A+ A-

Zenésszel - Az ő szemszögéből

Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt táncoló közönség. Kb. 2 órát játszhattunk, mikor láttam, hogy a tömeg már eléggé fáradt, velem együtt, és mehetünk haza. Mikor végre az utolsó számot is lejátszottuk, éppen a tagokkal beszéltem, mikor valaki megfogta a vállam. Hátranéztem, és egy 16-17 éves forma lányzó nézett rám. Nagyon ismerős volt, de hirtelen nem tudom honnan. Aztán beugrott, ovis kora óta ismerem, de már régen láttam, és azóta eléggé nőies lett, csak úgy domborodott.
- Szia baba, te vagy az? Jól megnőttél, fel se ismertelek.- mondtam, és észrevettem, hogy mennyire kitette a dekoltázsát. Beláttam egészen a melltartójáig, és az mögött is rendesen dudorodott.
- Igen én vagyok.- mondta, és akár direkt, akár véletlenül, de előrébb hajolt, és még több látszott belőle. Nem tehettem róla, de éreztem, ahogy a farkam egyre keményebb lesz.
- Nagyon jól voltatok a színpadon.- folytatta.
- Köszi.- mosolyogtam végre rá, mikor már el tudtam venni a tekintetemet a melleiről. - Te is nagyon szexi voltál.- tettem egy célzást, és mindketten mosolyogtunk.
- Na én megyek az asztalomhoz, majd még látjuk egymást, szia.- köszönt el, és én csak néztem utána. Nem hagyhattam csak úgy elmenni, legalább még egy pillantást had vessek a dekoltázsa mögé, és legalább lesz mire kivernem, ha hazaérek. Vagy talán többre is rávehetem, ugyanis láttam rajta, hogy ő sem érez közömbösen velem. Utána mentem, mire megfordult, és végre utolsértem.
- Valamit még elfelejtettem mondani.- mondtam, és a vállainál fogva a falhoz toltam. - Kurvára szexi vagy!- közel hajoltam hozzá, megfogtam a tarkóját, és a mellkasomhoz szorítottam. Mintha szopatnám, pont úgy fogtam, de láttam, hogy nem tiltakozik ellene. A farkam viszont egyre keményebb lett, és nem tudtam elképzelni, hogy ő még nem veszi észre. Sokáig így maradtunk, percekig is, majd egymás szemébe néztünk. A tekintetében meglepettséget láttam, nem tudta, mit kezdjen a helyzettel. Elképzelhető, hogy szűz. Imádom a szűz lányokat, amikor bevezethetem őket az igazi életbe, megtudják, mi a jó. Lassan egyre közelebb hajoltam az arcához, az ajkai kívánatosak voltak. Tekintete az enyémet kereste, és én viszonoztam is, de ő picit félve nézett rám. Ekkor becsuktam a szemem, és forrón megcsókoltam. Éreztem, hogy tapasztalatlan, mostmár biztos, hogy szűz. Bátorítóan az alsó ajkával kezdtem játszadozni, és a kezeit a feje mellé szorítottam a falhoz, hogy éreztessem vele a dominanciám. Ezután felbátorodva visszacsókolt, mire én még tovább mentem, és a kőkemény szerszámom az ágyékához tettem, és körkörösen mozgattam is. Utána a kezeit a feje fölött összefogtam egy kézzel, a másikkal pedig a ciciját simogattam. Egyre jobban kívántam őt. Éreztem, hogy megvonaglik, annyira élvezte, majd abbahagytam a csókolást, és bizsergő szerszámomhoz nyúltam. Próbáltam az egész tenyeremmel eltakarni, nem akartam esetleg elijeszteni égnek álló farkammal, de tekintete követte a kezem, és láttam a tekintetében a szűzies kíváncsiságot. Tetszett neki, hogy egy nála jóval idősebb férfi szerszáma rá áll fel.
- Gyere velem!- mondtam, és magamhoz ölelve kisiettem vele a zenekar kisbuszához. Mikor kiléptünk a klub ajtaján mindkettőnket megcsapott a csípős hideg, és éreztem, hogy még jobban hozzám bújik, igyekeztem még szorosabban ölelni. A kisbusznál gyorsan, és fázva előhalásztam a slusszkulcsot, és kinyitottam a hátsó rakteret. Ott még megvolt a két tartalék gitár, és beléptem a sötétségbe. Megfogtam a kezét, és gyengéden húztam magam után, bent pedig egy felmelegítő csókot adtam neki.
- Kicsim, olyan érzéseket fogok neked okozni, mint még soha senki.- mondtam neki, és hátulról átkarolva a melleit kezdtem simogatni ruhán keresztül. Olyan formás, tenyérbe illőek voltak, hogy nem tudtam nem velük foglalkozni. Tudtam, hogy élvezi, így mikor már felmelegedett a kezem, benyúltam a pólójának kivágásába, és a melltartó alatt végre megfoghattam őket. Láttam, hogy időnként megvonaglik, majd hátrahajtotta a fejét a vállamra, és az alkarjaim kezdte simogatni, nagyon izgató volt. Adtam az arcára egy puszit, és a kezem áttért a hasára, majd a szeméremcsonjára. Tudtam, hogy ebből a raktérből már nem szűzen fog kilépni, de nem siettem el semmit, nem akartam elijeszteni a szextől. Felém fordítottam, és egy halk "Imádlak, bébi." mondattal szájon csókoltam.
- Én is téged.- válaszolta, és a szemembe nézett. Sötétbarna szemei voltak, vágyakozó, és tüzes. Átöleltem, egyre töbet akartam. Lassan levettem róla a pólóját, és a hófehér melltartója mögött dudorodó melleit néztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2015. 12. 12. szombat 17:48
A mosatlanfaszát szopatta a csávó.

Fujj! 1 pont
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 18:09
Ha az volt a szándéka az írónak, hogy egy módfelett ellenszenves magatartást skribáljon le, akkor sikerült.
#4 tenzin 2012. 04. 21. szombat 15:29
dúúúúrva.
#3 genius33 2012. 04. 21. szombat 06:43
Hát őőő, érdekes annyi szent smile
#2 v-ir-a 2012. 04. 20. péntek 21:32
a véleményem nem változott erről,most is vállalom a véleményem, h egy szűz lánnyal első alkalommal nem így kell bánni....
#1 Törté-Net 2012. 04. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?