A+ A-

Vanda és Én

Vajon hová is tettem, morfondíroztam magamban miközben az órát néztem, és meglepődve vettem észre, hogy már délután 5.55 van. Aztán hirtelen, a fiók sarkában mégis csak rábukkantam arra a bizonyos agyon keresett cd-re. Majd gyorsan rendbe szedtem magam és elindultam, hogy rendbe tegyem egyik volt általános iskolás osztálytársnőm gépét, mert most vettek új gépet és az édesanyja telefonon megkért, hogy ha ráérek nézzem már meg. Nos minden rendben is ment, az édesanyja nyitott ajtót és oda kísért a géphez a telepítés már 70%-nál járt, amikor az osztálytársnőm (hívjuk, Vandának) testvére azzal jött oda hozzám, hogy el kell menniük, de én csak nyugodtan maradjak, mert Vanda nemsokára hazajön. Nem sokkal később Vanda meg is érkezett, majd elállt a lélegzetem, amikor megláttam, hogy micsoda bombázó lett. Mivel annak idején is jól kijöttünk egymással, de csak mint barátok, most is gyorsan szóba elegyedtünk.
Éppen arról folyt a vita, hogy állsuliban kinek mi volt a hibája, azonban ez egyre jobban csak kettőnkre kezdett lekorlátozódni.
- Te mindig kibeszéltél a hátam mögött - mondta Vanda kicsit elmosolyodva, hogy nehogy túl komolyan vegyem.
- Te pedig állandóan adtál rá okot. - próbáltam vissza vágni.
- Miféle okot - kérdezte kissé hamiskásan csillogó szemekkel, mert sohasem szeretett alul maradni egy vitában. - Nos megpróbáltam olyan választ keresni, amivel végképp magam mögé utasíthatom ebben a vitában. Ekkor jutott eszembe az akkori öltözködési szokása, ami egy nyolcadikos lánynak elég kihívó volt, gyakran hordott mélydekoltázsú ruhákat és átlátszó térdnadrágot, ami alatt csak egy tanga volt. Fel is dobtam a témát, kicsit árnyaltan nehogy azt higgye, hogy könnyűvérűnek tartom.
- Nem semmi volt, ahogy öltözködtél - mondtam.
- Talán nem tetszett?! - kaptam meg a választ kissé szemrehányóan.
Ezek után a válaszomat meg sem várva kiment a szobából a nappaliba, mire kiértem szomorúan láttam, hogy pityereg.
- Mi a baj, nem akartalak megbántani - próbáltam jobb kedvre deríteni.
- Pedig sikerült, és nem gondoltam volna, hogy ennyire tapintatlan is tudsz lenni - zokogott tovább.
- Nekem nagyon is tetszettél, sőt titokban csak arra gondoltam, hogy te meg én talán... - hagytam félben a mondatot, nehogy még ezzel is valami rosszat mondjak.
- Tényleg tetszettem neked? -kérdezte kissé enyhülő tekintettel.
- De még mennyire! - szóltam vissza az ajtóból, mert elmentem, az asztalhoz egy papírzsebkendőért, hogy oda adjam neki, hogy azzal törölje le a könnyeit. Amikor visszaértem, egy hirtelen ötlettől vezérelve én magam kezdetem letörölgetni a könnyeit, ezt ő egy kis puszival jutalmazta, amitől engem elöntött a forróság és a szilva alakúra csücsörített ajkának érzése arcomon, máshol is beindított kisebb fajta térfogat változást, amit még összeszorított combokkal leplezni tudtam.
Ezek után lesz ami lesz, alapon én is vissza pusziltam, de először csak azt a gyönyörű pirospozsgás orcáját vettem célba. Hirtelen felpattant és minden féle keresetlen szavakat intézett hozzám, hogy én csak ki akarom őt használni és, hogy olyan vagyok, mint a többi fiúk, akik csak azt várják tőle, hogy tegye szét a lábát. Gondoltam valamit még is csak tennem kell, és utána ugrottam majd átöleltem, először megpróbált eltaszítani magától de, én kisebb erőszakot alkalmazva ezt nem engedtem és elkezdtem a fülébe súgni, hogy mennyire sajnálom az előbbieket és, hogy mennyire szeretem, szerettem annak idején. Erre tiltakozása kicsit alább hagyott és szemembe nézett én pedig szintén az Ő gyönyörű, kicsit mandula alakú szemébe. Talán percek óta így álltunk, amikor szájon csókolt, kicsit sután, kicsit félénken, mint kiderült még szűz volt. Kezeimmel felfedezőútra indultam, de csak ruhán keresztül nehogy valamit is elkapkodjak. Popsija eszeveszettül kívánatos volt, alig bírtam eltelni a gyúrásával, gyömöszkölésével. Később visszatértem a melleihez miközben ő továbbra is ajkaimon csüngött, és hagyta, hogy azt tegyek vele amit csak akarok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:13
Nekem és feleségemnek tetszett.
#9 A57L 2014. 11. 1. szombat 11:48
Lehetett volna jobb is.
#8 zsuzsika 2014. 10. 29. szerda 08:10
Jó.
#7 listike 2014. 03. 3. hétfő 14:07
Aranyos.
#6 v-ir-a 2012. 09. 16. vasárnap 23:10
szép kis történet
#5 sikamika 2012. 07. 28. szombat 12:20
nem rossz smile
#4 Rinaldo 2012. 07. 27. péntek 13:08
Nagyon helyes,hogy nem támadt rá mint mint vaddisznó a makkra és nagyon gyöngéden vette el a szűzességétt.
#3 cervelo 2012. 07. 27. péntek 07:52
Lehetne színesebb is.
#2 genius33 2012. 07. 27. péntek 06:37
Nekem tetszett smile
#1 Törté-Net 2012. 07. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?