A+ A-

Kollégista kalandok 1. rész

Sziasztok, 4 évig kollégiumban éltem, gondoltam megosztom veletek ottani élményeimet. Mert az van pár.
Tudnotok kell, hogy a kollégium előtt minimális szexuális élményben volt részem csak. Egyszer jutottam el egy lánnyal odáig, hogy megengedte, hogy kézzel kielégítsem. Jó volt, tetszett, de ő nagyon féltette a szüzességét, és így nem jutottam el vele tovább.
Ezek után bekerültem egy pesti főiskola kollégiumába, amiről kb. azt kell tudnotok, hogy 300-an laktunk benne, és ebből 200 lány volt és 100 fiú. Meglehetősen jó arány, nem? Ennek a kolinak köszönhetem én is, hogy 4 év után komoly szexuális tapasztalatokkal hagytam el e helyet, ebből fogom leírni most az elsőt, amikor elvesztettem a szüzességemet.
A főiskola elindulása után hamar szereztem barátokat, és az egyik csoporttársnőm történetesen kollégista volt. Hamar nagyon jóba lettem vele, és rendszeresen mentem fel hozzá a szobájukba dumálni, tanulni, stb... Neki volt egy harmadéves szobatársa, nevezzük mondjuk Heninek. Jóba lettem vele is heteken belül, és sokszor órákig dumáltunk így hárman. Történt egyszer, mikor fent voltam a szobájukban, hogy erősen sikamlós témákról kezdtünk el beszélgetni, ki hány fiúval/lánnyal volt már, ki hogyan szereti a szexet, stb. persze én nem árultam le, hogy még szűz vagyok. Aztán befejeztük a beszélgetést, és Heni elindult zuhanyozni, én pedig a szobám felé. Fél perc múlva jött csalódottan, hogy tele a zuhanyzó és hogy jön velem, mert a mi szintünkön mindig van hely a zuhanyzóban..
Mondtam neki, hogy oké és viccből hozzátettem, hogy megyek megmosom a hátát. Mire ő, hogy oké, akkor vár, és akkor a zárható zuhanyhoz megy. (ugyanis a szintünkön voltak vendégszobák is, és miattuk voltak kulcsra zárható, 2 személyes zuhanyozók is. Persze erősen meglepődtem és nem igazán hittem, hogy lesz ebből valami, de azért besiettem a szobámba levetkőztem boxerba (így sokott mindenki zuhanyozni menni), magamhoz vettem egy törölközőt és irány a zuhanyzó.
Odaértem a 2 személyes zuhanyzóhoz. Zárva volt. Bekopogtam, és Heni nyitotta ki az ajtót. Egy törölköző volt már csak körbetekerve rajta. Teljesen ledöbbentem, hogy ilyen létezik, és csak álltam ott. Ő gyorsan behúzott a zuhanyzóba és kulcsra zárta belülről az ajtót...
Mintha mi sem lenne természetesebb, levette maga körül a törölközőt és ott állt előttem egy tangában. Gyönyörű volt. Nem volt nagy melle, de iszonyúan formás volt. És az alakja is bámulatos volt. Odajött hozzám, teljesen hozzá simult a melleivel a mellkasomhoz, lágyan megcsókolt és levette a tangáját is. Azt hittem, álmodom. A puncija teljesen borotvált volt, és gyönyörű. Majd beállt a zuhany alá és megeresztette magára a vizet. Én közben még mindig ledöbbenve álltam és akkor kajánul megkérdezte: Nem vetkőzöl, kis fiú? Akkor levetettem a boxeromat, a farkam persze már vigyázban állt. Bementem a zuhany alá én is, és elkezdtem simogatni Heni gyönyörű mellét. De ő eltolta a kezeimet és mondta, hogy először ő vesz kezelésbe. Majd leguggolt, és miközben a víz pont a fejére csorgott, kezelésbe vette a farkamat. Mennyei volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 12. 31. csütörtök 11:12
Nagyon jó, de hol van a folytatás?
#3 feherfabia 2015. 09. 11. péntek 05:53
Nagyon jó!
#2 huskym22 2010. 11. 1. hétfő 09:02
Szia Z.
légyszi folytasd , tök jó lett.
#1 Törté-Net 2010. 10. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?