A+ A-

Az utolsó beteljesülés

Ez a történet egy lányról és egy fiúról szól, akik amellett, hogy kiválóan megértették egymást és szívesen ápolták egymás lelkivilágát, olyan hatással voltak egymás testére, mint amit még soha más iránt nem éreztek és talán soha nem is fognak a jövőben sem. Ha egymással voltak, vagy csak beszélgettek a neten keresztül, a szex puszta nyers gondolatától is izgalomba jöttek, és amint beszélni kezdtek vágyaikról, álmaikról, gondolataikról, máris működésbe lépett a szervezetük és csillapíthatatlan, kielégíthetetlen vágyat éreztek egymás iránt. Néhányszor úgy alakult az életük, hogy egymásé lehettek és felejthetetlen órákat töltöttek egymás testének felfedezésével, kielégítésével.
Az élet azonban úgy hozta, hogy külön utakon folytatják, és csak barátok maradnak. A fiú elfogadta a lány döntését, hiszen mindennél fontosabb volt számára a lány boldogsága, melyet ő nem tudott megadni neki. Hosszú gondolkodás után kitalálta, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a lány számára, mellyel érzelmeiket elzárhatják bizonytalan időre, de barátságukat megőrizhetik továbbra is. De erről majd később. Találkozót kért hát a lánytól és titkon azért abban reménykedett, hogy most, amikor végre minden körülmény nyugodt, nem kell titokban találkozni, nem leskelődnek az ismeretlenek, nem kell dideregni az autó hátsó ülésén, akkor egy utolsó felszabadult együttléttel zárhatják le a múltat, immár végérvényesen. Ez a történet arról a lányról és fiúról szól, akit Picurnak és Manónak hívnak.
Napok óta izgalommal várja Picur és Manó a megbeszélt találkozót, s bár nem beszélnek róla, Manó azért titkon reméli, hogy összejön végre a lehetőség, hogy újra egymásé lehessenek. Még egyszer, utoljára. Manó gondosan felkészült, egy sor meglepetéssel indult útnak Picurhoz. Útközben számtalanszor lejátsza a fejében az eltervezett napot, próbálja csiszolni a Picurnak szánt becéző szavakat, amitől kedvese mosolyra fakad. Picur mosolya egyedülálló, angyali, és ha Manó ezt látja, az minden szenvedésért, lemondásért kárpótolja. Manó végre ott áll az ajtó előtt és megnyomja a csengőt.
Az ajtó kitárul és Picur régenvárt angyali mosolya fogadja.
- Már nagyon vártalak.
- Siettem, amennyire csak tudtam, de néhány dolgot még be kellett reggel szereznem. Bízom benne, hogy megérte várnod! -felelte Manó sejtelmesen.
Picur mosolyát magába szívva, Manó gondosan végigpásztázza kedvesét, aki egy laza szabadidőruhában várt rá ezen a napsütéses napon. Szőke haja, ahogy a fény ráesik, meg-megcsillan, arcán az izgalom apró pirospozsgás foltokban fellelhető.
Manó ledobálja a magával hozott dolgokat, és végre átölelheti Picurt. Oly régen várt már erre a pillanatra, annyiszor eljátszotta már ezt gondolatban, és most szinte el sem hiszi, hogy ez valóság és kezében tartja kedvesét. Bőrük egymáshoz ér, mélyen beszippantják a már-már feledésbe merült illatokat, majd mélyen egymás szemébe néznek. Nem szólnak egy szót sem, szavak nélkül is tudják mire gondol a másik.
Majd lehunyják szemeiket és ajkaik egymáshoz közelednek. Puha csókot lehelnek egymás szájára, szépen lassan, kedvesen haladnak. Ölelésük sem lazult, nem szabadulhatnak egymás karjaiból. Közben nyelvük is életre kel és kalandozni kezdenek egymás szájában. Először finoman végigpásztázzák az ajkaik széleit, majd egymásra találnak, és vad táncba kezdenek. Most már falják egymást, beszívják egymás nyelvét mélyen, majd eleresztik, és gyengéden megsimogatják újra és újra. Kezeik sem szorítják már egymást olyan szorosan, felfedezőútra indulnak egymás testén. Manó először Picur nyakát kezdi masszírozni, mely nagyon kellemes, bizsergető érzést vált ki a lányból, aki még szorosabban öleli ezért magához Manót. Picur is végigsimítja a fiú testét, miközben nyelveik még mindig keringőznek egymással. Manó ekkor már egyre nehezebben bír magával, bár tudja, hogy most minden egyes pillanatot ki kell élveznie, mert nem lesz része többet ilyenben. Gyengéden lehúzza Picur melegítő felsőjét és puha csókokat lehel a feltáruló vállakra. Picuron egy fehér színű top van, mely kevésbé takarja izgalmát, jól látszódik, hogy mellbimbói az égnek merednek. Manóra is hatással van mindez és a heves csókváltás közepette már az egyik mellbimbót morzsolja finoman az ujjhegyével, míg szabad kezével a másik mellet masszírozza gyengéden. Hamarosan lehúzza a topot, és szájával kényezteti a már kőkemény bimbókat. Körkörösen nyaldossa, majd óvatosan meg-megszívja őket. Picur borzalmasan felizgult ettől és már alig várja a folytatást. Persze ő sem akar lemaradni, így Manó ingjén kezdi a gombokat kigombolni. Gyengéden kezeivel végigsimítja Manó mellkasát, és mindezt forró csókok követik. Egymás mellé fekszenek az ágyra, és úgy folytatják a kényeztetést. Manónak könnyebb dolga van, szinte akadálytalanul csúszik be a keze Picur melegítőnadrágjába. Keze már Picur combját simogatja, miközben másik kezével ismét Picur melleit gyúrja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 13. szombat 06:43
Kedves cápaszelidítő! Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni! Engem inkább az zavar, hogy miért kell befejezni azt, ami tökéletesen jó? Semmi sem indokolja, hogy miért nem maradnak együtt.
#8 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 11:13
Picúr és Manó aranyos becenevek.
#7 imohos 2012. 08. 18. szombat 11:14
Hát, jobb is lehetne
#6 v-ir-a 2012. 08. 17. péntek 23:06
"S hogy mi volt az? Szerintem számotokra nem jelentene semmit, az csak kettőjükre tartozik.
Ti úgyis csak a szex miatt olvastátok el ezt a történetet."
ez a 3 mondat fájt egy kicsit...és számomra elrontotta az egészet:-(
#5 Rinaldo 2012. 08. 17. péntek 12:49
Nagyon csodás volt,a hogy az utolsó együtt létett felejthetetlené tették.
#4 gyuri0926 2012. 08. 17. péntek 09:43
Inkább szelídíts cápákat továbbra is
#3 lobogos 2012. 08. 17. péntek 07:59
Mano es Picur. smile
#2 cervelo 2012. 08. 17. péntek 07:21
Elmegy
#1 Törté-Net 2012. 08. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?