Partravetett

Szavazás átlaga: 4.79 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 21.
Hossz: 27 354 karakter
Elolvasva: 1 343 alkalommal
1.

Hetven órája hányódott a durva tapintású kókuszkötelekkel fonott pallón. Egy álló napja, hogy az utolsó csepp ivóvizet kiszürcsölte az ócska bádogkannából. Talán kétszáz mérföldet is sodródott nyugat felé attól a ponttól amely semmilyen hajózási térképen nem szerepelt még és valahol Chile partjaitól a Cook – szigetek felé húzott egyenes közepén helyezkedik el a Csendes Óceán végtelen kékjében. Ott érte el a dühöngő forgószél a Hajnalpírt és két árbocát szinte azonnal letörve a pusztulásba sodorta. Hajóutaktól távol, az 1767 – es esztendőben Mice főlegénynek minden esélye elveszett arra, hogy a koszos Plymouth kikötőjét viszontlássa, odalett majd minden reménye a túlélésre.

Álom, édes lebegés. Zsibbadt, ernyedt heverészés a puha fövenyen. Ujjai közül selymes futással siklottak ki a tengervíz sodorta homokszemek. Lassan lebegve úszott a talaj felett. Csak elnehezedő feje nyaklott hátra a semmibe, a vér lassan a fejébe tódult...
... ébredező öntudata hirtelen felfogta, hogy az álombeli lebegés valóság. Lábát a földön vonszolva, karját erősen markolva, izmos kezek cipelték pálmás – ligetes ösvényen. Minden erejét összeszedve megemelte a fejét, de kiszáradt torkából, fáradt tüdejéből nem tudott hangot kipréselni. A karok azonnal elengedték és fejét a puha homokhoz ütve a földre dobták. Ellenkezésre időt sem hagytak, hirtelen a hasára fordították és bágyadt karjait határozott mozdulattal hátracsavarták, gyakorlott kezek összekötözték. Szédelegve nézett körül és szem magasságban meztelen, barna lábakat látott. A tüsténkedésben egyikük kicsit az ajkához is ért. Oldalt fordítva fejét, hosszú lábszárakon siklott végig tekintete, vékony bokából induló izmos lábikrákon, csokoládészín, csillogó, csupasz bőrű masszív combokon. Furcsa érzése támadt. Gubancos sárga hajánál és karjánál fogva félig ülő, félig kuporgó helyzetbe rángatták és arcát durván az ég felé fordították. Az erős kar egy sosem látott magasságú fekete nőhöz tartozott, Mice döbbenten pillantott fel kidomborodó, feszes hasára és telt kebleire. Mint a pihét, úgy ragadták fel a földről kísérői, csodálkozva nézett egyikről – másikra, tojásként formázták ugyanazt a termetet és vonásokat. Az alakot amely Mice 5 láb 8 inch átlagos matróztermetétől másfél fejjel magasabban ért véget.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.79 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 11. 07:27
#7
Érdekes írás.
1
zsuzsika
2016. október 9. 09:51
#6
Ez nagyon gyenge
1
Andreas6
2015. május 8. 07:33
#4
Beteg. Miért nem lehet mínusz pontot adni?
1
a
A57L
2013. október 22. 04:36
#3
Egész jó.
1
T
Törté-Net
2010. december 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1