A+ A-

Igazgató

Halk kopogás hallatszott.
- Tessék!
Az ajtó lassan nyitódott ki, és az igazgatói irodámba egy, talán tizenhárom éves fejlett kislány lépett be lehorgasztott fejjel, kezében aktatáskával.
- áááá...! A kis Kovács kisasszony! Már vártalak...
Felálltam, megkerültem az íróasztalomat, és odaléptem a láthatóan reszkető lányhoz:
- Azt hiszem, tudod miért kellett idejönnöd? A Mózes tanárkisasszonnyal voltál megint, ismételten szemtelen, és szerintem megérdemled, hogy megismételjük a múlkori kis leckét. Igazam van? Vagy tévedek?!
Megfogtam az állát, felemeltem a lehorgasztott fejét, mire ő belenézett a szemembe, az ő könnyekkel teli szemével.
- Kérem, igazgató úr, bocsásson meg. A Mózes kisasszony már megbüntetett!
- Ah! Mi az a pár suhintás szoknyán keresztül, az nem az igazi! Te annál sokkal jobbat érdemelsz. Menj oda az asztalhoz, és készülj fel!
A lány szemei kitágultak a félelemtől. "Mit akart ezzel mondani? Csak nem akar ő is, Istenem, már elég volt. Eleget kaptam, és ráadásul a tanárkisasszony az egész osztály szeme láttára hasaltatott végig a padon.
Tizenötöt a nádpálcával, az is hogyan fájt, csípett, és most ő is el akar verni?"
- Nos, mi lesz? - löktem az asztal felé, ahol már ott feküdt használatra várva az előkészített hajlékony
nádpálca.
Sokáig gondolkodtam, hogy melyiket is válasszam eme engedetlen lány megvesszőzéséhez. Ez sokkal jobb lesz, mint a múlkori. Akkor csak egy favonalzóval legyintettem meg a ruhán keresztül, és ahogy látom nem használt valami sokat, de ezen hamarosan segíthetünk. Igaz akkor is észrevettem, hogy a teste szépen formálódik, de ma meg is fogom nézni azt, amit az ilyen tizenéves lányok annyira takargatnak férfi szemek elől.
- Levetkőzni, és semmi ellenkezés, mert annál rosszabb lesz!
- Kérem, igazgató úr, nagyon szépen kérem, ne tesssék, én nagyon szégyellem magamat!
- Azonnal engedelmeskedj, vagy idehivatom a pedellust, és azzal foglak levetkőztetni!
Azonnal belátta, hogy nem csak a verés, de a vetkőzés is elkerülhetetlen. Odaállt a karosszékhez sejtve, hogy a végén arra kell majd ráhajolnia.
- Meddig várjak még?
A lány görcsösen megfogta a kékszínű nyári iskolaruhája szélét, és elkezdte lassan felhúzni.
- Gyorsabban!
összerezzent, de szót fogadott, és néhány másodperccel később ott állt előttem kék cipőben, fehér harisnyanadrágban és feszes csipkés bugyiban, ami szépen kiemelte a formás szeméremdombját.
- A bugyit is!
- Ne! Kérem azt ne!
- De igen, le vele!
Egy ideig habozott, majd lassan megfordult, háttal felém, a kezét alácsúsztatta a bugyi gumiszegélyének, és én megláttam egy pillanatra a fehérebb bőrét. Egy picit még habozott, de aztán vett egy mély lélegzetet, és a csipkés bugyi harisnyanadrággal együtt lekerült arról a két gyönyörűen formás félgömbjéről. Türelmetlenül hozzáléptem, és teljesen lerántottam, le egészen a bokájáig.
- és most ráhajolni a székre!
Engedelmesen rátérdelt a karosszék üllőkéjére és áthajolt a támláján.
"Oh istenem, ő most teljesen meztelenül látja. Oh, ezt a szégyent nem élem túl, és... és így akar megverni engemet? Biztosan nagyon fog fájni, de talán nem üt majd olyan erőseket... én, én már többet nem fogok rosszalkodni... - vigasztalta magát a lány lelke mélyén, és a combjaival megpróbálta eltakarni a teste legféltettebb részét.
"Mily szépség... a két félgömböcske mozgása, ahogy a combjaival takargatja a még szinte csupasz szemérem - dombját, de néha - néha meg lehet pillantani az egészet, rikító rózsaszín vágással a közepén élesen kikandikáló hegyes csiklóval." - gondoltam magamban.
Odaléptem az asztalhoz, kezembe vettem a nádpálcát:
- és most örvendezhetsz! Huszonötöt kapsz a tanárkisasszonnyal való szemtelenségedért és tizenötöt, amiért nem akartál egyből levetkőzni. és te magad fogod kiszámolni szép hangosan, de jaj neked, ha elrántod a fenekedet, mert akkor leviszlek a kamrába. Remélem, már hallottad, hogy az mit jelent?
Nekiálltam, és az első csapás végighasított a kipucsorított fenekén.
- Aúú,... egy... aúúú, kettő...
Lassan egyenletes ütemben vertem a magasba emelt seggét, amin már megjelentek az első piros csíkok.
A testét megfeszítette, sírt, könyörgött a kegyelemért, de elrántani a fájdalomtól lángoló testrészét azt nem merte. A huszonötödik csapás után mély levegőt vettem, majd nekiláttam a büntetés fennmaradó részének végrahajtásában. A negyvenedik csapás után letettem a vesszőt, és elégedetten szemléltem meg a bőgő, szipogó diáklány csíkokkal telt fenekét.
- Ez még elég enyhe volt, amolyan komolyabb figyelmeztetés, de ha még egyszer elkövetsz valamit, ígérem úgy elnáspángollak, hogy egy hétig nem fogsz székre ülni, és most eredj oda a sarokba térdelni!
A lány szipogva, lassan leszállt a karosszékből, és fájó taggal elvánszorgott a mutatott irányba, ahol a parancs szerint szépen, engedelmesen letérdelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2015. 03. 27. péntek 23:13
Ez nem S/M! Ott minden fél önként vesz részt addig a határig, ameddig mindenkinek megfelel. Itt egy szadista állat él vissza a lányok kiszolgáltatottságával. 1 pont, mert mínusz pontot nem lehet adni.
#4 xy 2008. 04. 6. vasárnap 11:31
gáz
#3 A Hegylakó 2005. 06. 13. hétfő 01:39
Nagyon nagyon bejön!!
#2 TheChronic 2003. 04. 7. hétfő 23:25
Számomra legendás az s/m-tört.ek közt.A szépség és a kíméletlen büntetés harmóniája.Nem a legjobb; de alapmű.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?