A+ A-

Mi lesz ebből?

Egy honlap címét kerestem, amit múlt héten olvastam. Az előzmények között kutattam lázasan. Pont megtaláltam, amit kerestem, amikor pár sorral lejjebb csúszott a szemem.
Szexpartner kereső... Ez szerepelt többször egymás után. Teljesen letaglózott. Nálunk 5 év után jön el a vég? Az én férjem ilyeneket olvas? Miért? Mit követtem el? Hol hibáztam? Ilyen kérdések kavarogtak a fejemben. Na jó, gondoljuk át higgadtan. Szexpartnert, keres nem társat, ez jó. Akkor még nincs minden veszve, de mit tegyek most? És akkor kipattant a szikra. Megvan, mit teszek. A tökéletes ötlet...
Elhatároztam, hogy megkeresem a tagok között. Nem volt olyan egyszerű, mint gondoltam. Rengeteg nevet beírtam a keresőbe, de nem volt találat. Már majdnem feladtam mikor eszembe jutott egy becenév, amivel a férjemet tini korában húzták... "hosszúkás"
Már fiatalon látszott rajta, hogy nem mindennapi mérettel rendelkezik, a fiúk irigyek voltak rá, így elkezdték ezzel a névvel a cikizni. Klikk, és lám:
"A nevem hosszúkás, 32 éves elhanyagolt Budapesti férj vagyok, és szexet keresek."
Volt egy kép is a büszkeségéről. Ő volt az, kétségtelenül. Elhatároztam, hogy megtudom, miért van itt, hátha még a javamra is fordíthatom a helyzetet.
Írtam neki egy levelet, amiben leírtam, hogy én meg egy elhanyagolt feleség vagyok. Írtam pár adatot magamról, és elneveztem magam Vörös Démonnak (igazából fekete a hajam). Kértem, hogy először még csak levelezzünk, amíg kialakul a bizalom. Másnap alig vártam, hogy beérjek az irodába, és megnézzem kaptam-e választ.
Beléptem, és a boríték ott villogott. Azt mondta neki jó az, ha levelezünk, úgyis szokatlan még a helyzet. Még sosem csalta meg a feleségét, de neki vannak igényei, az asszonynak meg elég heti egy alkalom. Kérdeztem, hogy mi a baj otthon? Mit szeretne? Mi az, amit nem kap meg? A válaszra várnom kellett pár órát... Közben hívott, hogy értekezletre megy, este későn jön haza. Megnyugtattam, hogy én álmos vagyok, korán lefekszem, maradjon csak. Este nagy magányomban kidolgoztam a tökéletes haditervet.
Másnap reggel bejelentettem otthon, hogy egy hónapos kiküldetésre megyek New Yorkba.
A férjem sajnálkozva kísért ki a reptérre, de mintha egy kis megkönnyebbülést láttam volna a szemében. Hála istennek a gép indulását nem tudta megvárni, mert tárgyalásra ment. Fogtam a bőröndömet, taxiba szálltam, és lementem vidékre egy barátnőmhöz, akit beavattam a tervembe. Elhatároztam, hogy formába hozom magam ez alatt az egy hónap alatt. Kerestem egy személyi edzőt, rengeteget sportoltam esténként, pedig megírtam az aktuális levelemet.
Egy hét alatt többet tudtam meg a férjemről és a vágyairól, mint az elmúlt 5 évben összesen.
