A+ A-

Néhány pillanat

Feküdtünk egymás mellett, szorosan összesimulva. Háttal voltam neki, egyik kezén volt fejem, másik kezével átkarolt. Szeretem az érintését, a bőre simaságát, az illatát, a szuszogása hallatát. Jó volt csak feküdni a karjaiban és érezni, hogy biztonságban vagyok. Már fél álomban voltam, amikor éreztem gyengéd kezét, ami lassan, óvatosan besiklik a pólóm alá és végig simítja az oldalamat és a hasamat. Lassan, gyengéden, nagyon jól esőn. Szerintem még libabőrös is lettem. Egy érintésével képes felizgatni. De ez nem egy érintés volt, sok érintés, folyamatos érintés.
Az oldalamnál kezdte, onnan haladt a hasam felé. Vissza az oldalamra, a csípőmön át a combom felé, amíg a keze elért. Ott megállt egy pillanatra, határozottan megszorított, de véletlen sem úgy, hogy fájjon, majd visszaindult. Ugyanúgy lassan, finoman, centiről centire haladva a combomtól, a csípőmön át az oldalam, majd a hasam következett, de most nem állt meg. Tolta feljebb kezét a nyakam irányába. Azt hittem végig simítja melleimet, de nem. Egy úját végig húzta két mellem között, majd a mellkasomon és végül nyakamat fogta meg teljes kezével. Határozott, de óvatos mozdulattal félre fordította fejemet és egy apró csókot adott tarkómra. Ekkor már fenekemnél éreztem, hogy Őt is felizgatta az én kényeztetésem.
A csók után elengedte nyakam, elkezdte húzni tenyerét lefelé. Először mellkasomat érintette, majd, amit már annyira kívántam, mellemet markolta. Sorban, egymás után mind kettőt. Éreztem, hogy elönt a forróság, bugyim nedves lesz. Masszírozta melleimet, és a nyakamat csókolgatta. Csípőjével a lehető legszorosabban hozzám simult. Éreztetni akarta, mennyire kíván. Nem kevésbé, mint én őt. Az forgott a fejemben, hogy legszívesebben, azonnal levetkőztetném, a hátára fektetném és ráülnék merev férfiasságára. De nem! Le kellett állítanom magam. Nem akartam elkapkodni, ki akartam élvezni, minden egyes pillanatát kényeztetésének.
Felé fordultam én is elkezdtem őt simogatni. A hátát, az oldalát, a fenekét, a combját, a csípőjét, a hasát. Ő ezt viszonozta. Közben csókolgattuk, cirógattuk egymást. Úgy döntöttem, ráhagyom a kezdeményezést, mindent csak azután teszek, miután ő megtette. Bár nem volt könnyű, de megvártam azt is, hogy először ő érintsen meg puncimnál. Már nagyon vártam ezt a pillanatot, kívántam az érintését. Egész tenyerét rám helyezte és egy pillanatig nem mozdult. Puszta tapintása is annyira izgatott már, hogy éreztem, ahogy lüktetek. Ekkor szenvedélyesen megcsókoltam, hogy így is tudtára adjam, mennyire kívánom, mennyire izgat érintése. Lassan combjára tettem kezem, és lassan húztam felfelé, mivel így már saját szabályom szerint én is megérinthettem. Mikor két lába közé ért kezem, lassan, de igyekeztem minél határozottabban egész tenyeremet ráhelyezni úgy, hogy golyóit és merevségét is megmarkoljam. Éreztem, ahogy megfeszül. Halkan felnyögött, ezekből a jelekből jól tudtam, ugyanannyira várt érintésemre, mint én az övére.
Eddig volt erőm türtőztetni magam. Tudtam, hogy ő ezt még sokáig folytatná, de én nem akartam tovább várni, magamban akartam érezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 14. péntek 08:20
Gyenge.
#3 listike 2014. 11. 4. kedd 05:00
Nem jó.
#2 Shavo 2011. 10. 18. kedd 00:34
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2011. 10. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?