A+ A-

Karácsonyi látogatás 1. rész

Amit most el fogok mesélni, az életem egyik legszebb élménye volt. Én 27éves vagyok és a barátnőm is csak 5 hónappal fiatalabb. Én külföldön dolgozok, és emiatt, néha muszáj hónapokat külön tölteni tőle. A legutóbbi alkalommal, úgy alakult, hogy karácsonyra sem mehettem haza, ezért úgy döntöttünk, hogy a barátnőm jön ki hozzám, Írországba. Leszerveztük jó előre az egész utazást, és minden egyes napot számoltam, hogy mennyi van még december 22.-ig, ugyanis aznap érkezett, és csak újév után ment haza. Már előre gondolkodtam, hogy milyen lesz, amikor majd végre újra együtt leszünk. Minden nap fantáziáltam róla, és rengetegszer jártak a fejemben pajzán gondolatok ezzel a két héttel kapcsolatban. A barátnőmmel, nagyon szerencsés vagyok azt hiszem, mivel minden szempontból nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és a szexet is tudatosan próbáljuk igazán jóvá tenni. Kicsit több mint három héttel az érkezése előtt, kaptam tőle egy sorozat nagyon szexi, fehérneműs, és akt képet. Rettenetesen jól sikerült képek voltak, és nem is tudtam úgy végig nézni, hogy ne izguljak föl, aztán pedig ne nyúljak magamhoz. Ezt neki is elmondtam, és még tetszett is neki a dolog, hogy így reagálok. Na, ettől még jobban vártam már az érkezése napját, mert folyton csak azt a gyönyörű, formás nőies meztelen testét láttam magam előtt. Ahányszor megnéztem a képeket, mindig újra és újra, ugyan az lett a vége, hogy a farkam kőkeményre dagadt, és úgy éreztem segítenem kell magamon, különben bele pusztulok.
Így telt el a három hét, mire végre elérkezett az a nap, amikor úgy keltem föl, hogy tudtam, aznap nem egyedül fekszek le aludni. Reggel már vidáman, és várakozással mentem be az üzembe. A főnököm ment érte a reptérre, és hozta el oda ahol dolgozok. Délelőtt tíz körül meg is érkeztek, és rögtön egymás nyakába is ugrottunk. Nem tudtam betelni vele. Az illatával, az érintésével, a csókjával, de ez nem tarthatott csak pár percig, mert folytatnom kellett a munkát. Így hát elkísértem gyorsan a szálláshelyünkre, ami kb. 2 percnyire volt a munkahelyemtől, megmutattam a szobát, és visszamentem dolgozni. Este alig vártam, hogy végezzek, és végre többet is tudjak vele foglalkozni. Munka után először elmentünk vásárolni, aztán amikor visszaértünk, készített nekem egy finom vacsorát. Miközben ettem jól elbeszélgettünk, hogy mi történt otthon, és mindenféle egyéb dolgokról. Egyszerűen élveztük, hogy újra együtt vagyunk egy kis ideig. Amikor a vacsival végeztem, fogat mostam és bebújtunk az ágyba. Ott még tovább beszélgettünk, és simogattuk, csókolgattuk egymást. Ennek a hatása nem is maradt el. Az egyik hosszú csóknál, éreztem, hogy a csípőjét erősen hozzám préseli. Nekem sem kellett több. Bele markoltam a fenekébe és még erősebben magamhoz húztam. Nem kellett sok idő, és a farkam a maximális méretére dagadt. Rajta, egy kis fekete szatén hálóruha volt, rajtam pedig egy bokszer alsó. Benyúltam a hálóruhája alá, és a meztelen fenekét simogattam, markolásztam, miközben az alsó nadrágomban alig férő farkamat, neki nyomtam a puncijának. Éreztem, hogy Ő is egyre jobban felizgul. Egy kicsit ekkor eltávolodtam, és oldalfekvésből a hátára fordítottam. A csókolózást is csak ekkor hagytuk abba. Miközben a nyakától a térdéig végig simítottam, a szemébe néztem és azt mondtam:
- Nagyon kívánlak hercegnőm!
- Én is kívánlak - válaszolta-
Lassan vissza felhoztam a kezem a válláig és megcsókoltam a nyakát. Hosszan csókolgattam a nyakát, a vállait, és a mellkasának felső részét, ami kilátszott a szexi kis hálóruhából. Eközben szépen lassan lehúztam a bal válláról a ruha pántját, és a vállától elkezdtem lefelé haladni. Lejjebb húztam azon az oldalon a ruhát, annyira, hogy a melle kikerüljön belőle. Amikor elkezdtem csókolgatni, a gyönyörű formás kis mellét, nagyokat sóhajtott. Eközben a másik mellét is kiszabadítottam a ruhából, és amikor a mellbimbóját a számba vettem, és gyengéden szopogatni kezdtem, hátra feszítette a fejét és nagy sóhajokkal élvezte. A nyelvemmel köröztem a gyönyörű mellein, miközben a ruhát a combjától indulva, szépen elkezdtem fölhúzni. Ekkor már csak a hasát takarta egy csíkban, és én alig vártam, hogy teljesen megszabaduljunk tőle, úgyhogy az egészet elkezdtem fölfelé húzni. Hamar segített is nekem, hogy lekerüljön róla a felesleges kis ruhadarab. Ekkor megint abbahagytam a csókokat, és csak simogattam, és gyönyörködtem benne. Néztem a gyönyörű karcsú testének vonalát, a melleit simogattam, és végre láthattam a gyönyörű, fazonra igazított szőrzetű punciját. Simogattam és tovább csókolgattam. A melleitől elkezdtem lefelé haladni. A köldöke magasságában játszottak ajkaim, amikor a kezemet becsúsztattam a belső combjára. A lábait enyhén szétnyitotta, és ismét nagyokat sóhajtott. A hasa alsó részén játszottam a nyelvemmel, amit nagyon élvezett. Néha már érintettem finom punciszőrét, közben a kezemet egészen a combja tövéig húztam föl, de már éreztem, hogy nagyon be van nedvesedve, és amikor a számmal közel kerültem forró barlangjához,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2014. 12. 26. péntek 06:02
8P
#2 v-ir-a 2010. 12. 11. szombat 17:33
a többi napra is kiváncsi lennék smile
#1 Törté-Net 2010. 12. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?