A+ A-

A feleségem lebukott

A kedd éjszakák mindig kicsit szétszórtak, különösen minden hónap második keddje. Ekkor van ugyanis a Kiwanis Klub találkozója, ami 6:30 - tól tart késő estig. Azonban May és én 5:00 előtt nem szoktunk hazaérni. A vacsora miatt nem kell aggódni, mivel ez az összejövetel a vacsorát is tartalmazza, de Maynek, a feleségemnek mindig akad valami dolga még az indulás előtt. Az igazi probléma az, hogy már 3 hónapos terhes, és a hormonja eléggé túlfűtöttek.
Nekem ő még mindig az a nő, akit feleségül vettem négy éve. Azonban most hogy terhes, nehezemre esik akár egy éjszakára is magára hagynom. Maynek jó a felépítése. Körülbelül 170 cm magas és 55 kg súlyú. Világosbarna hajához valami csodálatos kék szemek párosulnak. Pont az esetem. A mellei pont tenyérbe illők. De nem a kinézete az,amit a legjobban szeretek benne, hanem az, hogy okos, vicces, és nagyon közvetlen. Persze a kinézete se mellékes.
Egyébként, 6:10 - re oda kell érnem,szóval rohanok fürödni,felöltözök,megcsókolom az asszonyt, bepattanok a kocsiba,és egészen 11:00,de volt hogy éjfél után értem haza. A mostani gyűlés se lesz másképpen.
A zuhany után felöltöztem,felkaptam az aktatáskám,és a konyhán át rohantam a garázsba.
Útközben megmarkoltam May fenekét,aki épp a sütőnél bíbelődött,és megcsókoltam a nyakánál. Mindig megremeg ha ott megcsókolom. Még a garázsból visszanéztem egyszer rá.
Csábító volt kihagyni a találkozót,és otthon maradni,és befejezni a baba figyelő kamerákat.
Harminc perc kéne,és a monitorokon látszódnának a képek. May mindig nagyrabecsülte az apró sikereimet,ez is adott egyfajta löketet,hogy fejezzem be.
A kocsiba beszállva aktiváltam a garázskaput,és beindítottam a motort. A táskámat leraktam az anyósülésre,és megnéztem,hogy mindenem megvan - e? Mobil,zsebszámoló,jegyzetfüzet,minden megvan. Ezután kitolattam az utcára,integettem Maynek. Mielőtt az autót sebességbe tudtam volna tenni,vagy mielőtt a kaput letudtam volna csukni, megszólalt a telefonom. Amint beleszóltam hogy hello,és ránéztem a konyhaablakra,ahonnan az imént még May integetett,láttam hogy már elment onnan.
- Gary! Jó hogy elcsíptelek. A ma este találkozó elmarad. Az elnök, Everett és Jules kapott valami meghívást a város vezetőségétől. szóval nem tudnak jönni. ,ezért úgy gondoltuk mivel a vezető,és a két titkár nincs jelen,csak annak kell jönnie akiknek muszáj. Persze ha van valami sürgős közlendőd,nyugodtan eljöhetsz.
Szükségtelen mondani,hogy örültem a szabad éjszakának. Visszatolattam a garázsba, örömmel láttam hogy May nem ment vissza a konyhába,meglátva ezzel engem. Biztos azt gondolja,hogy elmentem, így majd meglephetem később. Leeresztettem a garázst,és pár percig pihentem az kocsiban.
Elhatároztam,hogy rendelek pizzát estére,nem untatom Mayt hogy csináljon vacsorát, vagy hogy időt szánjak az elkészítésére. Csak a baba - monitorokat akartam most megcsinálni.
Már készen volt az egész,kivéve a kapcsolatot a garázs és kamerák között.
Maga a kamera szép munka volt. Olyan pici,hogy May eddig észre se vette,pedig 10 napja már ott vannak a sarokban. Már hamarabb felszereltem őket.
May mindig megemlítette,hogy a korházban is hány babát mentenek meg ezek a kamerák,ezért "bedrótoztam a házat". Elhatároztam hogy az egész házat bekamerázom.
A kezelőpanel a hálószobában van,de mivel mostanában sokat töltöttem a garázsban,beszereltem egyet oda is, hangszórókkal és Tv - vel. Mint említettem, az egész cucc csak egy hajszálnyira volt a késztől,mielőtt Maynek megemlítem. Szóval elhatároztam hogy megnézem,készen tudok - e vele lenni,mielőtt összeesek a Tv előtt,vagy Mayen. Ez még jobban hangzik. Szóval kiszálltam a kocsimból,és nekiláttam a munkának.
Körülbelül 20 perc telt el,mire minden úgy tűnt hogy működik,ezért elkezdtem tesztelni a mikrofonokat. Mindegyiket külön - külön is belehetett kapcsolni,vagy akár egyszerre is hallhattam az 5 hangszórón át. Gyors leteszteltem külön őket,kezdve a nappaliban lévővel. Tökéletesen működtek,mert hallottam,hogy May letusol a hálószobában lévő mikrofonból.
Utána mindet bekapcsoltam egyszerre,ezáltal a garázsba sugározva az adásukat,és elkezdtem az utolsó javításokat véghez vinni a monitorokon.
Furcsa érzés vett rajtam erőt,amikor meghallottam,hogy valaki beszél a nappaliban. Úgy tűnt May telefon beszélget valakivel. Feljebb vettem egy kicsit a hangerőt,és tökéletesen működött,tisztán hallottam mindent. A 20$ amit elköltöttem az 5 hangszóróra megérte.
- Ralph,May vagyok. Ha tudsz gyere 7:00 - re, tiszta a terep szívem. - Hallatszódott a nejem hangja.
- Ok,édes. Mindjárt ott leszek. Nem fogok késni,nincs túl sok időnk mint szokott,és nem,nem fog segíteni,hogy újra kéred. - Itt egy kis szünet volt,utána May kuncogott,és és letette a kagylót.
Mi a fene volt ez? Mi van Ralphal? Nos,az egyetlen Ralph akit ismerek az Ralph Jenkins. A felesége Crystal és May szobatársak voltak a fősulin.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 21. vasárnap 09:05
érdekel bennünket a feleségemmel a vége smile légyszíves fejezd be.
#10 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:38
Egész jó írás.
#9 G 2010. 01. 26. kedd 12:23
nincs vége,ha lesz időm meg kedvem akkor folytatom :)
#8 sarmos 2010. 01. 23. szombat 11:19
vege?????????????????????
#7 aziró anyája 2010. 01. 23. szombat 07:53
Szegénykém nem tudhassa mer az utololap mindig öszeragad mikó ezeket a képregényeket óvassa,engem is boszant mer énis óvasom de nem tudom hogy penig má el alud.
#6 imi36 2010. 01. 23. szombat 07:33
Szuper lene a történet de nincs sajna befejezve!
Várom a folytatást!!!
#5 v-ir-a 2010. 01. 23. szombat 00:44
igen igen a vége..én is hiányolom
#4 artfet 2010. 01. 22. péntek 11:16
érdekel a vége:)légyszíves fejezd be
#3 sztbali 2010. 01. 22. péntek 09:30
Nincs vége? Jó lenne ha befejeznéd.
#2 papi 2010. 01. 22. péntek 00:52
milett a vége.
#1 Törté-Net 2010. 01. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?