A+ A-

Kiscsaj

Korán reggel Carter beugrott hozzám a kávézóba. Épp akkor végeztem a felmosással. Azt mondta: nem kizárt hogy ma találkozom valakivel. Add kölcsön a kéródat, Charlie, oké?
Persze, mondtam neki, nyitva az ajtó. Jön a gázóra - leolvasó (azért vettem le a lakatot). Lehet, mondtam, hogy az albérlom, Angie, otthon van, de o általában tök el van szállva. Azt se veszi észre, ha a szomszédban trombitálnak. Tied a terep, Carter. Pia viszont nincs. Azt mondta, van más, ami pörgésben tartja. Ez vicc akart lenni. Kösz, testvér, mondta. Azt hiszem, mondtam, én már mindent kipróbáltam, de a whiskynél nincs jobb. A whiskytol legalább berúgsz, a drogok meg csak elhülyítenek. Ja, jó duma, mondta. Aztán elkalandozott a tekintete.
Egyenesen a parkba ment. A park tele van finom kis szoke csibékkel. Kiscsajok, távol az otthontól. És higgyétek el, ezek imádják a nagy fekete kandúrokat, akik ott mászkálnak délidoben, meredezo szerszámmal. Mert az a trambulin a mennyországba. Lehet, hogy így van.
Manapság a fekák kipakolják nekik, amijük van. Régebben én is feltálaltam az enyémet. Kicsit dolgoztam rajta, a kiscsajok meg leszívták a szaftot.
Következo lépés: Carter elhelyezkedik a padon. Jobbra - balra néz. Feszül rajta a nadrág. Beindul a fantáziája. Akkor jön ez a kis bige. Csak úgy lófrál magában. Mappával a hóna alatt nézelodik. Carter odakiált neki. Hé, ülj ide. Ide mellém, te kis csinibaba. A csaj odakapja a fejét. Leül. Egész a pad szélére.
Hová való vagy, kislány? kérdi Carter. Nyugi, csak beszélgetünk.
Kösz Ja, Közép - nyugatról jövök, mondja. Chicago mellol. Imponálni akar. Talán nem is jött olyan messzirol.
Egy kis kiruccanás, mi, nyuszikám? A barátod meg csak úgy elengedett.
Ó nem, mondja. Kezd feloldódni. Végleg eljöttem otthonról. Elegem van az anyámból. Suli után jön a mosogatás, aztán kitakarítani, az öcséim szobáját is, nekik bezzeg semmi dolguk. És tízre mindig otthon kell lennem, szombaton meg éjfélre, pedig pont akkor kezdodik a buli. Különben meg semmi se történik abban a városban. Semmi! Tiszta pangás, dögunalom. És tele vannak eloítélettel! Elpirul, nem akar bántó lenni. Szörnyu, és ráadásul amikor szívtam egy kis füvet, amit egy New York - i fickótól kaptam, aki arra járt, egy hétig ki se tehettem a lábam otthonról. Figyelik az embert. Undorítóak, és olyan ostobák!
Na ne! mondja Carter. Nem is értem, hogy bírjátok. Változik a világ ez tény, az öreg csókák meg nem haladnak a korral. Beletúr a lány hajába, és egy pillanatra hozzásimítja az arcát. Hatásvizsgálat. A nyelve hegyével megérinti a lány fülcimpáját. Jóvágású pasas, szép a színe, közép - barna, nem túl világos. Csak egy gond van vele, hogy véreres a szeme.
Sose láttam még ilyen csinos kislányt, mondja. Tudjátok, ezt hívjuk mi punciajzásnak. Nem nagy kunszt. A csaj rögtön odafordul: úristen, mennyit gyalogoltam ma. Teljesen kivagyok. Ásít.
Erre Carter: Itt lakom nem messze, nálam lepihenhetsz, és szép nyugiban kitalálod, mit csinálj azután. Le is zuhanyozhatsz. Amit csak akarsz. Neked mindent szabad. Nahát, hogy te milyen aranyos vagy. Lekörözöd Miss Amerikát. Mit is mondtál, hány éves vagy?
Tizennyolc, vágja rá.
Carter elégedetten néz rá, pedig szerintem o is tudta, hogy nem igaz. Ez az elso számú vádpontom ellene. Merthogy miért ilyen fiatalkával kezd? Ezek a kis bigék mindenhol ott parádéznak. De egy felnott férfi legyen észnél.
Következo lépés: Elindulnak a lakásom felé, ami úgy hat - hét saroknyira van onnan. Közben vesznek egy pizzát. Hm, de finom (ilyen egyszeru volt a csaj). Azt mondja, odahaza nem csinálják ilyen jól.
Továbbmennek. Láttam már elégszer, hogy udvarol Carter. Mappa a vállára vetve. Fogják egymás kezét, talán lóbálják is.
Belépnek a 149 - es kapun, és mire felmásznak a negyedikre, a csaj már biztos ki van akadva, tudjátok, tök üres a kéglim. Csak egy kempingágy van benne. Egy asztal. Meg két szék. Pokróc az ágyon. És egy párna. Rajta meg egy koszlott, zsírfoltos párnahuzat. Öreg vagyok, megszoktam már a torzonborz burámat, de ha újra fiatal csávó lennék, tutira megszabadulnék ettol a raszta sörénytol.
Szóval biztos ki volt akadva.
Egy pillanat, mondja Carter, és behoz a konyhából egy kis jeges vizet, meg egy zacskó ropit. Jaj, köszönöm, mondja a csaj. Pont erre vágytam. Aztán Carter azt mondja neki, pihenj le, aranyom, és a csaj le is fekszik. Bele a koporsójába.
Akarsz szívni?, mondja Carter. Ugye, hogy megnyugtat? Igen, tényleg mondja a csaj. Tényleg megnyugtató. Az emberek nem is tudják.
Elszívják, aztán csak lebegnek nagy egyetértésben. Carter azt mondja: Szeretsz kefélni? Hú, de még hogy!, mondja a kiscsaj. Akkor Carter felemeli a csaj szoknyáját, lehúzza a bugyiját, megcsiklandozza itt is, ott is, végigharapdálja. Jólesik, bébi?, mondja. De még mennyire!, mondja a csaj. Egyszer még otthon egy szinesboru srác csinálta ezt velem, és nagyon bírtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:51
Nem rossz írás.
#2 papi 2013. 10. 15. kedd 06:05
Jóóóó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?