A+ A-

Fantáziáljunk!

Izgalmas utazásra invitállak, tisztelt hölgy Olvasó! Helyezkedj el kényelmesen, lazulj el, és hagyjuk magunk mögött a valódi világot, kiránduljunk egyet a fantázia birodalmában. Rád fér egy kis pihenés, és egy kis kényeztetés, mégha csak így, íráson keresztül is. Ez a történet Neked szól, készülj fel, indulunk.
Orvos vagyok. Hallottál rólam néhány ajánlást, ezért felkeresel a magánrendelésemen. Ez nem egy olyan lepusztult, hideg kövekkel és zöld csempékkel kirakott rendelő, hanem egy nagyon otthonos, barátságos kis lakás. A szobában az íróasztalon és a szokásos orvosi eszközökön kívül nőgyógyászati szék és egy ágy is található. Belépsz, kedvesen bemutatkozunk egymásnak. Teljes körű vizsgálatot szeretnél, ezért néhány általános kérdés után megkérlek, hogy vetkőzz le meztelenre. Utazásod ezzel kezdetét veszi.
Levetkőzöl, velem szemben állsz. Nagyon szép vagy. Megtapogatom a nyakad, megvizsgálom a melleidet. Azonnal érzed, hogy nem úgy érek Hozzád, ahogy más orvosok. Nem olyan közömbös, gépies mozdulatokkal. Zavarba jössz, de nem utasítasz el, nem akarsz azonnal botrányt. A kezem meleg, a melleidnek jólesik az érintés. Meghallgatom a légzésed, kérlek, hogy sóhajts. Te örömmel megteszed, a sok levegőtől friss vér áramlik minden porcikádba, a tested felfrissül, kiéleződnek kissé az érzékeid. A válladra helyezem a kezem, és kérlek, ülj fel a vizsgálószékre. Amíg kesztyűt húzok, Te a félig hátradöntött támlájú székbe ülsz, a lábaidat a tartókba teszed. Ekkor talán még csak a tudatalattid egy szegletében motoszkál valami, egyébként nem is sejted, miben lesz most részed.
Kissé széjjelebb nyitom a lábaidat, közéjük állok, és vizsgálni kezdelek. Rögtön megérzed, hogy ez nem olyan vizsgálat, amit megszoktál. Egy ujjamat lassan Beléd helyezem, de nem szenvtelenül tapogatlak. Mintha mozogna benned, mintha masszírozna ott belül valami. Végigfut Rajtad egy izgalmi inger. Aztán még egy, ez nem lehet tévedés. Elkezdesz nedvesedni, érzed, ahogy a puncid kezd ellazulni és bizseregni. Ha nem lennél zavarban, talán egy sóhajt is megengednél magadnak. Amikor megkérdezem, nem kellemetlen-e, alig tudod megállni, hogy ne nyögve válaszolj. A középső ujjam benned, a hüvelykujjamat pedig a csiklódra teszem. Áramütésként ér az izgalom, most már biztos vagy benne, mi történik. Egy pillanatig nem tudod, ellenállj, vagy hagyd megtörténni a dolgokat. Habozol, de minden pillanattal nedvesebb és izgatottabb vagy, a mellbimbóid megduzzadnak.
- Szeretnéd, hogy folytassam? - kérdezem barátságos hangon, amikor látom, hogy már pirul az arcod, és mélyebben veszed a levegőt. Válaszút elé állítalak: Nemet mondasz, és véget vetsz ennek az izgalmas szexjátéknak, vagy a tested jeleit követed, és megadod magad az izgalomnak? A jelek egyértelműek. Felizgultál, nedvesedsz, az ujjaim már könnyen csúszkálnak benned. A csiklódat bekenem a nedveiddel. Most már vágysz a szexre.
- Igen, folytasd - válaszolsz, és ezzel nincs visszaút. A szemembe nézve bevallod, hogy vágysz a kielégülésre, szeretnéd, hogy eljuttassalak a csúcsra, és ezért, bár még alig ismerjük egymást, hajlandó vagy odaadni magad nekem. Leveszem a gumikesztyűt, nincs már szükség a színjátékra. A bokáidat odaszíjazom a lábtartókhoz, és szótlanul hagyod, hogy a csuklóidat is megkössem, a fejed melletti fogantyúkon. Nem erősen. Kényelmes ez a megadó pozíció. De a szíjak elég stabilan tartanak ahhoz, hogy kiszolgáltatva érezd Magad. Ez csak jobban felizgat, a puncid már csillog a nedvességtől, a mellbimbóid duzzadtak és érzékenyek.
Határozottan masszírozlak tovább, és már nem félsz kimutatni az élvezetet. Le-lehunyod a szemed, kicsit mozogsz a székben, sóhajtozol. Szeretnéd keményebben, gyorsabban. Tombol Benned a vágy, hogy végre egy merev farkat érezz magadban, ami kőkeményen kíván Téged. Hogy egy férfi magáévá tegyen, heves lökésekkel megdugjon, hogy végre felrobbanjon Benned ez a sok szexuális energia. Leveszem a fehér köpenyemet, és levetkőzöm. Nem én vagyok vágyálmaid pasija, nem én kacsintok rád a tévéműsorokból, a magazinok címlapjairól. De mindez nem számít, mert én izgattalak fel, nekem adod oda Magad, tőlem remélheted a gyönyört. Látod, hogy a farkam keményen áll, és ez felizgat. Tudod, hogy csak Téged kívánlak. Jó nőnek érzed magad ettől, és az is vagy. Kívánom a tested, és ez kőkemény tény. Viszont nem ugrok Neked azonnal, türelmes vagyok, nem sietünk. Az igazán jó orgazmushoz hosszabb út vezet. Hosszabb, de annál izgalmasabb, és annál kéjesebben fogsz élvezni.
A lábaid közé térdelek. Végigcsókolgatom a combjaidat, egyre közelebb a vágyakozó puncidhoz. Az illatod izgató, és alig tudom visszafogni magam. Tehetetlenül tűröd, hogy megcsókoljam a puncidat. A tested megrándul, halkan felnyögsz. A szám a csiklód köré tapad, a nyelvem pedig táncolni kezd rajta. Fel-le, oldalra, körkörösen, oda-vissza. A kezeimmel átfogom a combjaidat, és miközben nyallak, figyelem, ahogy lihegsz, a fejed ide-oda forgatod, izgató melleid megemelkednek és visszasüllyednek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.14 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2014. 11. 8. szombat 06:26
5P
#6 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:15
Nem rossz
#5 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:54
Elmegy.
#4 Rinaldo 2012. 06. 14. csütörtök 06:17
Lehetne jobb is.
#3 Pavlov 2012. 06. 13. szerda 22:52
2-est adtam, mert nagyon gyenge, fellengzős és kidolgozatlan ez az írás.
#2 Rebecca 2012. 06. 13. szerda 07:22
Ez az oldal egyre gyengébb lesz , talán fordítani kellene .
#1 Törté-Net 2012. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?