A+ A-

Nyaralás

A nyár elején én és a barátnőm elmentünk Siófokra nyaralni. Én 19 vagyok, ő pedig egy évvel fiatalabb, mint én. Nekem előtte nem volt kapcsolatom lánnyal, bár már jóval kisebb korom óta is vonzódtam lányokhoz. Szerelmes lányba előtte csak egyszer voltam, de nem mertem elmondani a lánynak. Több fiúval is volt kapcsolatom, de igazán komoly csak egy volt. Azzal a sráccal épp azelőtt szakítottam, mielőtt megismertem volna Esztert, a jelenlegi barátnőmet. Mindketten futottunk jó pár kört, mire végre rájöttünk, hogy ugyanazt érezzük egymás iránt. Mikor lementünk a Balatonhoz, már majdnem fél éve voltunk együtt, de bugyin kívüli simogatásnál még nem jutottunk messzebbre.
Mindketten nagyon kívántuk már egymást, de mivel én tapasztalatlanabb voltam lányok terén, ezért persze hihetetlenül féltem, hogy baj lesz vagy esetleg nem fog majd tetszeni neki a reakcióm egyes dolgokra. Már akkor is féltem, amikor először fürdőruhára vetkőztem előtte, mivel én nem tetszem magamnak. Hát még ennél hogy paráztam! De ő azt mondta, gyönyörű vagyok, és tetszik neki mindenem. Ezt a nyaralás végére sikerült is bebizonyítania.
A szállás jó volt, az egyetlen baj az volt vele, hogy egy üdülőház volt, amiben több család is mehetett egyszerre. Természetesen épp akkor jött egy házaspár, amikor mi is, és a mi szobánk alatt lévőbe rámoltak be. De a mi szobánk se volt rossz, egy jó nagy franciaágy volt benne, gardróbszekrény és hatalmas ablakok.
Első éjjel sokat beszélgettünk a sötétben, majd bekapcsoltuk a rádiót, hogy szórakoztasson. Közben egymást simogattuk, csókolgattuk, fogtuk egymás kezét. Nagyon biztonságban éreztem vele magam. Egyszer nagyon hevesen kezdtem izgatni a csókjaimmal lentről felfelé haladva, mikor pedig a szájához értem, szopogattam a nyelvét. Ettől aztán nagyon beindult, és kérte, hogy vetkőzzek le. Ismét elkapott a félelem, de gondoltam, ezen is túl kell esni valamikor. Úgyhogy a bugyimat nem vettem le, de legalább a melltartót igen. Fölémtérdelt, úgy, hogy a combjai a csípőmet fogták közre, és elkezdett felémhajolni.
Először a számat csókolgatta, majd a nyakam, a dekoltázsom, és végre elért a mellemhez. Játszott velük, simogatta őket, csókolgatta, szopogatta a mellbimbóm. Utána mondta, hogy neki is ez volt az első komolyabb dolog lánnyal, és nagyon élvezte. Visszafeküdt az oldalamra, simogatta a hasam, aztán lefelétévedt a keze. Finoman kezdte dörzsölni a vénusz dombom, majd haladt beljebb, és egyre erőteljesebben dörzsölte a csiklómat is, de még csak a bugyin kívül. Majd elért a hüvelyemhez, és szinte belenyomta a bugyit, mert tudta, hogy én félek, ezért csak fokozatosan közelített meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.12 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 16. kedd 13:14
Gyenge.
#3 joozsi 2011. 11. 16. szerda 03:39
Gyenge. Jó lenne, ha a Törté-net nem engedné lejjebb a szintet.
#2 Shavo 2011. 11. 16. szerda 01:26
Tul rövid, a szabályzat szerint fel se kerülhetett volna, hisz ötezer karakternél rövidebb. "ma: ma

Hossz: 4.976 k"
#1 Törté-Net 2011. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?