Horogra akadva

Szavazás átlaga: 7.91 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2012. május 22.
Hossz: 9 389 karakter
Elolvasva: 4 992 alkalommal
Imádom a fák, és a víz illatának elegyét, amikor kint pecázok a tóparton. Mondhatják, nekem, hogy ez fiús hobby, nem érdekel. Sosem azért megyek ki, hogy halat fogjak, egyszerűen csak élvezem, ahogy a falatnyi bikiniben simogat a lágy nyári szellő, süt rám a nap, és beszívom a friss, tiszta levegőt. Most is térdig a vízben állok, kezemben a pecabottal, szexi fekete bikiniben, ami alig takarja el a fazonra nyírt puncimat, hiszen ilyen testet vétek lenne halásznadrágba rejteni. A fenekem is feszes a sok sporttól, hiszen rengeteget túrázok, és rendszeresen úszni is járok, igaz oda leginkább azért, hogy pasit szerezzek... Vállig érő vörös hajamat a napszemüvegemmel tűztem fel, hogy ne lógjon a szemembe. Nem túl nagyok a melleim, de feszesek, kerekek, és szerintem nagyon is illenek hozzám. A szél ingerlése is elég hozzá, hogy megkeményedjenek a mellbimbóim aprócska gombokként nyomják ki a fekete bikinifelsőt. Nagyon erotikusnak találom ahogyan a szél simogatja a szinte teljesen meztelen testem, és erre még rátesz egy lapáttal a hűvös víz, ahogyan kicsit beljebb lépve a tóba már a combomat nyaldossa.
Kapásom van. A hal először mintha csak kóstolgatná a csalit, picit meg-megrántja, az úszó pedig egy másodpercre elmerül, aztán újra a felszínre jön. Izgatottan markolom a botot, egyelőre nem mozdulok, várok, hogy érezzem, végleg fennakadt a horgon. Amikor megrántja, akkor érzem, hogy ez jó nagy hal lehet, erőből kell tartanom a botot, hogy ki ne rántsa a kezemből. Nem tudom egyből kihúzni, túl erős, és félek, hogy elveszíteném. Fárasztanom kell még egy kicsit. A testem megfeszül, ahogy magam felé húzom, aztán visszaengedem egy kicsit. Körülnézek, nem tudnék-e egy kis segítséget kérni valahonnan, de a közelben senkit sem látok, csak a tó túlsó partján pecázik néhány fickó, de azok túl messze vannak. Egyedül kell kifognom. Már egy ideje fárasztom, amikor érzem, hogy valaki hátulról átölel és megfogja a botot. Összerezzenek, ahogy megérzem az arcszeszed illatát. Ismeretlen márka, legalábbis számomra, de nagyon kellemes. Meztelen felsőtested a hátamhoz simul, ahogy azt mondod, úgy láttad szükségem van egy kis segítségre, reméled nem baj. Nem látom az arcod de hallom a hangodon, hogy mosolyogsz. Hát, ami azt illeti tényleg elkél a segítség, – válaszolom kissé feszülten. Izmos vagy. Érzem a kemény mellizmokat ahogy a hátamnak feszülnek, és látom az erős, izmos karokat, amik engem átölelve a botot fogják. Megmutatom hogyan kell – mondod gyengéden. Tekersz náhányat az orsón, majd visszaengeded. Aztán újra. A hal még mindig küzd, mi pedig derékig a vízben állva próbáljuk kifogni, miközben a testünk folyamatos kölcsönhatásban van, összeér, majd kicsit eltávolodik, aztán újra összeér. Kezd tetszeni ez a dolog...
