A+ A-

Elképzeltelek 1. rész

E:
Elképzeltem, amikor még nem volt kész a saját fürdőszobád és a már általam is jól ismertet használtad, persze egyedül...
Délután van, fülledt nyári meleg, otthon az egész család. Némi enyhülésre vágysz a júliusi délutánon, és úgy döntesz tusolni mész. Egy fuvallat sem hoz enyhülést a nagy forróságban, így a hosszas fürdőzés mellett döntesz.
Csak egy hevenyészve magad köré tekert törölköző fedi amúgy teljesen csupasz testedet. Beléptél a fürdőszobába - a későbbi kéjes pillanatok színhelyére, amiről csak te fogsz tudni és az ujjaid -, ledobod magadról az addig puhán körülölelő törölközőt.
Kecsesen belépsz a kabinba, majd behúzod magad után az ajtót, ami szinte egy egészen más valóságot nyit meg előtted. Jótékonyan kiszűri a nappali zajokat, és nyugtatólag hat a kellemes párás légkör, amit nagyon hamar előidéz a kabin zárt tere.
Megnyitod a csapot, és beállítod a kellemesen hűsítő vízhőfokot. Hagyod, hogy végigcsorogjon a testeden a simogatóan lágy víz. Hagyod, hogy egész tested élvezze az enyhülést adó érzést. Bőröd minden négyzetcentije egészen a fejed búbjától a lábadig kezd végre felfrissülni. Ahogy egyre jobban érzed magad, további kényeztetésre vágysz, és elkezded végigsimítani a tested a kezeddel. Alaposan minden porcikádat, ami kezed ügyébe kerül. A köldöködtől haladsz felfele. Az egyik, majd a másik karod, a vállad, a nyakad... és elér ujjaid tánca egészen a melledig, ami már alig várj a selymes, lágy érintést. A víz hőfoka már ébresztgeti érzékeid, és a melleden már látható, hogy semmi másra nem tud koncentrálni, csak a kényeztetésre. Először a mellbimbóiddal játszadozol, amik úgy feszülnek, hogy akár egy gyémántot gond nélkül ketté tudnál hasítani vele és jelzik aktuális lelkiállapotod, ami egyre csak fokozódik. Érzed, hogy már mennyire felizgultál, és amikor tested heve eléri a vágytól legmagasabb hőfokát, már semmi más nem jár a fejedben, csak hogy érezd azt a keménységet, amitől legutóbb is majd' elájultál.
Megmarkolod a melleidet és már nem annyira lágyan és kellemesen, de egyre izgatóbban masszírozod. Eközben a hátadra folyik a bizsergető és egyre borzongatóbb víz, ahogy felhevült tested tovább forrósodik. Megfordulsz és feszesen kerekedő melleiden is végigcsorgatod a vízfolyamot. Közben egyre jobban elkalandoznak gondolatiad, és egyre erősebben előtör a nemrégiben tapasztalt gyönyört adó élmények pillanata.
Kezed észrevétlenül és egyre ösztönösebben folytatja vándorlását, az élvezetet nyújtó tájak felé. Jól ismered minden porcikád, tudod, hogy mi esik jól.
Ismét végigsimítod a hasad, majd a vágytól egyre jobban felfokozódva úgy érzed, ennél már több kell, és kezed egyre lejjebb vándorol. Elérve végső célját, nekidőlsz a falnak, enyhén széttárod a lábad, hogy kezed könnyen hozzáférjen érzékeny pontjaidhoz. Lassan elkezded masszírozni a csiklódat, de tested ettől csak még jobban kívánja az élvezetet, és ujjaid egyre gyorsabban kezdenek mozogni. Egyre hevesebben zihálsz, és már halk nyögések is hallatszanak, amit a víz csobogása még elfed, de egyre inkább közeledve a csúcspont felé, és hogy végre érezhesd azt a kéjes és gyönyört adó pillanatot - amit máskor együtt is oly gyakran megtapasztalunk - ujjaid még beljebb hatolnak. Középső ujjad megtalálva legérzékenyebb pontodat - amitől tudom jól, hogy mennyire extázisba tudsz jönni - és egyre határozottabban célba veszi célja elérése érdekében. A nedvességtől és a testeden lecsorgó kellemesen masszírozó víztől egyre könnyebben mozog ujjad ki és be, végigmasszírozva az egész hüvelyedet.
Tested már csak az orgazmus pillanatára tud koncentrálni, az egész világ megszűnik körülötted. Csak te és az ujjaid vagytok az élvezet felé vezető úton. És akkor... a csúcs pillanata. Váratlanul rád tör, és zakatol. Tested önkéntelenül tovább mozog még, hogy az érzet szépen lassan halványuljon csak. Lábaid már remegnek, ájulás közeli állapotban vagy. Tested még kívánná a gyönyört, de megfeszült ujjaid már nem bírják, és szépen lassan kicsusszannak belőled.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.43 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 08:21
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 04. 4. péntek 10:00
Nekem nem jött be.
#1 Törté-Net 2009. 09. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?