A+ A-

Perverz sztorik - Én és a kisöcsém 1. rész

A gyerekkorom eléggé hányatott volt. Az apám piázott, verte anyámat, folytonosan állt a balhé, a kiabálás jutott vacsorának. De egy napon szerencsére megszabadultunk tőle. Lekopott egy kurvával. A baj, csak az volt, hogy elvitte az egy évvel fiatalabb öcsémet is. Piszkosul hiányzott a kis Tibike. A göndör szőke haja, a maszatos kis pofija, a finom kisbabás illata.
Anyám sem tudott megmaradni egy pasi mellett vagy azok mellette, a lényeg, hogy legalább félévente új apukám volt. Egyik fiatal, magas, a másik pocakos, idősödő figura.
Anyámat viszont ribancnak hívta mindegyik, ebben nagyon is hasonlítottak egymásra.
Rossz volt így élni főleg, hogy folyamatosan magányosnak éreztem magam, és az igazi apám arca az idők folyamán egészen elhalványodott előttem.
Teltek- múltak az évek, és lassan megszoktam a magányt, ami éjjelente körbevett.
Egyszer csak arra mentem haza, hogy egy iszonyúan jó pasi van a konyhánkban. Egy pillanatra nem kaptam levegőt. Magas, és helyes volt, erősnek tűnt, de nem túl izmosnak. Pont az esetem.
Olyan, aki után a lányok sóhajtozva forgolódnak, és ha szól hozzájuk, a legszebb mosolyukat villantják felé. Fogkrémreklám - szerűt.
Amikor belenéztem a kék szemébe megdobbant a szívem, és remegni kezdett a lábam. Láttam, hogy a tekintete végig siklik a farmer sort alól kivillanó csupasz lábszáramon, a combomon.
Majd feljebb kapaszkodott a szeme, a feliratos ujjatlan pólómra, és a két kiemelkedő csúcsra, mivel szép nagy gömbölyű melleim lettek addigra.
- Helló Sandyka én vagyok az Tibi, nem ismersz meg?- Kérdezte tőlem, hitetlenül a fejét rázva, amitől a göndör, angyalhajának loknijai, követték a fejének minden rezdülését.
Csak álltam, és bámultam, a szám tátva maradt, és bár akartam mozdulni, nem ment. Földbe gyökerezett a lábam, és nem működött egy belső szervem sem, mert olyan nagyon meglepődtem.
Lassan a tétova mozdulataim felgyorsultak, és a végén ott csimpaszkodtam, az én édes kis öcsém nyakába. A kicsi persze túlzás, mert az álláig sem értem, szabályosan ráakaszkodtam, mint egy karácsonyi csomag.
Dicsért, erre még emlékszem. Mennyire csinos vagyok, más emlék nem maradt az agyamban a boldogságtól. Csak foszlányok, érzések, érintések tömkelege. A régi és új dolgok egyeztetése, a hitetlenség és az újra hinni akarás.
Amikor közölte, hogy iskola mellett dolgozik, és velünk fog lakni, nem volt nálam boldogabb lény a világon.
Az anyám roskadt alkohol halmazhoz hasonlított, de Tibi jelenléte, még őt is fel tudta vidítani. A napjaim kifényesedtek, mert már nem voltam egyedül. Tibire nagyon sokat gondoltam az iskolában is, ekkor már harmadikos voltam a gimiben.
Éjjel pedig még többet. Az érintésének az emléke, pulzálóvá tette az ereimet, dobogóvá a mellkasomat, szédített rendesen.
Egyik éjjel nem is bírtam aludni, olyan nagyon vágytam rá. Persze közben rájöttem, hogy nem mint testvért kívánom őt látni. A legkívánatosabb férfit jelentette nekem akit valaha is ismertem, azt akartam, hogy megcsókoljon és engem szeressen egyedül, hogy én legyek a csaja. Szóval belezúgtam az öcsémbe.
Kimentem a konyhába, hogy igyak, és amikor a hűtő mellett megfordultam, Tibinek ütköztem egyenesen, mivel már a reflexeim elalvás előtt nem voltak száz százalékosak. Megszédültem az ütközéstől, és majdnem elvágódtam.
Tibi gyors volt, időben elkapott, és magához rántott, hogy ne essem el.
- Még a végén elvetődsz nekem hugi, mint egy krumplis zsák!-nevette el magát, én persze ugyanúgy örültem, főleg az ölelő karjainak, hogy magukhoz szorítanak erősen.
Nem tudom, ekkor kicsit jobban odanyomtam magam a testének. Nem volt rajta semmi, csak egy bokszer, a teste melegen feszült az enyémnek, mert rajtam sem volt semmi egy kis csipkés szélű, fehér pamut felsőn kívül. A fehér tangám csipkéje simán kivillant alóla. Nem is bántam ekkor bevallom, éreztem, ahogy az öcsém teste egyre forrósodik.
Csak egy pillanatra tekintettem fel. Belebámultam az arcába. Egyenesen a kék szemébe, amikben lassan, de biztosan, saját vágyamat láttam megcsillanni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 t.555 2018. 03. 13. kedd 07:14
Izgalmas volt!
#12 Andreas6 2017. 08. 31. csütörtök 07:10
Nekem is hiányzik a folytatás, eddig nagyon jó volt. (Ugyanilyen jó lett volna, ha nem a testvérébe zúg bele, de belátom, hogy ki kell elégíteni az igényeket, sokan vannak itt, akik már csak a perverziókra képesek izgulni)
#11 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 17:53
Holvan már a folytatás?
#10 feherfabia 2016. 01. 30. szombat 06:17
Tetszett!
#9 listike 2014. 09. 7. vasárnap 15:37
Hát ez meg mi a franc?
#8 A57L 2013. 08. 25. vasárnap 03:46
Elmegy.
#7 author04 2013. 04. 11. csütörtök 21:54
Kedves Aelm!
Ez a történet olyan rövid és gyors, mint a feszültségtől hirtelen megszabadító első menet, amelyik előkészíti a tökéletes gyönyört nyújtó, hosszú-hosszú második szeretkezést. Kár lenne, ha nem élnél a folytatás lehetőségével, mert ebben a témában még sok izgalom rejlik, szerintem nem egyedül várom az érzékeket felkorbácsoló folytatást! Kritika: nővér vagy hugi? (egyébként qrvára mindegy, de ugye a következetesség...) Szuper, gratula!
#6 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 15:25
Lehet hogy lesz majd...
#5 enyigmo 2011. 08. 13. szombat 16:25
Folytatás?
#4 drinti 2011. 08. 11. csütörtök 01:15
Fasza!
#3 Aelm 2011. 05. 28. szombat 19:48
Ja, ja igaz, olvasd el az apa-komlexust az kicsit hosszabb!
Majd remélem jön a folyti nemsoká, köszi a hozzászólást!
#2 blabla91 2011. 05. 27. péntek 14:16
nem rossz, habár egy kicsit rövidre sikeredett, részletesebben irj, de a folytatást várom smile
#1 Törté-Net 2011. 05. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?