A+ A-

Kórházi kaland

A műtétkor gerincbe kaptam az érzéstelenítőt, így elég lassan indultak be a lenti funkciók. De mivel társaságom volt, így nemigen bizonyosodhattam meg arról, hogy egyáltalán feláll-e. Pontosabban nem is nagyon törődtem vele egyáltalán. A nővérek mind öregebbek voltak, így nem volt mi segítsen. Aztán az első nap mikor egyedül voltam kihasználtam az alkalmat. Nálam volt a laptopom és szerencsére wifi is volt a kórházban, ami jó pár unalmas órát elűzött. Most pornó nézésre használtam. Minden rendben ment, hamar megtelt vérrel hímvesszőm és gyors találtam kedvemre való videókat. Természetesen a helyszín adta, hogy a szereplői szexi nővérkék legyenek. Már majd egy hete nem vertem ki, és ez meg is látszott az elsülésemkor. Három zsebkendőt töltöttem meg meleg ondómmal és utána még mindig állt, mint a cövek. Ám itt volt az ideje aludni térni. Mivel már egyedül voltam, most némileg kialudtam magam, még az 5 órai ébresztő után is vissza tudtam feküdni. Felébredtem, ekkor pillantottam meg őt, gyönyörű barna haja volt, igéző barna szemei, fehér bőre és formás mellei. Bár csak egy pillanatra láttam, mégis megigézett tekintete. Ki kellett derítenem ki ez a lány és melyik kórterembe került.
Még aznap sétakörútra mentem, hogy megkeressem maradék itt töltött időm társaságát. De akárhogy kerestem, sehol sem találtam. Nem mozoghattam sokat, így a nap többi részében az ágyat nyomtam és a lány testét magam elé idézve vertem ki az este. Még nem volt takarodó, ismét egy sétát akartam tenni, legalább levegőzöm egyet. Ahogy kifordultam az ajtón, hirtelen feltűnt, hogy egypár öregapóból álló tömeg kaján vigyorral az arcukon épp az egyik szobába nézelődött be. Gondoltam miért is ne, megnézem mi az, ami ennyire tetszik a vén csibészeknek. Bár én nem kukkolni mentem oda, így csak elsétáltam az ajtó előtt, de így is mindent láttam. A lány volt benn a szobában, akit reggel pillantottam meg. Ma lehetett a műtéte, és mivel nem tudod még mozogni, mosdatást kért. Csakhogy az az idióta nővér résnyire nyitva hagyta az ajtót, és vén perverzek az épp meztelenül, ágy szélén ülő lányon legeltették szemüket. Egy pillanatra én is láttam, gyönyörű kerek mellei voltak, apró rózsaszín bimbókkal. Nem nézhettem tétlenül, így behúztam az ajtót és elhessegettem az öregeket, bár ez nem igazán tetszett nekik és volt hozzám egy két keresetlen szavuk.
Másnap reggeli után elpakoltam, és visszafeküdtem az ágyra, hogy még pihenjek egy kicsit. Lehunytam a szemem, majd mikor ismét felnyitottam Ő állt az ajtóban.
- Szia - szólalt meg selymes hangján. - Láttalak tegnap, gondoltam nem sok korombéli lehet itt. Van kedved beszélgetni - próbált megindulni felém, de fáj még neki a műtét helye.
Nehezen, de felpattantam, és odasiettem.
- Hadd segítsek.
Odakísértem az ágyamhoz és segítettem neki leülni, és én is nagy nehezen mellé huppantam. Mindenféléről beszélgetni kezdtünk. Nikinek hívták, a városban lakott. Nem sokat beszéltünk, mire a tárgyra tért.
- Szeretném megköszönni, amit tegnap tettél - pirult el. Mellei feszesen előre meredtek, bimbói kirajzolódtak felsőjén. - Ha te nem csukod be az ajtót, észre sem veszem, hogy azok a perverzek engem bámulnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sztbali 2017. 03. 19. vasárnap 13:02
A jók közé tartozik.
#7 zsuzsika 2014. 12. 15. hétfő 09:00
Nem nagy durranás.
#6 papi 2014. 03. 26. szerda 05:01
Nem rossz
#5 Pavlov 2011. 09. 21. szerda 19:31
Egész jó!
#4 dollyka 2011. 09. 21. szerda 17:38
Nincs annyira toppon,de azért nem olyan rossz.
#3 tutalibermaliber 2011. 09. 21. szerda 13:49
életszerű, mint a bob és bobek ... de legalább a helyesírása nem gáz
#2 gyuri0926 2011. 09. 21. szerda 07:28
nem igazi gyöngyszem
#1 Törté-Net 2011. 09. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?