A hal nem adja fel és én már azért izgulok, nehogy túl hamar kifáradjon. Minden alkalommal amikor összeér a testünk, egy kicsit hozzádnyomom a fenekem. Az arcom kezd kipirulni, és az ötödik-hatodik ilyen érintéskor már rajtad is érzem a hatást. A fenekem valami keményebbhez ér. Szóval neked is tetszik a dolog. Mostmár nem titkolt szándékossággal nyomom hozzád a popsim és közben mozgatom is, és érzem, hogy igencsak kemény a „helyzet” nálad. Érzem, hogy te is jobban hozzámsimulsz, majd egyik kezeddel elengeded a horgászbotot és egy pillanatig nem tudom mire készülsz, aztán amikor újra megfogod már rájövök. Kigomboltad a halásznadrágod sliccét és kivetted a farkad. A lábam közé nyomod, ahogy újra összeérünk, és ezúttal a csupasz bőrömhöz ér, közvetlenül a bikini takarta puncim alatt. Még mindig nem tudom ki vagy, soha életemben nem láttalak, és gyakorlatilag pettingelek veled, méghozzá nagyon durván. Ez a tudat annyira felizgat, hogy összeszorítom a combom, fogságba ejtve ezzel a farkad, és úgy kezdek el mozogni. Hallom ahogy felnyögsz mögöttem és érzem a lehelleted forróságát a tarkómon. Nem birom tovább, egyik kezemmel lenyúlok és kioldom a bikini zsinórját mindkét oldalon. Az leesik rólam, és a vízen lengedezve lassan elúszik. Ott állok egy szál melltartóban, és csípőből kicsit rásegítve magamba rakom a farkad. Ahogy türelmetlenül tövig nyomod bennem, egy pillanatra átfut az agyamon, hogy akár meg is láthatnak, de a gyönyörtől én magam alig látok. Azért mégis körbenézek. Jobbra nádas, balra is. Csak a tó túloldalán pecázó horgászok láthatnak meg. Az meg nem érdekel, hadd legyen egy jó napjuk. Ahogy odanézek látom, hogy észre is vettek minket. Az egyik egy távcsövet tart a szeme elé és épp idenéz. A másik kettő a szemét beárnyékolva a tenyerével mereszti ránk a szemét. Hadd nézzenek. Már nem érdekel a hal, sem a horgászbot, egyedül a te botodra koncentrálok. Ahogy hátulról dugsz, elengedem a horgászbotot és hátranyúlok, megmarkolom a segged és úgy húzlak magamhoz. A puncim tocsog a nedvességtől, ahogyan a kemény farkad dugattyúként jár benne. Egyre hangosabban nyögök annyira élvezem. És az arcod még mindig nem láttam. Egy idegennel kefélek a tóban miközben három másik (vagy még ki tudja hány ) idegen kukkol. Ez nagyon felizgat.
Hevesen dugsz, hangosakat csattan a popsim, ahogy nekicsapódsz, közben a nyakamba csókolsz. Egyik kezeddel még mindig a horgászbotot tartod, de már teljesen beleér a vízbe, látszik, hogy téged sem érdekel már ha elmegy a hal, a másikkal pedig a bikinifelső zsinórját egy rántással kioldod és ledobod rólam. Hirtelen belegondolok, hogy teljesen meztelen vagyok, és a bikinim már jó tíz méterrel a tó közepe felé úszik, de nem érdekel. Sőt az arcodat sem akarom látni. Annyira izgalmas így, hogy azt sem tudom ki dug meg. Csak bassz szét nagyon keményen!
Jobbra nézek és a nádas szélén egy fiatal, 16-17 év körüli srácot pillantok meg, ahogy félig elbújva leskelődik, jobb keze mélyen a halásznadrágban mozog, bal kezében a mobilja és engem filmez. Ahogy észreveszi, hogy megláttam, egy pillanatra megdermed, majd amikor cinkosul rámosolygok, továbbfolytatja, és felbátorodva lejjebb is tolja a naciját, hogy lássam, éppen a farkát veri. Kezdem úgy érezni magam mint egy pornósztár. Keményen dug egy ismeretlen pasi, miközben egy másik filmez és közben veri magának. Intek a srácnak a fejemmel, hogy jöjjön közelebb és buján megnyalom a számat. Szép farka van, szivesen leszopnám. A srác egy pillanatig tétovázik, majd lassan elindul felénk. Ahogy odaér, dadogni kezd valamit, mintha elnézést akarna kérni, de én elkapom a farkát és tövig benyelem, belefolytva ezzel a szót. A srác annyira fel van izgulva, hogy alig néhány erőteljes szívás után tele is löve gecivel a számat a kis szerencsétlen. Kiszopom belőle mindet, aztán ellököm magamtól, húzz el kisgyerek, ennél nekem jóval több kell.
