A+ A-

Majd én kezdem

Rita, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Rita mondott. A férfit Marcusnak hívták és kurva jól nézett ki. Bevallom, irigykedem.
Azon is ki voltam akadva kissé, hogy Rita mennyi figyelemmel halmozza el a férfit. Közel öt éve laktunk együtt egy lakásban. Mindketten biszexuálisak vagyunk, és mindig is élveztük egymás testét és társaságát. Most viszont állandóan Marcusszal lógott, így nem jutott rám ideje.
Amúgy épp az ágyon feküdtem és őszintén szólva pont Marcusra gondoltam, mikor meglepetésemre Rita toppant a szobába. Bűntudatom volt, mintha tényleg csináltam volna valamit a férfival, és arcom skarlátvörös lett.
- Itthon maradsz ma este? - kérdeztem reménykedve és észrevettem, hogy félig nyitott fürdőköpenye alatt csak egyszerű fehérnemű van rajta.
- Nem, rövidesen megyek - felelte.
- Hát akkor?
- Hát... van egy javaslatom a számodra - mondta most olyan szemtelen vigyorral, hogy érzéki ajkai megremegtek.
- Ezt meg hogy érted?
- Nézd, tudod, hogy Marcus szeret kísérletezgetni... más forgatókönyv szerint, más környezetben, ésatöbbi.
- Igen, tudom.
- Nos, arra gondoltam... hát izé... szóval ha nincs más dolgod ma este... - kezdte hebegve.
- Igen? - határozottan felkeltette érdeklődésemet.
- Hát... épp egy új játékot próbálunk ki... Marcusnak van egy felemás tükre az egyik szobájában... és nem tudná, hogy te is ott vagy... mert nem is látna... én meg arra gondoltam, ha kedved van, nézhetnél minket... szóval érted... miközben mi szexelünk.
- Viccelsz? - kérdeztem elfúló hangon.
Vagy mégis van kedvem hozzá? Kinek ne lenne?
- Jó, nem muszáj, csak mióta vele találkoztam... hát... nem sokat voltam veled... alig látlak mostanában. És hát nem is tudom, arra gondoltam, talán érdekel a dolog.
- Szóval úgy érted, hogy míg ti ketten szexeltek, én egy másik szobából nézem egyedül? - kérdeztem és a puncim már a puszta gondolatra is lüktetni kezdett.
- Igen - felelte mosolyogva. - Igazi vad helyzet. Ő nem tudja majd, hogy te ott vagy, csak én. És ez úgy rendesen feldobna - azzal közelebb lépett hozzám, olyannyira, hogy éreztem nyakamon a leheletét, mikor leült mellém az ágyra.
Jó ideje nem volt már részem egy jófajta szexben. Valahányszor be voltunk izgulva, csak úgy egyszerűen eljuttattuk egymást a csúcsra, az is jobb, mint a magányos önkielégítés. És már annak is jó ideje, mert Ritát annyira lefoglalta Marcus. Nemet akartam mondani, úgy tettem, mintha el akarnék menni otthonról, mikor azonban kezét a combomra csúsztatta, nem jött ki a számon az a szó, hogy "nem". El akartam menni és megnézni, milyen igazából Marcus, úgy értem, anyaszült meztelenül szex közben, valami azonban bosszantott belülről.
- Nem, inkább nem - feleltem. - Ez túl ciki lenne - és közben a lélegzetem is elakadt, mert Rita gyengéden széttolta combjaimat az ujjával.
- Nem, dehogy. Te is tudod, hogy szeretnéd megnézni. Már hányszor beszélgettünk erről? Mindenki erről fantáziái - folytatta és közben gyengéden harapdálta a nyakamat.
- Igen, tudom. De fantáziálni... az épp erről szól: megtartod magadnak a gondolataidat a fejedben. Ez viszont egész más lenne, és nem hiszem, hogy meg tudnám tenni - feleltem.
Ajkaival végigsöpört mellemen, miközben beszélt. A mellbimbóim megkeményedtek.
- Dehogyisnem - ellenkezett. - Majd végigvezetlek a lakásán és megnézheted a szex-kacatjait, amikről már meséltem neked. Na, mit szólsz? - kérdezte, eközben ujjaival behatolt elölről a bugyimba.
- Szerintem ma itthon kellene maradnod velem - feleltem és megragadtam a kezét, majd a két combom közé szorítottam.
Rita most visszatolt az ágyra, lecsúsztatta válláról a fürdőköpenyét, majd kezét a bugyimba csúsztatta. Megragadtam a melleit, lerángattam a melltartóját. Lábaimat széttártam, hogy ujjaival hozzáférjen szeméremajkaimhoz, eközben én a mellbimbóit morzsolgattam ujjaimmal. Tudtam, mennyire szereti ezt.
- Haha, szerintem neked tényleg tetszik az ötlet, abból ítélve, ahogy átnedvesedett a puncid - mondta nevetve és elkezdett ujjazni.
- Hiányoztál - mondtam és szájon csókoltam. - Tényleg nagyon hiányoztál.
Melle a tenyerembe siklott, mikor érte nyúltam és élvezettel méricskéltem a súlyát.
- Te is nekem - suttogta. - Már jó régen voltunk együtt.
Most kihúzta belőlem ujjait és síkos nedveimet a csiklómra dörgölte, ahogy azt csak egy nő tudja a másiknak. Ott tartottam a kezét, átadva magam a csodás érzésnek, mikor megszólalt a mobiltelefonja.
- A francba - mondta.
- Ne vedd fel - kérleltem, mert már majdnem elélveztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2014. 01. 29. szerda 05:58
Nem rossz. Válaszolok rá!
#2 papi
2013. 09. 18. szerda 08:40
Egész jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 06. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!