A+ A-

Csak egy álom marad 1. rész

Nos, szeretném veletek megosztani életem első erotikus történetét. Itt még nagyon kezdő voltam, a történet (szerintem) esetlen, és irreális, nem csak a szereplőkre nézve, a vége meg összecsapott. De ítéljetek ti is, a történet:
Kinyitottam a szemem, és körülnéztem. Az ágyamban voltam, fehérneműben. Mellettem egy ismeretlen ismerős nézett rám hűségesen, de inkább kéjesen. Nem sokra emlékeztem a tegnap estéből. Csak annyira, hogy csöngettek, mire ajtót nyitottam. Egy fekete hajú amerikai állt az ajtóm előtt, mire behívtam. Leült a kanapéra, én mellé. Beszélgettünk, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz testileg, és lelkileg egyaránt. A kezem felcsúszott a combjára, majd egészen fel, az övére. Kicsatoltam, és kivettem merev, legalább 20 centis farkát, majd letérdeltem elé, és a szájamba vettem a makkját. Először csak nyalogattam, majd szép fokozatosan tövig bevettem. Ekkor majdnem a szájamba élvezett, de nem hagyom olyan könnyen. Még nem. Lassítottam, és ismét elölről kezdtem. Ekkor már hagytam elélvezni, egyenesen a szájamba. Régen lehetett már nővel, mert elég sok spermát lövellt ki, és a szájam széléről a nyakamon át a melleim közé folyt le. Isteni íze volt, és szaporán emelkedő, kéjtől remegő mellkasára borultam. Levetkőztem, majd lefeküdtem a kanapéra, ő fölém hajolt. Dollárban izgatott az orgazmusig, majd keményen behatolt, szájából a "legszebb" káromkodások hangzottak el, mire újra elélveztem, vele együtt. Innentől minden homályos volt. És reggel itt feküdt mellettem, kőkemény, merev farkát a csípőmhöz dörzsölte ruhán keresztül, és a melleimet izgatta. Én benyúltam az alsónadrágjába, és elkezdtem simogatni a farkát. Ekkor kőkeményen behatolt.
- Michael!- sóhajtottam becsukott szemmel. Éppen elélvezett volna, mikor csörgött a telefon. Sürgősnek tűnt, így felvette.
- Mr. Jackson? You have to get into the studio promptly! - mondta egy ideges hang a telefonban.
- But... I cannot go now! All right... I’m on my way - válaszolta Michael, majd rám nézett. - Mennem kell. De ha visszajövök, folytatjuk! Ígérem - közölte szomorúan, még álló farokkal, majd felöltözött. Mikor már indult volna, én hátulról megöleltem, kezem lejjebb csúszott, és kivettem még mindig merev farkát. Hirtelen elé kerültem, és tövig bevettem. Tekintete üveges volt, és úgy élvezett el. Tegnap estéhez hasonlóan most is rengeteg anyag jött ki, és egy kis része végigfolyt méretes farkán, egészem a heréjéig. Én teljesen letisztogattam, mire ő hanyatt lökött az ágyra, és a melleimet kezdte simogatni, amik már kőkemények lettek. Majd eres, újra csak kőkemény farkát behelyezte. Tíz perc után sóhajtozva élveztem el. Már neki is közel volt az orgazmus, de én nem engedtem. Lassítottam, és meglovagoltam. Ő eközben ujjával izgatta a csiklómat, mire egyszerre élveztünk el. Sötétbarna, szinte már fekete szemébe néztem, ő magához húzott, és összeölelkezve csókolóztunk. "Szétváltunk", majd én is felöltöztem.
- Most már tényleg mennem kell - mondta.
- De egyszer te is beteg lehetsz!- válaszoltam, remélve, hogy marad még. Mindenféle erotikus gondolatok kavarodtak a fejemben, és nem tudtam megállni, hogy újra a sliccére fonódjak, így kiszabadítottam a farkát. Elkezdtem nyalogatni a makkját, mire egy mély, férfias "ahh" lett a válasz, és persze a tenyere a fejemen. Jobb kezemmel megfogtam a tövét, és a szájammal egy ritmussal juttattam el az orgazmusig. Ekkor megint csörgött a telefon.
- Yes? I’m in a hurry. Twenty minutes, and I am there.- kiáltotta, majd kinyomta, és suttogta: "mother fucker".
- Most már tényleg mennem kell - mondta nekem, majd elindult. Nyolc óra múlva a stúdió előtt álltam, és őt vártam. Kijött az ajtón. Láttam rajta, hogy semmire sem vágyik, csak egy kis izgatásra. Odarohantam, és szájon csókoltam. Teljesen összefonódtunk. Az sem érdekelt, ha valaki meglát minket. Valószínűleg ő is erre gondolhatott, mert éreztem a nadrágon keresztül is, hogy a farka kemény, és alig fér el. Elkezdtem masszírozni ott, mire elkapta a csuklóm, és egy nyilvános WC-be húzott.
- OK, baby. A tiéd vagyok - mondta, és én rögtön értettem. Kinyitottam a sliccét, és mohón elkezdtem szopni. Tövig bekaptam, mire egy halk kiáltás mellett a szájamba élvezett. Ekkor valaki kopogott. Mindketten megmerevedtünk, lélegezni sem mertünk. Valószínűleg sokáig álltunk megkövülve, mert benyitott egy férfi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.92 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 v-ir-a 2012. 01. 13. péntek 20:06
ez ám a szopás és nem az,amit a csaj csinált 3-5x nyes hát a végén csak megdugta a kocsiban....én már csak azért is kiváncsi ennék a folytatásra, hogy abban hányszor szopja le, úgy ő semmit nem kap cserébe nyes
#3 genius33 2012. 01. 13. péntek 18:51
Szerintem se, elég gáz ez is smile
#2 gyuri0926 2012. 01. 13. péntek 07:09
A 2. rész maradhat nyugodtan álom , nem kell megírni
#1 Törté-Net 2012. 01. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?