A+ A-

Tábori Történetek 2. rész

Az ébresztő hangja keltette a lányokat. Minden rutinosan indult. Gyors öltözés, mert perceken belül jött a reggeli torna. Pizsamák gyorsan le, előbb a cicik, majd a popsik kerültek elő. Most már szokás szerint "Éva kosztümben" keresgélték a ruháikat. Volt pár dolog előkészítve, mint például a melegítő nadrágjuk, de a többit akkor kotorászták a méretes sport táskáikban. Előkerültek a bugyik, majd kicsivel később a melltartók, és a toppok. Gyorsan magukra vették a kicsit szexi, kicsit sportos szerelésüket, és el is indultak lefelé.
Nemsokára már szólt is a gyülekező zene a reggeli tornához, és a lányok robogtak is lefele a lépcsőn apró pattogásra késztetve a cicijeiket. A földszinti lányok szintúgy kapkodták magukat, mert a gyülekezőkről nem volt okos dolog elkésni. Semmi komoly, csak egy kis extra testmozgás lehet a jutalom, de elég indok arra, hogy ha valaki meghallja a gyülekező zenéjét egyből a foci pályára vegye. Így elég furcsa látványt nyújtott a házból kilépő lányoknak, két a ház felé nézve álldogáló, amúgy három házzal arrébb lakó fiú. Vikit is meglepték a fiúk, de ő azonnal elmosolyodott, mert Dani és a barátja Gergő voltak azok. És láss csodát, ahogy Vikiék a foci pálya felé kanyarodtak a ház sarkánál a fiúk is elindultak, sőt pillanatok alatt be is érték a lányokat.
- Sziasztok lányok! Szia Viki! - köszönt rájuk Dani.
- Sziasztok! - hangzott a válasz többektől, egy apró mosoly kíséretében.
Perceken belül kezdődött is a torna. Daniék szorgalmas kísérete mellett. A mosolygós jó hangulatú átmozgatás után a lányok visszatértek az emeletre, és azonnal Vikinek szegezték a kérdést:
- Mi történt? Mit nem tudunk? Mit csináltatok az éjjel, mert tegnap este még nem voltak ilyenek!
- Hát... - válaszolt nagy mosollyal, és kicsit elpirulva Viki - az úgy volt, hogy éjjel nagyon kellett pisilnem, és kiosontam. A lányoknál viszont nem volt WC papír ezért átmentem a fiúkhoz, ahol volt, és miután végeztem, mentem kezet mosni, ahol Dani éppen ott "zuhanyozott". Szép nagy farka már pár csepp meleg víztől azonnal feláll, ezért nem mer a többiekkel együtt zuhanyozni. Éjjel oson ki elintézni a fürdést, és úgy tűnik mást is.
- És segítettél neki?
- Igen, de csak a kezemmel, mert nagyon hamar elsült.
- Mindig ugyanakkor fürdik? - kérdezte Timi.
- Miért? Segítenél neki te is?
- Talán, ha nem bánod...
- Hát... nem is tudom. Lehet, hogy lestoppolom!
- Oké.
Ezzel véget is ért a kis beszélgetés, mert nem túl sok idejük volt a reggelihez hívó zenéhez. A délutáni csendes pihenőig minden szokványosan ment. Nagyon meleg volt, és délelőtt megint mozgós programok voltak, így a lányok úgy döntöttek, hogy a csendes pihenő alatt elmennek fürdeni. Nem vittek magukkal túl sok dolgot, mert szerettek a végén kicsit vizesen egy törölközőbe csavarva visszasétálni a házba. Egyrészt a szabadság, másrészt a merészség, harmadrészt a pasik tekintete miatt. Most is így történt. Valahogy minden pasi tekintete hosszabb rövidebb ideig kísérte az útjukat. Dani éppen akkor lépett ki a házból, ahol aludt.
- Welneszeltetek? - kérdezte.
- Aham. - válaszolt rá Viki a most már szokásos csillogó mosollyal.
- Masszázs is volt?
- Nem az sajna nem.
- Akkor felajánlhatom a szolgálataimat?
- Igen. Gyere át 5 perc múlva, addig előkeresem a testápolóm. - ez volt Viki utolsó mondata, mert Daninak szó szerint tátva maradt a szája. Maga sem számított ilyen válaszra.
A lányok felértek az emeletre, és gyorsan ruhák után néztek.
- Mennyi ideig szeretnétek magatok lenni? - kérdezte Anna.
- Hogy mi?
- Azt kérdeztem, hogy meddig fogtok "masszírozni" szerinted? Fél óra egy óra?
- Hú, de jó fejek vagytok, de nem tudom. Jó lenne, ha lenne valami izgalmas, de ha csak jól megmasszíroz, annak is örülök.
- Akkor hova öltözöl? - vágta rá Timi.
- Ezt hogy érted?
- Egy jó masszázshoz meztelenség kell.
- Oké, de nem lesz az túl rámenős?
- Nem, mert egy törölközőre fekszel hassal, és a popsidra meg egy másikat terítünk.
- Értem.
Így is lett. Viki levette azt a kevés ruhát is, amit idáig felvett. Szépen összepakolta a táskába, és kivette a testápolóját, amit az éjjeli szekrényre tett. A nagy törölközőjét leterítette, és ráfeküdt. A lányok közben elkészültek, megszáradtak, felöltöztek. Anna a kéztörlő törölközőt lefele menet odavitte Vikihez, egy barátságosat rácsapott a csupasz formás popsijára, és ráterítette a törölközőt.
- Jók legyetek. - köszönt el Anna.
- Aztán semmi jót ne halljunk rólatok! - köszönt el Timi.
- De jó akkor most mi legyen. - gondolta magában Viki.
Egy percen belül ott volt Dani, akinek vagy még mindig, vagy már megint nyitva volt a szája a meglepetéstől.
- Hú de felkészültél. - nyögte ki Dani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:23
Egész jó.
#5 sztbali 2015. 07. 29. szerda 17:31
Remek!
#4 papi 2014. 04. 4. péntek 05:09
Tetszik
#3 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:42
Egész jó.
#2 Ropesz 2009. 11. 24. kedd 13:29
A történet jó, csak a nevekre figyelj oda legközelebb.
#1 Törté-Net 2009. 11. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?