A+ A-

Volt egy nyár

Aznap éppen kurvázni mentem. Emlékszem, nyár volt még és fülledt meleg, de annyira, hogy csak úgy gyöngyözött az ember homloka az izzadságtól. Viszont dacára annak, hogy ennyire megterhelő időjárás volt, sajnos sietnem kellett, hogy a megbeszélt időre odaérjek a csajokhoz - akik már biztosan lélegzetvisszafojtva vártak rám -, nehogy aztán az utolsó pillanatban még lemondják a dolgot, mert azt elég nehezen viseltem volna el. Nagyon ki voltam már éhezve akkor. Szexre, pajzánságra, nőre és pinára. Mint említettem, aznap két lotyóval akartam együtt lenni egyszerre, mivel egy már nem volt elég a különleges kívánságaimhoz, egy lány már nem tudta volna teljesíteni a szexuális akaratomat. Persze így több pénzemben volt dolog, ez igaz, de azt hiszem - még így visszagondolva is -, hogy megérte. Nagyon jót keféltem.
Elizabeth és Susan keresztben feküdtek az ágyon. Liz a cigarettáját nyomta éppen el, miközben Susan már hosszan kinyújtott nyelvével nyalogatta partnernője pináját, amely szemmel láthatólag olyan lucskos volt, mintha a világ összes orgazmusát egyszerre élte volna át az utóbbi tíz percben. Marhára élvezte a dolgot. Kurvára élvezte minden egyes pillanatát annak, hogy kinyalják a punciját és ez kiválóan meg is látszott az arcán, amely az átélt gyönyör érzése miatt helyenként már bele-bele is torzult kicsit a nagy izgalmakba. Ez alatt az idő alatt természetesen én sem tétlenkedtem, hanem az ággyal szemben lévő fehér bőrfotelben ültem és erősen vertem rájuk a farkamat, miközben hol a lányokat néztem, hol pedig a plafonon levő tükröt, amelyben szintén őket bámultam, csak éppen előnyösebb szögből. Jó volt nézni, ahogy Elizabeth pucsítva vonaglik, miközben Sue szabályosan a nyelvével döfködi őt, néhol a pináját, néhol pedig már a segge lukát is. Pár perc masszív faszverés után már nem bírtam magammal, odamentem az ágyhoz és a következőket mondtam Sue-nak.
"Nyald csak a seggét, nyaljad! Ez az!" -és kezemmel már tuszkoltam is bele az arcát Liz nyáltól tocsogó végbelébe, amitől pedig egyszerre remegni kezdett a lába. Üvöltött és zihált, az arca pedig egyre inkább vöröses lett, úgy ahogyan a formás csöcsei felett levő mellkasa is.
"Ez az, nyaljad a seggét!" -mondtam neki, majd a hajánál fogva elrántottam Susan-t és lesmároltam. Összecsókoltam, és egészen kinyújtott nyelvvel nyalogattam azt a szájat, amely pillanatokkal ezelőtt még egy segget nyalt ki hevesen, de ez egy cseppet sem zavart engem. Sőt! Pontosan ezért mentem el aznap, mert azt akartam, hogy ez történjen. Miután egyet Liz seggébe, egyet a pinájába és egyet pedig Sue szájába nyaltam, mondtam a lányoknak, hogy most cseréljenek, ugyanis mindegyikőjüket meg akartam kóstolni még ma. Így is lett. Aztán Elizabeth és én átmásztunk négykézláb a fehér fotelhez, amelybe én egyből beleültem, ő pedig édesen elém térdelt és azonnal szopni kezdett. Egyik kezével a golyóimat fogdosta, másikkal pedig egy dildót vezetett bele a saját pinájába. Susan ezalatt a saját mellét fogdosta és ujjazta a pináját, amit néhány percig folytatott is, majd ettől elélvezett. Fröcsögött belőle a lucsok rá az éjjeliszekrényen lévő ébresztőórára és a padlóra is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.32 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 24. szombat 09:56
Még egy pornófilm forgatókönyvének is rossz.
#4 _Tim_ 2010. 10. 15. péntek 10:00
Eléggé pornófilmes a dolog. smile
#3 NinaRose 2010. 10. 15. péntek 09:43
Köszi az építő kritikát. wink Öröm volt olvasni, annyira velős.
#2 gyuri0926 2010. 10. 15. péntek 07:59
GYENGE !!!!!
#1 Törté-Net 2010. 10. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?