A+ A-

A kertészfiú

Eve félálomban forgolódott ágyában. Erotikus álmai voltak, férfiakkal szeretkezett, ágyban vagy a fürdőszobában. Próbálta megragadni ezeket az álmokat, élvezte testének bizsergését. Aztán a függönyön átszűrődő napfény végleg felébresztette, csak ágyékában maradt meg a nyilalló vágy. Egy férfira vágyott, aki beléhatol - Még, még....! - akinek még nem volt arca, de a testét már maga elé képzelte.
Férje megint külföldön volt, bár az utóbbi időben akkor sem nagyon történt semmi közöttük, amikor itthon volt. Éppen tulajdonosváltás előtt voltak a cégnél, ahol a férje dolgozik, és ez feszültté tette. Eve nem dolgozott, négy hónapja mondott fel a kéjsóvár főnökének, aki kétértelmű megjegyzéseivel zaklatta egész nap. Anyagilag jól álltak, de a nő teste már hiányolta egy férfi erőteljes jelenlétét. Ezért lehettek ilyen álmai, ezért vágyott már egy kiadós kefélésre.
Aztán eszébe villant, hogy csütörtök van, ma jön a kertész. Egy fiatal srác, Tom, aki a főiskolai tanulmányainak fedezésére vállalta ezt a munkát. Félszeg, de jóképű fiú, akinek hobbija volt a kert. Férje bőkezűen megfizette, így hetente egyszer egész nap csak a füvet nyírta, a bokrokat metszette, locsolt, néha kicserélt egy-egy növényt. Eddig nem sokat beszélgetett vele, de az kiderült, hogy egy értelmes, de kissé visszahúzódó srác.
Eve lerúgta magáról a takarót, ujjait a combjai közé csúsztatta, és egyből megérezte, hogy szeméremajkai közül finom nedvesség csordogál. Hosszú sóhaj tört elő ajkai közül, amikor mutatóujja ébredező csiklójára csúszott és finoman masszírozni kezdte. Behunyta szemét, Tom villant elő erotikus képzelgéseiből. Nem akart elélvezni, de jólesett testének a gyengéd simogatás.
Hirtelen döntött. Ma elcsábítja Tomot. Még nem tudta, hogyan, de az elhatározás jobb kedvre derítette. Kiugrott az ágyból, egy mozdulattal kibújt hálóingéből és a tükör elé állt. 28 éves volt, teste a legjobb formáját mutatta. Szőkésbarna hosszú haj (most éppen kócos), kék szemek, széles ajkak, kicsit kiugró arccsont (ezt még indián őseitől kapta). Melleire nem lehet panasz, a 75D-s melltartóméret pont ráfeszült. Már amikor hordta, mert otthon nem mindig szorította börtönbe a két félgömböt. Dereka és csípője kiadta a nőies homokóra-formát, popsija bár kicsi volt, de formás. 170 centiméteres magasságához hosszú combok tartoztak, közöttük csupasz szeméremajkai bizseregtek. Felöltözött, megreggelizett, és türelmetlenül várta a fiút.
Hamarosan meg is jött Tom. Szokás szerint nem köszönt be, egyből ment átöltözni a kerti kisházba. Mire előjött onnan, már csak egy kertésznadrág és egy széles karimájú szalmakalap volt rajta. Izmai kilátszottak a kantáros nadrág pántjai közül, Eve merengve nézte a fiút. „Vajon mit visel a nadrág alatt? Egy feszes pamutalsót? Vagy egy laza boxert? Esetleg semmit?” Ahogy ábrándozott, teste ismét jelezte vágyát. Elképzelte, hogy milyen lenne Tom mögé állva becsúsztatni kezét a nadrág nyílásán, végigsimítani fiatal feszes testét, megismerkedni férfiasságával. Ágyéka ismét bizseregni kezdett, s ez eltökéltté tette.
Gyorsan lezuhanyozott, és felvett egy könnyű nyári vállpántos ruhát, ami éppen combja közepéig ért. Először arra gondolt, hogy nem vesz alá bugyit, de aztán meggondolta magát, és egy apró, vörös tangabugyit vett fel. Napszemüvegben és színes strandpapucsban indult el a kertbe, megkeresni Tomot. Még nem tudta, mit fog neki mondani, de a szikrázó napsütésjókedvet csalt arcára. Meglátta, hogy a fiú hátul a locsolócsapnál szerel valamit, így arrafelé indult a zöld gyepen.
Hirtelen belefagyott a levegő. Beindult a locsolórendszer, és pillanatok alatt bőrig ázott. A hideg víztől belészorult minden hang, aztán halk sikolyok közepette elkezdett futni a fiú felé. Közben elhagyta papucsát, szemüvegét, így mezítláb, csurom vizes ruhában ért oda Tomhoz. Haja száraz maradt, de nyaktól lefelé borzongott a hideg víztől. A fiú ekkor fordult meg, arcán a meglepődés és a szégyen pírjai keveredtek.
- Ó, asszonyom, elnézést, nagyon sajnálom! Nem tudtam, hogy kint van a kertben. Éppen a locsolórendszert szereltem, és ki kellett próbálnom. Ne haragudjon, én annyira sajnálom!
Tom elzárta gyorsan a csapot, miközben Eve a ruhája szélét összefogva próbálta kifacsarni a vizet. Élvezte a fiú zavarát, de aztán Tom szemében mást is meglátott, és hirtelen feleszmélt: itt áll egy átázott vékony ruhában, ami tökéletesen a testére tapadt. Mellbimbói ágaskodtak a hidegtől, szinte átszúrták a vékony anyagot. Teste körvonalai tökéletesen látszottak, és a fiú mohó pillantásokkal gyönyörködött. „Végül is el akartam csábítani - gondolta magában - még ha nem is egészen így terveztem”
Nevetségesnek tűnt a karjait keresztbe fonni mellei előtt, így inkább félig elfordulva válaszolt
- Semmi gond, úgyis meleg van ma, nem igaz? Igazából azért jöttem, mert a házban is van egy-két növény, amit megnézhetnél. Valami gond van velük, úgy látom. Hátha te jobban értesz hozzájuk, mint én.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 01. 18. szombat 05:27
Egész jó
#4 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:52
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:48
Nagyon élvezetes smile
#2 kutyaborka 2011. 02. 3. csütörtök 18:49
Nálam 10-es. Jó a kezdés, érzékletes a főrész is és frappáns a befejezés.
De ha szabad egy tanácsot adni, jobb a hatás, ha egyes szám első személyben írod le a történetet.
#1 Törté-Net 2011. 02. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?