A+ A-

Internet

Éva előttem térdelt és szopott. Imád szopni, és nagyon jól csinálja. Bekapja a kis kukacot és addig szopja, nyalja, amíg horogra nem akad. Sőt, gyakran még tovább is.
Most már a végső stádium felé közeledtem, kőkemény farkammal ritmusosan basztam a száját. Szerencsémre időben lefékeztem magam. Egy órával ezelőtt ugyanis ugyanilyen helyzetben telespricceltem a száját, ami jólesett mindkettőnknek, viszont utána az arcom fölé térdelt és húsz percig zsibbasztottam a punciját a nyelvemmel.
- Csodás volt - pihegte ezután a karjaim közt - ettől már csak az lenne csodásabb, ha a nyelved helyett a kemény faszodat érezhetném a puncimban!
- Ok, legközelebb megkapod - mondtam. Legalábbis ezt akartam mondani, de a nyelvem annyira el volt zsibbadva, hogy csak valami érthetetlen dünnyögés hagyta el a számat. Még azt is akartam mondani, hogy az ujjaimat jobban tudom benne mozgatni, mint a farkamat, de nem forszíroztam. Ha neki a farkam kell, hát legyen!
Nagy gyakorlatunk van már egymás érthetetlen dünnyögésének, nyögéseinek megértésében. Sokszor van tele a szánk, vagy kinyújtva a nyelvünk, miközben beszélgetünk. A mostani mondandómat is megértette.
- Remélem is! Ezért most úgy lesz, hogy először rendesen megbaszol, utána szoplak le!
Azzal megmarkolta pihenőállásban lévő farkamat és elkezdte felállítani. Először csak finoman húzogatta rajta a bőrt, majd mikor megduzzadt, akkor megmarkolta és úgy kezdte verni. Megtettem, ami tőlem tellett, de ő nem nagyon volt megelégedve az eredménnyel. Hát igen, keményen szereti a faszt! Elkezdte nyalogatni a makkomat, majd a végét bekapva szívta.
- Ez nagyon jó! - mondtam - De ha elém térdelnél, az még izgatóbb lenne!
Így aztán a cél érdekében újra előttem térdelt, szájából alig látszott ki megkeményedett farkam. Már ez a látvány is nagyon felizgatott, de mikor szemembe nézett, miközben teljesen elnyelte a farkamat, egyik kezével pedig a lába között matatott, hát akkor úgy éreztem, hogy újra nyelni fogja jóízű gecimet.
Ezt ő is észrevette, és teli szájjal azt mondta:
- Me mememm em, mom mim mommmam!
Egy pillanatra úgy döntöttem, nem értem meg, hogy mit mond, de aztán győzött a jó szívem.
Szóval kivettem kőkemény faszomat a szájából. Ö gyorsan négykézlábra állt, és csodás, gömbölyű seggét tartotta felém. Mögé térdeltem és belenyaltam duzzadt, lucskos pinájába. Csodás illata volt! Végignyaltam nedves, vöröslő punciját a csiklótól a hívogató bejáratig. Sőt még azon is túl. Éreztem, hogy megremeg, mikor szorosan összezárt, szűk (szűz?) lyukacskájához ért a nyelvem. Hohó! Talán megmelegedhetnék abban a melegedőben is!
De csak óvatosan, ne ijesszük el!
Farkamat beillesztettem síkos pinájába, és hagytam, hogy ö tolasson bele. Utána viszont átvettem az irányítást. Megmarkoltam kiszélesedő csípőjét és először lassan, majd egyre gyorsabban húztam magamra. Miután megmutattam neki, hogy milyen kemény legény vagyok, lassítottam. A hüvelykujjammal a segglyukához kentem egy kicsit az összekeveredett nedvünkből, és elkezdtem dörzsölgetni. Éreztem, hogy a szorítás kezd engedni, és akár be is dughatnám az ujjamat, ha akarnám. De egyelőre nem akartam. Csak dörzsöltem körbe - körbe egyre erősebb nyomással.
- Tudod..., mi... jutott... eszembe? - lihegtem.
- Meg... ne... próbáld! - lihegte vissza.
Így aztán nem próbáltam meg. Újra elkezdtem keményen baszni, és farkammal nemsokára éreztem ritmikusan összehúzódó izmainak szorítását, ő pedig faszom lüktetését, amint telespricceltem forró gecivel.
...
Egymás mellett feküdtünk, a fejét a vállamon, az egyik lábát pedig felhúzva a hasamon pihentette. Tejesen idilli volt a hangulat, kint esős, novemberi időjárás, bent kellemes meleg, agyam teljesen kikapcsolva, nem gondoltam semmire, talán még egy kicsit el is szunyókáltam.
- De jó így kettesben veled! - mondtam pár perc múlva.
A mellkasomat cirógatta elgondolkodva.
- És mit szólnál hozzá, ha hármasban lennénk?
Hohó! Csak óvatosan, most észnél kell lenni! Pár hónapja nagynéni lett és azóta rendszeresen felhozza ezt a témát.
- Én benne vagyok! Mit szólnál Andihoz? Elég jó nő, már biztosan nem kezdő és ismerjük is.
Andi és Zoli a szomszédaink, jól kijövünk egymással, sokszor szoktunk találkozni.
- Nem ilyesmire gondoltam, tudod jól! - nagyot csípett az egyik mellbimbómba.
Kis szünet után újra megszólalt:
- Akkor már legyen inkább Zoli, ő nem olyan nőies!
Így se rossz, de volt egy pár kikötésem.
- Így se rossz, de van egy pár kikötésem: Nem szopom le, és csak téged dugunk!
- Úgy nem olyan érdekes! Biztos, hogy nem szopod egy kicsit? Nem kell végig!
- Erre biztosan nem veszel rá!
- Kár! Ő is ugyanezt mondta, úgyhogy akkor ugrik a dolog.
- Mikor mondta ő is ugyanezt? - Talán egy kicsit gyorsabban kérdeztem, mint akartam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 09. 29. hétfő 06:53
Jó.
#2 Speedcop 2010. 03. 13. szombat 15:00
cool!!! tetszik a stílus !
#1 Törté-Net 2010. 03. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?