A+ A-

Párharc

Írta: Bryen193@aol. com
2000. május 6.
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail. com)
2011. június
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
Szóval megint egy hotel. Egy újabb bár. Újabb számoszlopok a laptopomon. Az üzleti utak mindig szarok, de ezúttal legalább eljutottam New Yorkba. Méghozzá Manhattan közepébe, ahol a kőgazdagok együtt élnek a legszegényebbekkel. New Yorkban mindig történik valami.
A bárban ültem, és néztem a várost. El akartam ütni az időt valamivel lefekvés előtt. Ma estére ki volt zárva a bulizás, mert másnap reggel 8 - ra üzleti ügyben volt jelenésem.
A nyüzsgő és zajos bár túloldalán egy nő lépett be. A csomagját egy hordár cipelte. A nőnek hosszú, fekete haja, vékony teste, szoros, fekete mini egyenruhája, hosszú lába és pántos magas sarkú cipője volt. Sok ilyen nőcskét lehet látni a reptereken. Légikisasszony. Vagy ahogy a híres amerikai komikus, Andrew Dice - Clay mondaná, "repülő kurvák. " Ez a példány átlagon felüli volt. Csodás nagy szemei és telt ajkai voltak. Türelmetlen kézmozdulattal, borravaló nélkül bocsátotta el a hordárt.
- Egy rózsát?
Annyira belemerültem a légikisasszony látványába, hogy eddig észre sem vettem ezt az idős, viharvert hölgyet a virágaival. A pincér már ott is termett az asztalnál, hogy eltávolítsa a becses vendégektől, elvégre itt ez nem dívik.
- Várjon csak egy picit! Mennyi a rózsa? - Valamiért úgy éreztem, hogy vennem kell egyet.
- Öt dollár, uram.
Kaptam egy rózsát, az idős hölgynek pedig távoznia kellett. Közben szemben a légikisasszony asztalát könnyes szemmel hagyta el az egyik pincérnő. Elmosolyodtam. New York már csak ilyen, szívecském.
Kifelé menet valamiért megálltam, és a légikisasszonynak nyújtottam a rózsát. A csaj egy pohár vörösbort ivott, láthatóan nem abból az évjáratból, amelyikből szerette volna.
- Igazán gyönyörű vagy - mondtam neki - , de nem kéne túráztatnod a személyzetet. Talán úgy jobban is szolgálnának ki.
A csaj átvette tőlem a rózsát, csillogó szemmel rámnézett, és kettétörte a virágot.
- Tűnés - vágta a szemembe spanyol akcentussal. Fejcsóválva mentem el.
Sétáltam egy kicsit, átadtam magam a belváros látványának és hangjainak, és bevallom, az iménti kis incidens járt a fejemben ezzel a gyönyörű lánnyal. Lehet, hogy egy kicsit mazochista vagyok. Nemsokára visszatértem a hotelbe.
Miközben a szobám ajtajával kínlódtam, a csaj is megjelent a folyosón, maga mögött húzta a bőröndjét. Ezek szerint mostmár nem talált magának hordárt. Enyhe kárörömmel figyeltem, hogy a kártyája nem nyitja a szobája ajtaját, amit a csaj láthatóan igazi traumaként élt meg. Még csapkodta is egy kicsit az ajtót. Végül észrevett, és megindult felém. Előre örültem neki, hogy segítséget kér majd. Csöndesen lépdelt, kegyetlenül jól nézett ki. Egészen elém állt.
- Tróger - mondta. Na ennyit a segítségkérésről.
- Mi?
- Tróger vagy, egy lúzer - mondta metsző akcentussal.
- Figyelj, én nem ismerlek, fogalmam sincs, miről beszélsz. És most, ha megbocsátasz...
- Hülye amerikaiak! Megdugtok valakit, aztán behúzott farokkal oldalogtok el, mint egy kiskutya!
- Csak udvarias akartam lenni, elfogadom a nemleges választ is!
- Az amerikai férfiak olyan kis pondrók, nem tudják, hogyan kell szeretkezni, hogyan kell kielégíteni egy nőt. Nincs rájuk időm!
- Hát én bebizonyíthatnám ennek az ellenkezőjét, de te amilyen kis ribanc vagy, esélyt sem adnál rá - nyitottam ki az ajtómat, és beléptem. - Na gyere be, vagy menj a saját szobádba.
- De hát oda nem tudok bemenni! Engedj be... és bebizonyítom, hogy egy tróger vagy, és nem tudsz kielégíteni.
Amilyen hülye voltam, be is engedtem, és becsuktam utána az ajtót.
- Na ide figyelj - pattogott a csaj. - Kapsz egy esélyt. Ha nem tudsz kielégíteni, elmegyek. Ha túl hamar élvezel el, elmegyek. Tetszik a pofikád, de nekem csak egy újabb játékszer vagy. Ne okozz csalódást, kisfiú!
Ez a modor általában nem jön be, de most a farkam önálló életre kelt. Alig vártam, hogy hozzányúlhassak ehhez a nőhöz. Gondoltam, legyen úgy, ahogy ő akarja. Legalábbis egy darabig... Így hát szenvedélyes csókot váltottam ezzel a bitang jó nővel, amitől máris elgyengült a térdem. Elkövettem azt a hibát, hogy jobb kezem a csodás lábára csúszott, amitől a csaj hátrarándult.
- Figyelj - sziszegte. - Addig nem érhetsz hozzám, amíg meg nem engedem. Megértetted?
Bólintottam.
- Jó. Vivienne - nek szólíthatsz. Én amerikai hülyegyereknek foglak szólítani. Megfelel? - kérdezte fenyegetően.
Bólintottam.
- Na akkor most megmutatom neked, amerikai hülyegyerek, hogy mit kapsz, ha jó leszel.
Elkezdett vetkőzni. Lassan csinálta, mint egy igazi profi. Megfordult, lehajolt és felemelte a szoknyáját. Megvillantotta a fenekén a tangát és barna, tökéletes bőrét. Visszafordult. A bimbói ágaskodtak. A melle kicsi volt, hegyes. Összezárta a blúzát. Megint felhúzta a szoknyáját, felvillantotta ágyékát. Kezdett összefutni a szájamban a nyál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2017. 10. 17. kedd 13:25
Minden bekébzelt ribancal ígykell bánni.
#5 A57L 2014. 09. 27. szombat 08:48
Jobb is lehetett volna.
#4 gaborthefirst 2013. 07. 24. szerda 21:04
Jó, bár kicsit mesterkéltnek éreztem itt-ott, a sablonos elemek nem kellettek volna, de összességében tetszett, a fordítás sokat dobott rajta. Szép munka Pavlov!
Azt nem tudom az ilyen nők mit érdemelnek, de őt én is kirúgnám, mert túl zűrös, inkább már veszélyes, instabil, kiszámíthatatlan és gátlástalan ... kösz, de kösz nem! smile 8 pont. Kösz, üdv!
#3 v-ir-a 2013. 07. 24. szerda 18:43
végülis ha azt nézzük, megérdemelte....talán....
de izgató volt az akció része nagyon smile
#2 papi 2013. 07. 24. szerda 14:53
Nagy bunkó vagy haver.
#1 Törté-Net 2011. 07. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?