A+ A-

Két szerelmes játéka

Tél volt és kint esett a hó. Nagyon unatkoztam, mivel nem terveztem mára semmit, csak azokat az esze ment sorozatokat tudtam volna nézni, amikhez ma este nem volt kedvem. Ma este egészen máshoz lett volna kedvem, amihez viszont én nagyon egyedül vagyok... Föl is hívtam a barátomat, Zolit, hátha át tud jönni a lakásomra.
- Szia édes! Hogy telt ma a napod?
- Hát, nem volt semmi különös, jól jönne most viszont egy masszázs.
Ezt imádtam benne, hogy mindig tudta, hogy mire vágyom. Na meg persze a csodálatos lényét, a nagy szívét, amit egy nő elképzelni se tud és persze azt, hogy tudtam, mindig számíthatok rá.
- Ha sietsz hozzám, akkor esetleg még lesz időm egy masszázsra - mondtam.
pajkos hangon, amit ő kifejezetten izgatónak tartott. Néha azt is izgatónak tartotta, amikor főzöm vagy tisztítom az ablakot. Olyankor mindig odabújt hozzám és egy hatalmas puszit nyomott a nyakamba. Tudta, hogy elkap a hév, ha a nyakamat csókolgatja, ezért sokszor nem tudtam befejezni az elkezdett munkámat és a végén mindig hancúroztunk.
- Akkor sietek hozzád! Imádlak, és nehogy elaludj!
- Ígérem, nem fogok. Szeretlek.
- Puszi.
És ezzel letette a telefont és rohant is az autójához, ahogy csak tudott. Egy óra készülődés után megvizsgáltam magam a tükörben, hogy elég jól nézek-e ki. Megelégedtem az eredményre. Már csak Zolira vártam.
- Nem lennék képes elaludni- gondoltam magamban- de minden esetre előkészítek egy kis bort, attól biztos fönt maradunk egy kicsit...
Kis idő múlva lépteket hallottam a lépcsőházban és széles mosollyal nyitottam ajtót egy szál törölközőben. Már csücsörítettem a szám, mikor észrevettem, hogy csak a szomszéd néni az, aki egy kis meglepetés sütit nyomott a kezembe és nagy lelkesedéssel kívánt nekem boldog névnapot. Kicsit meglepődött, hogy egy szál törölközőben csücsörített szájjal nyitok neki ajtót, de hamar el is ment, mert kezdődött a kedvenc sorozata és azt semmiképp sem akarta kihagyni. Meghát gondolom fiatalabb korában neki is volt már ilyenben része, mint amiben nekem lesz néhány perc múlva.
Újabb lépteket hallottam. Most már egy kicsit elővigyázatosabb voltam, ezért magamra vettem egy köntöst. És kit látnak szemeim, csak nem az én imádott Zolikámat, akinek a szemei már csillogtak a vágytól. Nem is voltam rest. Megfogtam a táskáját és letettem a földre, levettem a kabátját és ledobtam a székre és finoman megharaptam a száját. A várt hatás nem maradt el. Sóhajtott egy leheletnyit és ledobta a sálát, ami még rajta maradt. Éreztem a hideget az arcán és a kezén, ami egyre följebb nyúlt testemen, ettől megborzongtam és kirázott a hideg. Éreztem a finom illatát, amit együtt vettünk tavaly karácsonykor. Jó érzéssel töltött el, hogy mindeközben suttogott a fülembe.
- Nagyon siettem hozzád, remélem nem fáradtál még el, mivel még csak most jön a kezdet.
Miközben ezeket a szavakat rebegte a fülembe, nekem eszembe jutott a bor, amit előkészítettem. Nehezen, de sikerült kikúsznom ölelő kezeiből, alig akart elengedni, de gondoltam, tetszeni fog neki a finom bor.
- Csak egy pillanat és jövök. Addig nehogy elmenj valahová is!
- Nem fogok- és mélyen a szemembe nézett, amitől muszáj volt mosolyognom és erre ő is elmosolyodott.
A kezembe vettem a bort és egy poharat. Mindig egy pohárból ittuk a bort, mert akkor nem csak a bor finom zamatát érezzük, hanem egymás száját is szinte megkóstoljuk. A kezébe nyomtam a poharat és az üveget, hogy nyissa ki, mert amikor én nyitom ki, akkor mindig valamit leütök a dugóval... Ám amikor az ő ügyes kezeibe kerül valami, annak soha semmi baja nem lesz. Olyan védelmező karjai és kezei voltak. Ha hozzábújok, akkor mindig átölel és nagy tenyereivel végig simítja testemet, amitől szinte elolvadok.
Kibontotta a bort és beöntötte a pohárba. Először mindig ő kóstolja meg, nehogy csalódás érjen a bor miatt. Bólintott egyet és többet öntött a pohárba. Aztán én is megkóstoltam. Nagyon ízletes volt, ám én mégis mást szerettem volna megízlelni. Ezt ő is észrevette. Hiszen hogy ne vette volna észre, mindig észre veszi, ha valamit szeretnék. Azt mondja, hogy ilyenkor a szemeim összehúzódnak és csak egy nagyon kis csillogást lehet észrevenni. Neki is nagyon szép szemei voltak. Az első találkozásunkkor, ami 5 évvel ezelőtt volt, akkor is a szemei fogtak meg leginkább. Na meg persze a hatalmas izmai és az érzéki szája. És a haja, azt el sem tudom mondani, milyen édes. Bár ő nem nagyon szereti, ha "leédesezem" a haját, de akkor is csak egy kis puszival figyelmeztet, hogy ne mondjam ezt neki. Sebaj, én akkor is így gondolom. Nagyon szerettem, hogy mindig meg tudott lepni valamivel és felvidított, amikor rossz hangulatom volt, hiszen az ő humorától nincs olyan ember, aki föl ne vidulna.
Ránézett az órára, és látta, hogy fél tíz van. Jelezte nekem, hogy mennyire fáj a nyaka és, hogy milyen jól esne egy masszázs.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 3. péntek 05:03
Nem rossz, de van még hová fejlődni.
#5 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 16:02
Nagyonjó!
#4 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 07:52
Jó.
#3 listike 2014. 09. 23. kedd 15:32
Ritka szép történet.
#2 v-ir-a 2010. 03. 4. csütörtök 20:08
nagyon jó...tetszett
#1 Törté-Net 2010. 03. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?