Teljes extázisban baszatom magam veled, miközben mostmár tudatosan nézek körül, nem akadna-e még egy leszopható fasz a környéken. Mint a
f
alf
ar
alf
ka
alf
s
, amikor vérszagot érez, úgy őrülök meg a sperma ízétől én is. Még akarok belőle. A tó másik oldalán álló pecásokra nézek. Mi van, csak bámultok, vagy csináltok is valamit? – Kiáltok oda. Hogy te mekkora kis ribanc vagy, súgod a fülembe mosolyogva. A pecásoknak azonban nincs elég vér a pucájukban, hogy idejöjjenek, inkább csak nézik az előadást. Hát jó. Akkor téged foglak leszopni. Amúgy is ezt akartam. Megfordulok, és még mindig nem nézek az arcodra, csak letérdelek a vízben, mely így nyakig ér, és tövig nyelem a farkad. Egészen a torkomig engedem, aztán kiveszem és végignyalom. Amikor újra a számbaveszem belemarkolsz a hajamba és baszni kezded a számat. Én a fenekedet markolom és hagyom, hogy szájbabassz, ahogy szeretnéd. Élvezem ahogy teljesen ki vagyok szolgáltatva az akaratodnak. Egyik kezemmel lenyúlok és a csiklómat kezdem masszírozni a víz alatt, ekkor lejjebb ereszkedsz és a fejem is a víz alá kerül. Úgy szoplak, hogy közben nem kapok levegőt, de a csiklómat továbbra is erősen masszírozom, már nagyon közel az orgazmus. Ismét kiemelkedsz a vízből és újra kapok levegőt. A szopást egy pillanatra sem hagyom abba, még ha légszomjam is van, és érzem, hogy nagyjából egy időben fogunk elélvezni.
Egyre hevesebben dolgozom a puncimon, és te is egyre mélyebbeket sóhajtasz ahogy még mindig a számat baszod, végül a tested megfeszül és hatalmasakat lövellsz a számba. Egy pillanatra kicsúszik a farkad a számból és az arcomra is kapok egy adag spermát, de gyorsan újra beveszem, hogy kiszophassam és lenyelhessem a többit, Közben pedig én is óriásit élvezek a saját kezemtől. Ahogy azutolsó csepp spermádat nyelem felnézek, hogy lássam az arcod. Akkor látom, hogy a halőr vagy, és eszembe jut, hogy mára nem is fizettem a horgászatért, csak lejöttem, gondoltam úgysem veszed észre. Elmosolyodsz, mert látod, hogy rájöttem ki vagy.
– Azt hiszem ez megér egy egész szezonra szóló bérletet, kislány, szólalsz meg. – De aztán a fárasztásnál, majd szólj, hogy segítsek.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.91 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 13. 16:37
#15
Jó fárasztás!
1
Andreas6
2020. szeptember 11. 10:15
#13
Én is halőr akarok lenni!
1
f
feherfabia
2020. június 26. 06:40
#12
Jól sikerült!Tetszett!
1
a
A57L
2019. november 10. 04:21
#11
Nekem is,jó írás.6P
1
t
t.555
2017. szeptember 6. 00:15
#10
Nekem is tetszett!
1
s
sipospista
2017. március 19. 08:47
#9
10Pont..
1
vakon53
2016. március 14. 14:38
#7
Egyetértek Tutajossal 10 pont!
1
tutajos46
2012. december 2. 08:04
#6
Beállok halőrnek.
1
v-ir-a
2012. május 23. 00:28
#4
nekem is tetszett🙂
1
sikamika
2012. május 22. 08:06
#2
jo ez a stílus 🙂
1
T
Törté-Net
2012. május 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1