A+ A-

Álom és valóság a vonaton

A munkám miatt sokat utazok vonaton. Ez a váratlan "esemény" azonban nem munkába menet és munkából jövet esett meg
velem. Egy előadássorozatra utaztam Győrbe.
Mivel érdekelt a téma ezért szívesen vállaltam a hosszú útat. Hajnalban indultam, hogy a megadott időpontra odaérjek.
Sima, zökkenőmentes utam volt.
A rendezvénynek kora délután volt vége, így a korábbi vonatot el is értem. Hozzáteszem, hogy a rendezvény június közepén volt, és egy pénteki napon. Minden adott volt arra, hogy a kora délutáni vonaton tumultus legyen. Ülőhelyet már nem is találtam. Ráadásul ez a vonat egy régebbi fülkés kocsikból volt összeállítva.
Szűk közlekedő folyosóval, kevés ülőhellyel, állóhellyel.
A vonatra felszállva szembesültem a sok hazafelé pakoló diákkal.
A közepe felé egy fülkékből álló kocsiban találtam egy "lukat", ahol volt még némi állóhely.
Két fiatal srác mellett cövekeltem le. A fiúk egymással beszélgettek, nevetgéltek. Amikor megálltam mellettük egy pillanatra elhallgattak, és nyílt tekintetekkel végigmértek. Meglepődtem egy pillanatra, és kissé zavartan elfordultam tőlük, és kinéztem az ablakon. Nem foglalkoztam velük tovább. Nem öltöztem feltűnően, mert ahova mentem, oda konszolidált öltözék illett. Egyszerű ruhát viseltem. Diszkrétet, de olyant, ami követte a testem vonalát. Tépelődésem közepette a vonat végre elindult.
Én zenét hallgattam, és nézelődtem, ők, pedig tovább beszélgettek. Megálltunk egy kisebb állomáson, ahol rengeteg utas várt felszállásra. Úristen - gondoltam magamban - Hova száll fel ez a sok ember? Sajnos a vonatra. Sokan álltak meg azon a részen is, ahol én álltam. Ahogy egyre többen lettünk, egyre szorosabban kellett állnunk.
Én is közelebb kerültem az egyik fiúhoz. Ahogy helyezkedni próbáltam, háttal állva a mellkasának az egyik lábam átraktam az egyik lábán. Kissé terpeszben állt, ezért be tudtam tenni a lábam a két lába közé. Tovább szerettem volna lépni, de elindult a vonat és én nekidőltem a mellének.
Gyorsan elnézést kértem.
- Nem történt semmi - mondta - Sokan vannak.
Esélyem sem volt a mozdulásra. Továbbra is nagyon sokan voltak, és nagyon szűk volt a hely.
Én továbbra is a fiúra "támaszkodva" álltam. Nem tehettem róla, de ha lett volna más megoldás, nem is biztos, hogy meg akartam volna oldani. Nem akartam onnan megmozdítani a hátsó felem. Kezdett belőlem előbújni valami kéjes érzés. Lassú, finom mozdulatokkal elkezdtem mozgatni a fenekem a combján. Egy pillanatra éreztem, hogy megmerevedik (még nem a szerszáma) a teste. Várta, hogy mi fog történni. Körkörös mozdulatokkal jártattam rajta, majd ezt le - föl mozgatással egészítettem ki. Akkor kapcsolódott be Ő is a játékba.
Persze, ezek mind óvatos, és csak kettőnk számára, észrevehető és élvezhető mozdulatok voltak.
Az egyik kezét rátette a fenekemre, és elkezdte simogatni. Ismerkedett a formájával, a vonalával. Én közben alig észrevehető mozgatással izgattam Őt is és magamat is. Éreztem, hogy egyre nedvesebb leszek, és kívántam, hogy megérintse a csupasz bőrömet. Kicsit merészebben mozgattam a tomporom a combjaim, egyre jobban dörgölődztem hozzá, és élvezkedtem rajta.
Ő teljesítette a ki nem mondott kérésem, és óvatos mozdulattal betolta a kezét a ruhám alá. Amikor a meleg keze a bőrömhöz ért, elélveztem. Remegés futott végig a testemen, és a puncim is egyre nedvesebb lett.
Csak reméltem, hogy senki nem vesz észre semmit a mi kis
"szórakozásunkból". Mindenki bámult kifelé, vagy beszélgettek. De egy férfin megakadt a szemem, aki nem messze tőlünk, egy ablak felől figyelt bennünket.
A srác elkezdte felfelé tolni a kezét a combom belső részén. Már nem volt óvatos, inkább kíváncsi és kutakodó.
Nyomakodott felfelé, simogató, tapogató mozdulatokkal. Én közben a kezem a szám elé emeltem, mert a kéj hangjait nem lett volna jó, ha mindenki hallja. A mellbimbóim ágaskodtak a ruhán keresztül. Egy szájra vágyakoztak, amely bekapja és izgatja őket. Közben Ő egyre merészebben haladt felfelé.
Lopva ismét körbenéztem. A "kíváncsi" férfi már nem titkolta, hogy pontosan tudja, mi folyik kettőnk közt.
Ettől, és az ügyes kézmunkától ismét orgazmusom lett és újra elélveztem. Beleharaptam a tenyerembe. A srác keze már a szeméremajkaimhoz ért, és egy váratlan mozdulattal belemarkolt. Semmi nem szabott gátat neki, mert nem viseltem fehérneműt. Ettől csak tovább bátorodott.
Az erős mozdulattól megrándultam, és a fenekemmel még rányomódtam. Ő is húzott magához erősen a másik kezével, a fenekemet egy kissé megemelte, és így megéreztem a merevedő szerszámát. Enyhített a szorításán, és az ujjai kezdtek közelebbi kapcsolatba kerülni a csiklómmal, és a puncimmal.
Az egyik ujjával elkezdet dörzsölni a csiklómat, egészen addig, míg hullámok el nem öntöttek. Ismét elöntöttem a kezét. Ő a kifolyó nedveket szétkente a szeméremajkamon, a csiklómon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 06. 1. vasárnap 07:16
Nekem is tetszik.
#8 papi 2014. 01. 17. péntek 09:11
Nem rossz
#7 Kaszkadör 2011. 12. 6. kedd 09:28
Velem is történt ilyen,katona voltam és mentem vissza K.félegyházára a laktanyába a vonat tele volt diák lánnyal.Soha nem felejtem el azt a lányt hosszú barna haja és zöld szeme volt csak egy dolgot sajnálok hogy nem láttam többé......
#6 tiborg 2011. 02. 19. szombat 05:00
Jo tortenet. Van alapja, elkepzelheto,izgato!!(Nezem a folytatast)
#5 fiesta14 2010. 12. 1. szerda 11:01
irás nem rossz sőt ....
mondjuk fizikailag nem állja meg a helyét mert ugye a kéz és a hátúlról előre a nunihoz ,feltünés nélkül ,állva, nem is tudom valahogy lehettlennek tünik.
#4 v-ir-a 2010. 11. 29. hétfő 21:31
én is várom,nagyon olvastam volna még tovább...mondjuk, amikor a nénike leszáll és belép a kabinba a "kiváncsi" férfi és a barátja....ne várass minket sokáig
#3 imy36 2010. 11. 29. hétfő 12:20
Várom a folytatást!
#2 krém 2010. 11. 29. hétfő 08:45
Izgató Én szeretném átélni.
#1 Törté-Net 2010. 11. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?