A+ A-

Nagynéném, Klári néni

Nagynéném, Klári néni 31 évvel idősebb nálam. Amikor ez a történet 15 éves korom-ban elkezdődött, ő 46 éves érett nő volt. Nekem akkor, mint minden hasonló normális kamasznak a szex volt az érdeklődésem középpontjában. Valamikor 12 éves koromban észrevettem, hogy ha a fütyimet dörzsölöm, simogatom akkor igen kellemes érzések járják át a testemet. Igen emlékezetes volt az első eset, amikor a makkom először dugta ki fejét a fityma alól. Pláne amikor egy ilyen fütyidörzsölés eredményeképp először lövellt ki a fehér folyadék. Így gyakran fordultam az örömszerzésnek ehhez a módjához, amihez a lányokról, asszonyokról való fantáziálás is társult természetesen. Ezekben a fantáziálásokban igen gyakori volt nagynéném megjelenése, aki igencsak jó nő volt. Amikor vendégségben volt nálunk, vagy mi mentünk hozzá, mindig nagy szeretettel csókolt össze vissza engem, a kis unokaöcsikéjét. Ez a testi közelség olyankor mindig nagyon kellemes érzésekkel töltött el és ilyenkor este a WC-n vagy a fürdőszobában mindig hatalmas élvezések közepette gondoltam rá. Mikor 14 -15 éves voltam akkor már gyakran egyedül látogattam őt. Ő férjes asszony volt, de férje jóval idősebb volt nála (gondolom, a vagyona miatt ment hozzá) aki nem igazán tudhatta kielégíteni. Napközben jártam nála legtöbbször. Olyankor a férje az üzleti ügyeit intézte. Apró kis örömeim voltak ilyen látogatásokon amikor - hiszen látogatásaim nem voltak hivatalos "vendégségek" - pongyolában fogadott és időnként kivillanó combját, mellét megpillanthattam. Fantáziám midig a körül jártak, vajon milyen lehet a szőrös puncija, meg felidézgettem az egyetlenegyszer megpillantott mellbimbóját. Sokat nem foglalkozott velem, általában a lemezeit hallgattam, vagy olvasgattam a könyvtáruk könyveiből. Az érkezéskor és búcsúzáskor adott puszik azért elég hevesek voltak mindig. Előfordult, hogy a lányokról kérdezősködött, amikor is mindig nagyon zavarba jöttem.
Egy búcsúzáskor úgy sikerült a puszizkodás, hogy - talán véletlenül - a számat csókolta meg. Egy pici pillanatra mindketten meglepődtünk, és én valami belső sugallatra megismételtem a puszit a szájára. Nagyon kedvesen elmosolyodott és utamra bocsátott.
Legközelebbi látogatásomkor a két arcpuszi után a szemébe nézve megpusziltam a száját. A szeme kikerekedett és forrón magához húzva ő csókolt szájon engem, de úgy, hogy a nyelvét éreztem a számban. Rövid csók volt, ami után eltolt magától és azt mondta.
- Ugye ilyen csókot még nem kaptál?
Csak zavartan pislogni tudtam, nem válaszoltam.
- Bocsáss meg. Ilyet nem szabad nekem, a nagynénéd vagyok. Gyere be, ülj le.
Akkor több szó nem esett a csókról, de egész idő alatt, amíg nála voltam, ismételten felidéztem magamban. Azt is tudtam, hogy ha hazamegyek erre a csókra gondolva verem ki magamnak.
Búcsúzáskor, amikor a puszira került volna a sor megálltunk egymás szemébe nézve, mindketten zavarban.
- Nem szabad. - mondta a mutatóujját a számra téve. De azért csak néztük egymást egy hosszú másodpercig.
- Csak egyet, és soha többet nem szabad. Csak akkor, ha megígéred, hogy erről nem beszélsz senkinek, és nem akarod újra.
- Persze - mondtam kiszáradt torokkal. A szívem a torkomban zakatolt.
Hosszan, forrón csókolt. Nyelve bejárta a számat és én tudtam, hogyan csókoljam vissza, nyelvemet mélyen a szájába tolva. Éreztem melleit a mellkasomon és combját a hasamhoz szorítva. Aztán határozottan tolt el magától.
- Ezt nem szabad, ezt nem szabad - mondta és kitessékelt az ajtón.
Éreztem a faszom merevedését és alig vártam, hogy hazaérhessek. Irtózatosan nagyot élveztem, amikor kivertem a WC-ben.
Egész este rá gondoltam. Többször is masztiztam, még fürdéskor is. Éreztem, hogy életem egy jelentős pillanatát, az első NŐVEL való valamilyen szexuális kapcsolatot éltem át.
Egy hét múlva ismét meglátogattam.
- Édesem, ne akard, hogy bűntudatom legyen miattad. Nem szabad nekünk ilyen csókot váltani, értsd meg. A nagynénéd vagyok, férjes asszony, sokkal idősebb nálad. Ez nem normális dolog. Ugye okos leszel - ezzel fogadott. A homlokomra adott puszit látványosan.
- Én szeretlek, és jó érzés volt, hogy megcsókoltál - mondtam anélkül, hogy tudtam volna, hogy varázsszót mondok.
- Én is szeretlek, és nekem is jó érzés volt, - mondta és némi csodálkozással nézett a szemembe - de nem szabad.
Bevezetett a szobába és leültünk beszélgetni. Mindenféle dologról beszélgettünk, de én csak a csókjára gondoltam. Aztán hirtelen csend lett köztünk és néhány másodpercig némán néztünk egymás szemébe.
- Tudod, hogy nem szabad - mindketten tudtuk, hogy mit nem.
Lassan átöleltem. Nem szabadkozott. Arcunk közel került egymáshoz, megcsó-koltam. Finom remegést éreztem rajta, ahogy egyre szorosabban simult hozzám.
- Ezt nem szabad, nem szabad - lehelte a számba miközben egyre forróbban szorított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (162 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 11. 23. csütörtök 06:57
Én is voltam már idősebb nővel (a legnagyobb korkülönbség 7 év volt), de rokonnal soha, az ilyesmi hidegen hagy. Az írás ettől eltekintve nem rossz.
#8 RAVETRAIN 2016. 11. 23. szerda 22:45
Nagyon király!
#7 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 12:13
A feleségemnek és nekem is tetszik.

10 Pont!
#6 zsuzsika 2014. 12. 11. csütörtök 08:32
Jó.
#5 zoltan611230 2014. 02. 4. kedd 05:18
Jo
#4 A57L 2013. 08. 19. hétfő 04:44
Nagyon jó.
#3 Tier 2011. 06. 3. péntek 16:26
Remek, van érzés is benne..
#2 tiborg 2011. 04. 8. péntek 04:39
Egyszeru, de nagyszeru...
#1 Törté-Net 2011. 04. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?