A+ A-

Bűnbocsánat

Kicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti - motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a hangulatos kiskocsmába. Kis összegbe játszottunk, nem az volt a lényeg. Beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Iszogattunk is közben, de többnyire mértéket tudtam tartani. Most viszont nem emlékeztem az előző este végére. Meddig voltunk? Egyáltalán, hogy kerültem haza? Saját kulcsommal jöttem be? És mi történt azután? Sajnos teljes filmszakadásom volt és ez azt sejtette, hogy igen illuminált állapotban lehettem.
- No, akkor ennek a hétvégének annyi - gondoltam.
Ismertem jól a feleségemet. Ha néha előfordult ilyesmi, akkor napokig mogorva volt. Nem veszekedett nem szidott, de minden szavából, minden mozdulatából érezni lehetett a neheztelést.
Nagy nehezen összekapartam magam és kivánszorogtam a konyhába. A lakás csendes volt, Zsuzsa még nyilván aludt. Vajas pirítóst ettem, és kávét ittam.
- Most mi a francot csináljak? - sejlett fel előttem a nyomasztó hétvége rémképe. - Ha reggelit készítek attól nem fog meghatódni.
Tusolás közben támadt egy ötletem. Kapkodva törölköztem - féltem, hogy idő előtt felébred.
Résnyire nyitottam a hálószoba ajtaját és belestem. Szerencsére még aludt. Egy vékony hálóingben volt, a takarót lerúgta magáról álmában. A hátán feküdt, jobb karja a feje alatt nyugodott, fekete haja szétterült a párnán. Egyik lába ki volt nyújtva, míg a másik térdben behajlítva oldalra kifordult Mellei meg-megemelkedtek légzésének ritmusára. Imádom, ahogy alszik, mélyen, teljes átéléssel - mint egy gyerek.
Ahogy az ajtóból néztem nagyon megkívántam, de most nem rólam kellett szólnia a dolognak. Melléültem az ágy szélére. Óvatosan feltűrtem nyakáig a hálóingét, könnyen ment, bő és rövid volt. Bugyit csak akkor hordott éjjel, ha menstruált, így azzal most nem volt gondom. A hasát kezdtem el csókolgatni, éppen csak hozzáérve bársonyos bőréhez. Most jött a dolog kritikus része. Megnyaltam a mellbimbóját. Még mindig nem ébredt fel, csak álmában nyögött egy kicsit. Megnyugodtam, éreztem, hogy innen már nyert ügyem van. Ha már izgalomban van, amikor feleszmél, nincs ereje elutasítani. Gyengéden nyalogattam megkeményedő bimbóit.
Kezemmel combjai belső felét simogattam, miközben ágyéka fekete szőrrel borított részét halmoztam el puszikkal. Lélegzése sűrűbbé és hangosabbá vált, szinte már liheget. Kisajkai - mintha kinőtték volna a számukra rendelkezésre állóhelyet - gyűrötten türemkedtek ki nagyajkai közül. Hüvelykujjaimat két oldalról a nagyajkaira fektettem és széthúztam őket. Megduzzadt klitorisza már kibújt a csuklyájából, nedvesen csillogott mindene. Gyönyörű volt. Mélyen beszívtam illatát. A várakozás feszültségétől csípője remegett. Ha eddig kétségeim lettek volna, most már nyilvánvaló volt, hogy ébren van. Őszintén szólva, nem számított ilyen könnyű sikerre. Kezemre játszhatott, hogy az előző este kimaradt, így ki lehetett éhezve; nem igen telt el úgy teljes nap, hogy ne szeretkeztünk volna legalább egyszer.
Amikor szeméremajkain nyelvemet végighúztam, alig észrevehető mozgásba kezdett. Lassú, hosszú mozdulatokkal nyaltam a kis- és nagyajka között. Rácsúsztattam nyelvemet csiklójára - ettől hangosan felnyögött -, és körözni kezdtem rajta. Hosszan becézgettem így. Kicsit eltávolodva tőle újra végig pillantottam rajta. Hüvelyéből nedvei szivárogtak le a fenekére, ahonnan már néhány csepp a lepedőre is jutott. A nyílását kezdtem el nyalni, időnként bedugva nyelvemet amennyire csak lehetett. Nyögés és hörgés keverékét hallatta. Nyelvem újra csiklójára vándorolt, középső és mutató ujjamat mélyen a hüvelyébe toltam, annak rugalmas falát masszíroztam. Most már sikoltozott. A csípőjének eddigi lassú kéjelgő tekergése heves párzómozgássá változott; kiáltásai és ritmikuson összehúzódó hüvelye jelezték a testét birtokba vevő orgazmust.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:27
Jó.
#2 papi 2014. 05. 21. szerda 05:05
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 06. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?