A+ A-

Ismeretlen idegen

Agyam zakatolt az idegességtől, a dühtől. Gondolataim keveregtek, összpontosítani képtelen voltam. Mellkasomban pedig egy szorító, fájdalmas érzés gyűlt össze. Mintha egy hatalmas, tátongó sötét gödör lenne, melyben negatív érzések és szomorúság keringene. Céltalanul bolyongtam az utcákon, mint egy végtelen labirintusban. Nem tudtam hol vagyok, mit keresek. Elveszettnek éreztem magam, úgy tetszett, hogy senki sem szeret és én se szeretek senkit. Elhagyatott voltam, mint egy kóbor eb, mely nem bízik már az emberekben.
Zene és zaj csapta meg a fülem, miként elhaladtam egy szórakozóhely mellett. Megtorpantam, elgondolkoztam, hogy mi futott át akkor az agyamon, nem emlékszem. Egy érzés, egy belső hang, egy erő vezényelt abban a pillanatban. Megfordultam és az utamat egyenesen a pub bejáratának irányába vettem. Ügyet sem vetettem a fullasztó dohányfüstre, mely az egész termet ellepte, mint nehéz köd. Sem a tombolókra, sem a táncolókra, sem a dübörgő zenére. Az elkeseredettség olyan lakatot tett az elmémre, hogy nem szabadulhattam. A pulthoz sétáltam, rendeltem valami alkoholos italt, de fogalmam sincs mit, talán egy jeges koktélt. Az viszont határozottan rémlik, hogy elkérték a személyim, és én duzzogva a táskámban matatva utána, bemutattam. Lassú léptekkel, a tömegen átkúszva egy csendesebb sarokba húzódtam. Feszengve lehuppantam a díványra, és komótosan hörpöltem a hideg italt. Leszegett fejjel bambultam magam elé. Hajamat babráltam, elveszett az időérzékem.
- Szabad? - hirtelen egy kellemes férfihang csendült meg, de elsőre le sem esett, hogy nekem szól e kérdés.
- Ömm, persze, csak nyugodtan -fel sem néztem csak az olvadó jégkockákat bámultam.
Olyan érzésem támadt, mintha valaki folyton nézne, felpillantottam kábultságomból. S mint aki álomból ébredt, kitisztult az agyam a kusza gondolatoktól. Egyenesen a szemébe néztem, a két barna szempárba, és le sem tudtam venni a tekintetem róla. Beforrt a tátongó sebem, vagy legalábbis nem éreztem, valami egészen új tört a helyébe. Izgatottság, olyan hév és láz gyulladt bennem, hogy ilyen még sosem éreztem. Pillantásom felfedezőútra indult, s nem csak az enyém. Borostás arc, csapzott barna fürtök. Rendezetlen ruházat. Azonban egy szép férfitestet rejtegetett. Ahogy tekintetünk ismét összeért, mindketten elmosolyodtunk. Zavaromban nagyot kortyoltam a hűsítő itókából, de nem hűtött le, forrt a vérem, dübörögtek az ereim. Kényelmetlenül fészkelődtem, ide-oda mozgolódtam.
- Gyere! - fogta meg a kezem. -Menjük, valami csendesebb helyre -súgta a fülembe.
Egy szó sem jött ki a számon, csak bólintottam. Gyengéden megfogta a csuklóm, majd kivezetett a teremből, a friss levegőre. Nem habozott, miként kiértünk az utcára, azonnal az épület falának szorított, és olyan szenvedélyesen csókolt, hogy elolvadtam. Nem volt erőszakos, tudta, hogy nem fogok ellenkezni, sőt. Nagyot nyeltem, félve pillantottam rá.
- Gyere! - ismét megragadta a csuklóm. Húzott magával, hihetetlenül gyorsan értünk oda egy hotel elé. Négy csillagos. Gondoltam magamba. Nem hittem volna.
- Gyere! - már benn is voltunk, csend honolt. Egy lélek sem volt az előtérben. S az órára pillantottam, hajnali három, lehetetlen. A liftbe surrantunk, s rögvest egymásnak estünk. Fejvesztetten csókoltuk egymást, ölelkeztük. Megérkeztünk. A kulcsát alig bírta előhalászni, izgatottságában nagy nehezen nyitotta ki az ajtót. Becsaptuk magunk után és ismét egymásnak estünk. Beletúrtam a hajába, simogattam a hátát, benyúltam pólója alá. Remegtem a vágytól. Ahol csak értem simogattam. Ő a nyakamat csókolgatta, végül azon kaptam magam, hogy mindketten anyaszült meztelenek vagyunk. Egy pillanatra abbahagyta, s fényforrás után kutatott. Egy apró lámpa hangulatvilágítása töltötte be a hálószobát. Leült az ágyra, és mámorosan végigmért. Szégyenlősen lesütöttem a szemem.
- Gyönyörű vagy, lélegzetelállító. Rettenetesen kívánlak. - s ezek a szavak a lelkemet simogatták. Szívem zakatolt.
- Hát mire vársz még? - tettem fel a kérdést meggondolatlanul. Elmosolyodott. Én pedig leültem mellé. Megcsókoltam a vállát. Perzselően a szemébe néztem. Válaszul lágy csókot nyomott az ajkaimra. Ledöntött az ágyra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.68 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 06. 5. csütörtök 13:04
Nem nagyon rossz
#5 listike 2014. 04. 10. csütörtök 14:17
Elég középszerű.
#4 v-ir-a 2011. 12. 21. szerda 22:49
hát ha van is ilyen nagyon ritka, és a védekezés????
#3 Pavlov 2011. 10. 14. péntek 15:28
Túl nyálas!
#2 Shavo 2011. 10. 14. péntek 07:32
Gyenge.
#1 Törté-Net 2011. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?