A+ A-

Műhelytitkok: A "spanyol szex"

Miért nem sikerül a pasiknak általában az "első" randi? Visszatekintve az újraindulásom 10 évére, valóban megváltozottnak érzem a világot. Már régen kinőttem abból a koromból, amikor "röptében a legyet is" jelzővel illethettek.
Viszont, visszatekintve az újbóli társkeresésem idejére, meglepődve tapasztaltam, hogy kicsit sem kell nyomulnom az ösztönös célom elérése érdekében, mert az hamarabb elém tárul, mint gondolnám.
Sikerült is megsértenem már egy pár hölgyet a visszautasítással. A rossz idő és jobb hely híján valamelyikünk lakására felmentünk beszélgetni, zenét hallgatni. Ez volt a megállapodásunk tárgya. Rágcsa, kóla miegyéb. De mikor visszatértem a kis szükségből, látom ám, hogy a lányka elálmosodhatott, mert a pléd vagy a paplan alól vigyorog kifelé. Mellette ledobálva a ruhája, fehérneműje. Mind ez a második, harmadik randin. Kedvemet szegte, mert szépnek és intelligensnek véltem. A csalódásomnak hangot is adtam. Bocs, de a saját ajándékomat magam szeretem kicsomagolni. Próbáltam elmagyarázni a férfi működési mechanizmusát. Az érzelmi kapcsolat nélküli szex után azt a kis jelentőségét is elveszíti a nő, ami addig volt benne. Mert, hogy lelankad és kicsúszik belőle.
Az alcím kérdésére kutattam a választ az ismerőseim körében is. Természetesen nem az első találkozásra utalok, hanem az első testi együttlétre, amikorra beérik a dolog. Kialakul a felek között a lelki-híd és mindketten érzik a testi kapcsolat eljövetelének idejét.
A lényeget leszűrve arra a megállapításra jutottam, hogy az urak nagy része a gyakorlatlansággal, az új ismeretlen miatti izgalom és a felkészületlenség, alapozás nélkül vágnak a közepébe. Nem csoda, ha hamarabb vége van a műsorszámnak, mint ahogy a résztvevők elfoglalnák az "ülőhelyeiket" a közösüléshez.
A "SPANYOL SZEX" fogalmával akkor találkoztam, amikor évekkel ezelőtt a divatszakmában tevékenykedve megismerkedtem Marysol-lal egy spanyol világcég alig 30 éves katalán menedzserével.
Eddig még más nemzetiségű hölggyel nem volt testi kapcsolatom, most már tudom, hogy mit vesztettem. Az üzletben ragadták el figyelmemet a nem hétköznapi vonalai, ahol Én civilruhás "kukkolóként" figyeltem a gyanúsan viselkedő fizetni nem mindent akaró vásárlókat. Először csak a tekinteteink találkoztak, aztán Ő tovább utazott. Nem is gondoltam, hogy valaha fogom még látni, mert a világ sok tájáról folyamatosan cserélődtek nálunk a szakmai ellenőrmenedzserek. Arra meg végképpen nem, hogy közöttünk bármi is lehet, bár a nyelv nem ütközhetett akadályba, ha mindketten nyitott szájjal csókolunk.
A kommunikáció nyelve az angol lehetett volna, ha tanultam volna. Egy pár fontosabb szón kívül, többet nem ismerek sajnos a mai napig sem.
Még egy hónap sem telt el, amikor visszavezényelték hozzánk. Talán nem véletlenül.
A nyelvi problémát a kézjel beszéddel hamar megoldottuk, szűkös raktárban, amikor egy sürgős termékcsere miatt engem küldtek fel. Mielőtt visszaindulhattam volna a ruhával, a fejem mögé nyúlt és az ajkainkat összeirányította. Meglepődni sem volt időm a tüzes csókjától, mert közeledő lépteket hallottunk.
Az ebédnél majdnem velem szemben ült le, de a tálalóban csak négyen voltunk. Próbáltam lassan falatozni, hogy minél tovább tudjam beszívni a parfümjének illatát. Kis híján félre nyeltem a falatot, amikor az ülepemen érezni kezdtem a lábujjai csiklandozását. Némi mimika váltás után egy névkártyát csúsztatott felém, aminek a hátuljára az volt írva :
HOTEL BARA 412. ROOM , TOMORROW AM: 9:00 . KISS MARÍSOL
Na, ezek lefordítása miatt nem kellett a szótárt használnom. De az üzenet átadását kísérő kacsintás és ajakcsücsörítés is egyértelművé tette a megrendíthetetlen szándékát.
A folyamatosan sok idegen emberrel való kommunikációm és a jelenlegi társkeresési gyakorlatom miatt nem aggódtam, hogy csalódást okoznék Marisolnak. De, álmaimban sem gondoltam, hogy negyven évesen ilyen teljesítményt hoz ki belőlem.
Nem lepett meg, hogy a recepción tudtak az érkezésemről. Kilenc órakor a kopogásomra egy citromsárga babydoll-ban nyitott ajtót Mary.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:24
Közepes.
#6 A57L 2014. 09. 14. vasárnap 09:38
Jobb is lehetett volna.
#5 papi 2014. 05. 4. vasárnap 10:25
Egész jó
#4 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:53
Nem is rossz.
#3 Rinaldo 2012. 04. 25. szerda 08:54
Nem semmi ahogy meg dugta a spanyol csaj.
#2 tiborg 2012. 04. 25. szerda 07:19
Rovid,velos,erdekes.JOvo evben megyek Spanyolorszagba!!!
Talan sikerul 3. vagy meginkabb 4. "ujraindulasom"!!!!
#1 Törté-Net 2012. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?