, és nagyon sajnálják, de nem tudnak jönni... A párom, első meglepetése után, azonnal érezte, hogy most van itt az idő. S elmondta neki a mi régi tervünket, figyelve a reakciót. Linda arcán is csak meglepetés látszott... majd kis csend után ő is bevallotta, hogy ha akkor megkeressük, akkor biztosan igen lett volna a válasza. És ekkor, ott a mellékhelyiségben szinte egymás szavába vágva beszélték meg a részleteket...
Én ebből csak azt kaptam, hogy fizetés után a párom a fülemhez hajolt, és belesúgta. Emlékszel a régi tervünkre? Mit szolnál hozzá, ha ma éjjel megvalósítanánk?
Kellett kis idő, míg felocsúdtam, de az arcomra volt írva minden
Megérkeztünk a szállásunkra, gyorsan az estére bekészített italokhoz léptem, csinálni valami feszültségoldót.
Martiniból készítettem egy még lightosabb kis koktélt és azt szopogatva Beszélgetni kezdtünk. De a párom nem akart nagyon várni.
- Nem akarsz megfürödni, - kérdezte Lindát.. - Esetleg velem... - Bátortalanul rábólintott...
Majd kézen fogva elvonultak a fürdőszoba felé... Az ajtót nem csukták be, ahol ültem onnan pont ráláttam a fürdőre..
Beérve állva vetkőztetni kezdték egymást.. Hamar már csak fehérneműben álltak ott. Ekkor lelassultak a mozdulatok... Szinte csak lesimogatták a másikról a ruhát...
Látni, ahogy Linda szinte áhítattal érinti párom melleit, csodálja a formáját a méretét...
Lekerültek a melltartók... Megengedték a tusolót, és beálltak... Én gyönyörködve néztem a csodás testeteket... Szépen borotvált puncikat...
Lassan mosdatják egymást, közben jókat nevettek....
- Gyere Téged is megmosdatunk, - kiáltanak ki...
Nem kell kétszer mondani, mire a fürdőszobához érek, már meztelen vagyok, farkam egyenesen előre mered...
Nevetve a farkamnál fogva húz be a párom a víz alá, és ketten négy kézzel dörzsölték át a testem... Elveszek a kezek sűrűjében, mindenütt kezeket érzek....
Csak behunyom a szemem és átadom magam az érzésnek...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.98 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 15:15
Folytazsd! 9 Pont!
#9 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 09:13
Enyhén kis jóindulattal közepes történet.
#8 listike 2013. 06. 21. péntek 07:34
Hol van a folytatés?
#7 tomi19 2012. 11. 16. péntek 16:15
Jóféle csak rövid,a folytatás talán már hosszabbra sikerül 9pont nyes
#6 v-ir-a 2012. 11. 12. hétfő 22:15
hát bizony ez ehhez rövid, de velős... a folytatást várom smile
#5 sztbali 2012. 11. 11. vasárnap 19:57
Közepesen jó, de ugynakkor elsietett.
#4 genius33 2012. 11. 10. szombat 20:45
Egészen nemrossz nyes
#3 Rinaldo 2012. 11. 9. péntek 07:30
Kissé vontatott.
#2 tiborg 2012. 11. 9. péntek 03:54
Elsietett,nyulfarknyisztory.....
#1 Törté-Net 2012. 11. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?