A+ A-

Mámor

A bor aranyló színe lágyan csillant meg a lámpák fényében, amikor újra koccintottak. Már a harmadik üveget bontották fel, beleszámítva a vacsora közben elfogyasztott italt, és a hangulat ennek megfelelően egyre kötetlenebb lett. Igaz, az elmúlt évek közös nyaralásai, a bulik, közös vacsorák és hosszú beszélgetések közel hozták őket egymáshoz, de a harmadik üveg lassú ürülésével valahogy lágyabb, kontúrjait vesztettebb lett a világ és beszélgetés is.
Clare élvezte, hogy a nappali kanapéján ülve, lágy szédüléssel hallgatja a többiek beszélgetését. Jólesett a vacsora utáni lusta ejtőzés, a bor édes - harmonikus íze, jólesett látni azt, hogy Peter gátlásai feloldódnak, s a férfi átkarolja, magához öleli Dianát. Clare izgult értük, de aClare - ta Diana ujján ott csillogott a gyűrű, megnyugodott, és most is átjárta ez a kellemes nyugodtság, a biztonság érzése.
Az élet egyszerűen csak jó volt. Peter soha nem gondolta volna, hogy valaha így fog érezni, hogy valaha eljut arra a szintre, hogy minden kontroll és ellenőrzés nélkül üldögél néhány ember között, félreteszi a gyanakvását, és egyszerűen csak jól érzi magát. Szinte önkéntelenül simult a keze Diana vállára, s csak most döbbent rá, hogy mennyire megnyugtató érzés a bőre az ujjai alatt, a hajszálainak játéka a kézfején, amikor hevesen bólogat Harry szavaira, a szívének dobbanása, amit a nyakán nyugvó hüvelykujjával érez. Peter most azt ünnepelte, hogy megtalálta azt, akire várt, és ezt még képes volt be is vallani magának. Szokatlan, és szokatlanul jó volt ilyesminek örülni.
Diana arca kipirult, szeme csillogott. Hiába voltak együtt három éve, még mindig jólesően borzongott meg, ha Peter cirógatni kezdte a nyakát, s hiába várt és reménykedett ebben már hónapok óta, most szinte hihetetlen volt a gondolat, hogy tényleg megtörtént. Hogy az a gyűrű a kezén hozzá tartozik, ugyanúgy, ahogy az a férfi is, aki most izgatóan közel simult hozzá. Diana Peternek dőlt, igyekezett odafigyelni Harry szavaira, de valójában csak a benne kavargó békés elégedettségre tudott koncentrálni. Arra, hogy minden mennyire tökéletes így. Találkozott a pillantása Clare - ével, s tudta, hogy a lány pontosan tudja, mit érez. Cinkosan mosolyogtak össze egy pillanatra, s Dianának jólesett a tudat, hogy a másik lány is örül nekik.
- Várj csak, szerintem én eltettem belőle egy példányt - mondta Harry, Diana már nem is igen tudta, hogy mire. - Megnézem! - Diana bólintott, és lágy mosollyal hagyta, hogy a fiú kimenjen.
Peter ujjai ismét végigsimították a bőrét, s Diana halk sóhajjal simult a férfi karjaiba. Clare rájuk pillantott, az ajkain játszó mosoly alapján sejtette, hogy Dianában a bor és Peter érintése lassan felébreszti a vágyat.
- Hozok valami alkoholmenteset, hogy leöblítsük a bort - ajánlotta, miközben felállt, és kettesben hagyta őket. Diana nem tudta eldönteni, hogy hálás legyen - e neki, vagy dühöngjön, hiszen a jólneveltség nem engedte, hogy kihasználja a kínálkozó lehetőséget.
Petert persze kevéssé érdekelte az erkölcs és a normák. Keze lejjebb csúszott Diana mellkasán, ajkai végigcsókolták a nyakát, és a ruhán keresztül simogatni kezdte a mellét. Diana levegő után kapott.
- Peter... Mindjárt visszajönnek - sóhajtotta gyenge tiltakozásképpen.
- Akkor mindjárt abbahagyjuk - súgta a férfi válaszul, és megharapta a lány fülcimpáját.
- Meglátnak - nyögte Diana.
- Szexi vagy. Nem fognak meglepődni. - A férfi maga felé fordította a lányt, és megcsókolta. Diana feladta. Belefeledkezett a csókba, a kutakodó simogatásba, abba, hogy még sokkal többre vágyik. A normák kezdtek messze eltűnni a látómezejéről.
- Egy percre se lehet titeket kettesben hagyni? - kérdezte Clare, amikor visszaért, tálcával a kezében.
- Talán irigykedsz? - kérdezte Peter kihívóan.
- Nagyon. - Clare hangja félúton volt a vicc és a komolyság között.
Peter látványos mozdulattal húzta újra magához Dianát, s hosszan, élvezettel csókolta meg, miközben keze a mellét simogatta. Felpillantott, és gúnyosan mosolyodott el, amikor meglátta Clare szemében a vágyat.
Clare leült melléjük, jóval közelebb Dianához, mint ahol eddig ült. Lassú mozdulattal simította végig a másik lány karját. Diana Peterre nézett, s amikor a férfi várakozással teli mosollyal bólintott, Clare felé fordult. Végigsimította a lány arcát. A bor erejétől megváltoztak az érzékei. Clare haján elmosódott foltokként csillogott a lámpák fénye, arcából nem fogott fel mást, csak a csillogó, mosolygó szemeket. A keze azonban döbbenetes pontossággal érzékelt mindent: Clare bőrének puhaságát, a néhány arcára tapadó hajszálat, azt, hogy ajkai mosolyra húzódnak és nagyon simák, hogy a lélegzete forrón öleli körbe az ujjait.
Kár lett volna azon gondolkozni, hogy ki csókolt meg kit. Egyszer csak csókolóztak, bortól fűszeres, forró csókkal, ami egyre mélyebb, egyre éhesebb lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 04. 2. szerda 08:17
Tetszik
#5 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:17
Jó írás.
#4 v-ir-a 2012. 08. 14. kedd 01:42
szuper...
#3 Shyguy 2010. 01. 19. kedd 08:28
Nagyon jó! Remélem lesz folytatás :))
#2 Shyguy 2010. 01. 19. kedd 08:28
Nagyon jó! Remélem lesz folytatás :))
#1 Törté-Net 2010. 01. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?