A+ A-

Az izgató igazgató...

Végre eljött a hétfő... Már egy hete dolgoztam az új munkahelyemen és alig vártam, hogy elteljen a hétvége. Pár hete behívtak meghallgatásra, aztán közölték, hogy felvesznek. Én lettem az igazgató személyi titkára. Teljesen be voltam zsongva... főleg miután találkoztam az igazgatóval. Fiatalos volt, sportos, elegáns, kellemes és még sorolhatnám. De legfőképpen nagyon szexi. Fantasztikus kisugárzása szinte megrészegített, mikor beszélt hozzám, koncentrálnom kellett, hogy ne az ajkait figyljem, miközben beszélt, hogy ne nézzem azokat a formás hosszú ujjait, miközben lustán játszik a ceruzával...Szóval nagyon kellett figyelnem, mikor a közelében voltam. Nappal ot figyeltem, a sportos alakját, a formás fenekét, dús fekete haját, ahogy lazán hátrasimítja, sötét szemeit, melyekkel szinte a vesémbe látott és az...ujjait. Éjszakánként, mikor egyedül forgolódtam az ágyamban arról fantáziáltam, ahogy ezek az ujjak felfedezik a testem minden zugát. Ahogy simogatnak, megérintik a melleimet, végigcsúsznak a hasamon, le egész a csupasz nedves ágyékomig...és akkor mindig arra eszméltem, hogy a kezem már ott van, és addig fantáziáltam, míg egy hatalmas orgazmus után el nem aludtam.
Ez a hétfő azonban más volt... nem tudtam miért, de éreztem. Szabolcs (a diri) már az irodában volt, mikor megérkeztem. Kért egy kávét, és mikor bevittem neki, bársonyos hangon közölte, hogy finom forró, pont, ahogy szereti... elvörösödtem a pillantásától, és éreztem, hogy a bugyim nedvesedni kezd. Aztán olyan gyorsan, hogy szinte fel sem fogtam, becsukta az ajtót és mögém lépett.
- Hogy telt a hétvégéje? - kérdezte, és megsimította a hajamat, majd a nyakamat. Forróság ontott el, alig bírtam kinyögni valamit.
- Lassan, túl lassan... - feleltem őszintén, majd felé fordultam. A pillantásától a testem lángba borult és a mellbimbóim is megkeményedtek. Észre vette, lehajolt és belecsókolt a nem túl mély dekoltázsomba. Azt hittem ott helyben elélvezek... Egész hétvégén erről ábrándoztam. Hogy látom a szemén mennyire kíván, hogy vadul megcsókol, hogy az irodájában egy hatalmasat szeretkezünk... Nem érdekelt a munkám, nem érdekelt, hogy ő a főnököm, beletúrtam a hajába és megcsókoltam. Először csak finoman, mint egy kis macska, de mikor meghallottam az apró nyögést ami elhagyta az ajkát elvesztettem a fejem és minden önkontrollomat. Vadul gombolni kezdtem az ingét, és egy percre se hagytuk abba a csókolózást. Végigkarmoltam a csupasz mellkasát, és a kezem egyre lejjebb haladt. Halkan nyögdécselt, és szinte letépte rólam a blúzomat.
Ráhajolt a melleimre és csókolgatni, nyalogatni kezdte őket. Egyik kezével szorosan tartott, a másikkal villámgyorsan kikapcsolta a melltartómat. Finoman szívogatni, nyalogatni kezdte a mellbimbómat, másik keze pedig már a fenekemet markolta és még jobban magához húzott. A bizsergés az ágyékomban szinte elviselhetetlen lett és mikor megérintette a puncimat a bugyin keresztül elélveztem. Nem volt egetverő nagy orgazmus, de ahhoz elég, hogy még jobban feltüzeljen. Viszonozni akartam neki az élvezetet, ezért gyorsan kikapcsoltam az övét és lehúztam a nadrágját. Boxeren keresztül óvatosan megharaptam a farkát. Gyönyörű szerszám meredezett előttem, mikor levettem az alsóját. Végignyaltam az egészet és a tetején megjelent egy apró csepp, amit óvatosan lenyaltam... még az íze is fantasztikus volt. Marokra fogtam, és nyalogatni kezdtem, majd bekaptam, majdnem az egészet. Hangosan felnyögött, és belemarkolt a hajamba. Ez csak fokozta az izgalmamat, és egyik kezemmel simogatni kezdtem a már duzzadt csiklómat. Egyre gyorsabban és erősebben szoptam, és éreztem, ahogy a farka néha megrándul. Suttogta, hogy mennyit fantáziált erről a hétvégén. Hogy milyen nehezen tudta türtőztetni magát, hogy megőrjítem... ez megint egy kellemes hosszú orgazmushoz vezetett.
Aztán határozottan felállított, azt mondta, nem a számba akar elélvezni. Lekaptam magamról a maradék ruhámat, o is levetkőzött, és már alig vártam, hogy magamban érezzem azt a fantasztikus szerszámot. Óvatosan feltett az asztalra, hátradöntött, és csókolgatni kezdte a melleimet a hasamat, a combomat és már majdnem könyörögni kezdtem, mikor megéreztem az nyelvét a csiklómon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 11. 8. szombat 11:16
Jó.
#4 A57L 2014. 06. 9. hétfő 10:00
Ez jó lett.
#3 papi 2014. 02. 25. kedd 16:40
Nem rossz
#2 genius33 2013. 04. 12. péntek 08:08
Egész jó.
#1 Törté-Net 2010. 05. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?