Volt egy levele, ami nagyon megdöbbentett. Arról írt benne, hogy szeretné a feleségét durván a magáévá tenni, tépni a haját, miközben ő szopja. Soha nem mert ezzel előhozakodni, hiszen a felesége mindig olyan merev, olyan tökéletes, sehol egy rakoncátlan tincs. A cégnél ő a vezető, köztiszteletnek örvend, hogy nézne, már ki ha ő letérdeltetné maga elé, és jól szájba baszná. Pedig ő erre vágyik titkon. Elmondaná neki, hogy mit fog tenni vele. Meg akarja bilincselni fölé térdelni és szopatni majd a szájába élvezni. Keményen akar bánni vele, és kimondani mindent, amit gondol, amit tenni akar. Valóra akarja váltani azt, amire a legjobban izgul, de még ötlet szintjén sem merült fel közöttük soha. Igen, seggbe akarja dugni. Fel akarja nyársalni a hosszú farkára. Érezni akarja, ahogy a szűk izmok szorosan záródnak össze a farka körül. Meg akarja dugni a seggét, aztán a testére élvezni és szétkenni...
Ami miatt megdöbbentem az volt, hogy szinte szó szerint az én álmaimat írta le, amiről eddig csak álmodoztam. Azt akartam, hogy valaki uralkodjon felettem, alázzon meg, erőszakoljon meg. A munkahelyen én vagyok a főnök, otthon szeretnék csak beosztott, sőt akár rabszolga lenni. Mi egy jól szituált, konszolidált pár vagyunk, akik heti kétszer szeretkeznek a jól bevált pózban, majd mennek a dolgukra. Mindig azt gondoltam, hogy az ilyen vad dolgok valahogy nem illenek bele a rólunk kialakított képbe. Hihetetlen hogy 5 évet leéltünk egymás mellett szürkén, miközben mindkettőnket ugyanazok a dolgok izgatnak, ugyanarra vágytunk. Ekkor már tudtam, hogy jó úton járok. A levélváltásaink egyre sűrűbbek lettek, én is leírtam neki mindent, amit valaha meg akartam valósítani, de féltem kimondani. Közeledett az egy hónap vége. Én azt tanácsoltam neki az utolsó levelembe, hogy próbálkozzon a feleségénél, soha nem tudhatja, hogy ő mire vágyik.
Én péntek délben indultam haza, hétfőre megbeszéltünk egy randit. Megígértem neki, ha otthon nem változik semmi a hétvégén, akkor nálam, rajtam majd kiélheti a vágyait. Azt mondta, hogy én leszek az, aki miatt gondolkodás nélkül megcsalja a feleségét. Másnap szabadkozva hívott hogy nem tud elém kijönni a reptérre, mert éjszakába nyúló tárgyalása lesz, de siet haza hozzám. Ez nagyon jól jött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:36
Pina, teljesenigazadvan!
#10 listike 2014. 10. 22. szerda 09:22
Gratulálok.
#9 A57L 2014. 09. 11. csütörtök 12:52
6P mert lehetett volna jobb is.
#8 tomi19 2013. 01. 20. vasárnap 17:21
Nagyon tetszett 10pont
#7 Beka 2009. 11. 9. hétfő 18:46
bocs, sztorira
#6 Beka 2009. 11. 9. hétfő 18:45
Klassz volt, nem kell mindíg anatómia óra, egy jó sztorit is szükség van néha.
#5 pina 2009. 11. 9. hétfő 14:13
Hát szerintem egyáltalán nem selejt. Annak ellenére hogy a férj szexpartner-keresô hirdetésére a feleség jelentkezik (direkt vagy véletlenül ) az már jó régi téma, de ez a történet mégis jó. Az egyetlen ami számomra már mese, hogy pont ugyanarra vágyik a nô mint a férje
#4 Fuxy 2009. 11. 9. hétfő 11:19
8 pont.a szexet kicsit bővebben is leírhattad volna
#3 Pontifex 2009. 11. 9. hétfő 08:04
Hááááát...jobb lett volna megfelelni a választott nevednek!
#2 popocici 2009. 11. 9. hétfő 01:49
A selejtek egyike. Tényleg kellene valami szűrőt alkalmazni. Bár a többi hasonló honlapon is úgy kell keresgélni, hogy néhány valamire való írást találj, a többsége azoknak is szemét.
#1 Törté-Net 2009. 11. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?