A+ A-

Anyai segítség

Szokásos hétvégének indult, azzal a különbséggel, hogy a bátyám nem jött haza a kollégiumból, mert valami bulijuk volt. Csak én voltam otthon, anya meg apa.
A szombat délelőtt eseménytelenül telt. A szokásos rendrakás, takarítás amit nagyon utálok. Jól össze is kaptunk anyával, hogy lehetek ennyire lusta. Azt mondta, hogy ez így nem mehet tovább. Elege van abból, hogy könyörögjön.
Szerencsére az idő szép volt így délután el tudtunk menni Szandival a barátnőmmel sétálni. Nagyon szerettem őt és ő is engem. Mindent megtett volna értem, kivéve egy dolgot. Hiába könyörögtem, nem akart még velem lefeküdni. Mindig azt mondta, ha szeretem, akkor még várok. 17 évesek voltunk, ebben a korban pedig a fiúk gyakran akarnak a lányok szoknyája alá nézni. Ezen a délutánon is feljött ez a téma, de hiába könyörögtem, ő kérlelhetetlen volt. Nagyon szégyelltem már magam a haverok előtt, mert mind volt már lánnyal, csak én nem. Egyre nehezebben viseltem ezt a helyzetet. Kicsit sértődötten váltunk el, és én hazafelé vettem az irányt. Otthon azt mondtam, hogy 6 körül érünk haza. Még 4 óra sem volt és én már a kapunkban voltam, természetesen egyedül.. Családi házban laktunk, egy kis utcában.
Az előző beszélgetésre gondoltam miközben bementem a házba. Az ajtó teljesen nyitva volt. Kavarogtak a fejemben a gondolatok, amikor meghallottam anyát.
- Ez az Ferikém, nyaljál.
Egyből rájöttem, hogy korán értem haza. Óvatosan odamentem anyáék hálószibájához és a nyitott ajtón bekukucskáltam. Anya a hátán feküdt, a könyökére támaszkodva apa a felhúzott és széttárt lábai között hasalt és nyalta anya punciját. Anya nagyokat sóhajtozott közben. Mivel az ajtó mellett ált egy nagy pálma, nem vették észre, hogy kilesem őket. Egyébként is egymással voltak elfoglalva.
- Gyere Kriszta, had érezzem a szűk puncid.
Furcsa volt anyát és apát így hallani.
Apa kikászálódott anya lábai közül és ekkor láthattam, hogy apa mivel is volt az előbb elfoglalva. Anya puncija tényleg lucskos volt. Fénylett a nyál és a nedv keverékétől. Csiklója tisztán látszott, kiemelkedett a nagy bőrredők közül. Nagyon felizgatott a látvány.
Anya még csak 40 volt, de ebből is letagadhatott legalább 5 évet.
Hosszú fekete haja volt, formás mellei amelyek attól nagyobbak voltak, hogy egy férfi markában elférjenek. A csípője egy kicsit szélesebb volt mint kellett volna, combjai is vastagok, de nem volt eltúlzottan aránytalan. Sokszor néztem őt a strandon. Szandi is hasonló alkatú volt, talán azért is tetszett meg a külseje, mert olyan volt mint anyáé.
Most pedig tisztán láthattam anyám borotvált punciját és gyönyörű melleit a hatalmas bimbóudvarral. Lopva próbáltam már meglesni any amelleit, de sosem sikerült.
Teljesen csupasz puncija olyan volt mint egy iskoláslányé.
Miközben apa felemelkedett a vastag combok közül, megláttam meredező férfiasságát.
Az átlagosnál nagyobb volt a szerszáma, talán 20 centi körüli. A vastagságára sem panaszkodhatott, mint ahogy én sem az enyémre. Gondoltam, na ezt apától örököltem.
Lassan anya lába közé térdelt és jobbkezével megfogta a péniszét és a makkal csapkodni kezdte anya csiklóját. Ez nagyon tetszett anyának, mert nagyokat sóhajtott és csak annyit mondott:
- Csináld még drágám, ez jó!
Apa még csapkodott párat, aztán anya puncijához illesztette a hímvesszőjét és lassan beléhatolt. Anya ekkor nagyot sóhajtott és megemelkedett a csípője.
Nagyon izgató volt a látvány, ahogy a szüleim szeretkeznek. Nekem is ugyanúgy állt már mint apának, csak neki szerencsésebb volt a helyzete mint nekem, mert ott volt anya.
Anya jobb kezével talán a csiklóját dörzsölhette, a takarás miatt ezt nem láttam, de kb. 1 perc múlva hangosan felnyögött, a teste teste többször megremegett. Csak filmekben láttam eddig ilyet. Most láttam élőben először, ahogy egy nő elélvez. Ráadásul a saját anyám volt az. Nem sokkal később apa egyre szaporábban és szabálytalanabbul vette a levegőt. Halk morgás hagyta el a száját és láttam ahogy a mozdulatai görcsössé válnak. Tudtam, hogy beleélvezett anyámba. Egymásra borultak. Apa még percekig cirógatta, csókolgatta anyát, majd melléfeküdt. Láttam hogy a hímvesszője már nem olyan merev és fénylik a spermától. Anya hüvelyéből is csorgott abból a fehér anyagból amit pár perccel ezelőtt apa lőtt belé.
Gyorsan kisiettem a lakásból, nehogy észrevegyenek. Sétálni indultam, szemem előtt többször leperegtek az iménti események. Nem tudtam szabadulni a hatásuk alól.
Fél hat felé értem haza. Elég rossz kedvű voltam, mert fogalmam sem volt, hogy mikor élhetem át én is azt mint apa és anya egy órával ezelőtt. Szandi sosem adja be a derekát.
- Mit lógatod az orrod durci -kérdezte anya pajkosan.
- Semmit
- Látom, hogy rossz a kedved. Az én pici fiamnak ne legyen rossz kedve! Gyere mondd el anyának, hogy mi bánt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (161 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 02. 27. szombat 11:58
Nekem és a feleségemnek tetszik.

10 Pont!
#12 feherfabia 2015. 12. 9. szerda 06:37
Egész jó!
#11 fingerlis 2015. 06. 25. csütörtök 13:50
Igen !!
#10 csaba1949 2015. 02. 1. vasárnap 08:35
jó a sztori
#9 listike 2014. 09. 7. vasárnap 15:05
Elmegy.
#8 zoltan611230 2014. 01. 30. csütörtök 05:25
Jo
#7 zsuzsika 2013. 07. 20. szombat 15:00
Ez csak az elmegy kategóriába jó.
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:24
Elég jó, de olvastam már majdnem ugyanilyet.
#5 gynorbi77 2011. 07. 19. kedd 22:44
Jó,várom a folytatást
#4 Tier 2011. 06. 3. péntek 16:30
Nekem tetszik..
#3 blabla91 2011. 04. 21. csütörtök 15:39
a történet megirásában lehettél volna kreatívabb... a megfogalmazás sem csúcsszuper, de azért nem rosz smile
#2 gyuri0926 2011. 04. 18. hétfő 07:44
Nincs benne semmi új ötlet és eléggé általános , egyforma , erre mondják , hogy ebből 12 egy tucat.
#1 Törté-Net 2011. 04. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?