A+ A-

Bátyám születésnapi meglepetése

Fordítás
Eredeti történet
A bátyám 21. születésnapja volt. Én 19 voltam, éppen egyetem előtt. Próbáltam kitalálni, hogy mit adjak neki a születésnapjára. Szerettem a bátyámat, és úgy gondoltam, hogy valami különlegesre lenne szüksége. Úgy értem, akárki leitathat a születésnapodon. Még mindig nem volt semmi ötletem, amikor a barátnője, Anna, megkeresett:
- Egy kis meglepetést tervezek Dan születésnapjára, és azon gondolkodtam, hogy segítenél-e benne?
- Igen, persze! Már hetek óta azon gondolkozom, hogy mit adjak neki.
Pajkosan elmosolyodott, és azt mondta:
- Tudom, hogy mit adhatnál neki, ami a mostanit a legjobb születésnapjává tenné.
- Oké, avass bele.
- Hallgass meg, és ígérd meg, hogy nem akadsz ki, amikor elmondom, rendben?
Összeráncoltam a szemöldököm, és azt mondtam:
- Oké, Anna, mondjad.
- Dan és én fantáziálunk néha baszásról veled. Amikor igazán keménnyé akarom tenni, eljátszom, hogy én vagyok te.
Megdöbbentem:
- Uh! Nem tudom mit kéne mondanom. Úgy értem, ez elég perverz, de úgy gondolod, hogy ezt igazából jó lenne a valóságban is kipróbálni?
- Delilah, én is fantáziálok róla. Akarom egy hármast. Meglephetjük vele, egyáltalán nem számít rá
Ránéztem. Vékony volt, és magas, gyönyörű, hosszú, barna haja volt, és izzó kék szemei. Alkatához képest nagy mellei voltak, és simának és kereknek tűntek. Ezenkívül tökéletes feneke is volt. Ott és akkor úgy döntöttem, hogy belemegyek:
- Oké, csináljuk.
Eljött a születésnap éjszakája, és az estét a barátaival töltötte. Anna és én a lakásában vártunk rá, hogy hazaérjen. Rajtam szűk, az alakomat kiemelő fehérnemű és magas sarkú cipő volt, mind feketében. Anna majdnem ugyanazt viselte, mint én. A kanapén vártunk pornófilmeket nézve, amelyek mind-mind csak hármas szex volt. Kicsit aggódva hallottam, hogy az ajtóban csörög a kulcs. Az ajtó kinyílt, és Dan belépett.
A szemei rögtön a kanapéra tévedtek, és meglátott egymás mellett ülve minket, rá mosolyogva. Nem volt részeg, de határozottan ivott egy keveset. Anna rám hajolt és a kezét a combomra tette.
- Mit gondolsz, Dan, nem csinos? Azt akarom, hogy megdugjuk az este.
A keze megszorította a combomat, és a bugyim teteje felé siklott.
Dan szája tátva maradt, és csak állt egyhelyben. Teljesen a meglepetés hatása alá került. Észrevettem, hogy a szeme végigpásztázza a testemet, és megállapodik ott, ahol a barátnője keze a bugyim derékrészét fedezte fel magának.
- Dan, rendben van - suttogtam - én is annyira akarom, mint te.
Lassan vigyor öntötte el az arcát, és lekapta magáról a pólóját. Anna rászólt, hogy egyelőre csak néznie szabad:
- Játszani akarok vele, mielőtt ráveted magad.
A kanapéhoz hívta, ahol ültünk, ő engedelmesen a végére ült és figyelt. A nadrágján máris egy jókora dudor volt látható, jelezvén, hogy jókora farka lehet. Ahogy mindig is képzeltem.
Anna nagyon lassan hozzám hajolt, hogy megcsókoljon. Az ajkaink találkoztak, és lágyan játszani kezdtek. Aztán lassan az ajkaim szétnyíltak, és a nyelve becsúszott. A kezemmel a hajába túrtam, ahogy csókoltuk egymást. Ahogy a testével teljesen rám hajolt, éreztem, ahogy a mellei az enyéimhez nyomódnak. A melltartó anyagán keresztül is éreztem, ahol az ő mellbimbói is ágaskodnak. A combomat az övé fölé raktam, mire a kezei útjukra indultak a testemen. Megmarkolta a mellemet, és a mellbimbómat izgatta a melltartón keresztül. A fejemet hátrahajtottam, mire megcsókolta a nyakamat, aztán a keresztcsontomat, a fogaival aprókat harapva és a nyelvével kóstolgatva. Végigcsókolta a bőrömet a nyakamtól a melleimig.
Dan a nadrágon keresztül masszírozta a farkát, miközben élvezettel le nem vette a szemét rólunk. Anna lágyan kikapcsolta a melltartómat, mire a melleim szabaddá válva ágaskodtak. A szája rátalált a bimbóimra, mire a hátam ívbe feszült. A nyelvével könyörtelenül izgatta a melleim csúcsát. Végignyalva, aztán körbe, végül erősen megszívva őket. A kezei eközben elérték a fekete bugyimat, fel és le mozogva a csiklómon. A fogai közé kapta az egyik bimbómat, és gyengéden megharapta.
A háta mögé nyúltam és kikapcsoltam a melltartóját. A szép nagy mellei teljesen csupaszon tárultak elém. Megérintettem őket, éreztem a súlyukat a kezeimben. Tökéletesek voltak, nagy rózsaszínű bimbókkal, amelyek máris gyémánt keményen meredeztek. Az egyik tökéletes kis bimbót a számba vettem, szopogattam, mire lágyan felnyögött, és a kezei a bugyim alá csúsztak.
Széttártam a combjaimat neki, ő pedig egy ujjal izgatta a puncimat. Áttértem a másik mellbimbójára, aztán egymásnak nyomtam a kerek cicijeit, és oda-vissza váltogattam a bimbói között. Egymásnak dörzsöltük a melleinket. Keresgélő ujjai rátaláltak a csiklómra, és előbb gyengéden, majd egyre erősebben morzsolgatta.
Dan nem bírta tovább. Kigombolta a nadrágját, egy pillanat alatt elővette kemény farkát, és az mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 09. 6. kedd 04:50
Nekem nem tetszett.
#4 feherfabia 2016. 03. 26. szombat 06:48
Tetszett!
#3 sedke 2010. 08. 13. péntek 14:12
Ha 30on felüli nőknek, anyukáknak van kedvük egy fiatal fiúval hancúrozni írjanak. E-mail:jump@lajt.hu
#2 kelyhecske 2010. 06. 8. kedd 18:29
jó volt
#1 Törté-Net 2010. 06. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?