M
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ás

Szavazás átlaga: 6.82 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2009. szeptember 3.
Hossz: 32 532 karakter
Elolvasva: 3 728 alkalommal
Gabi és a két barátnője két nappal ezelőtt érkeztek a kicsi szigetre. A lányok már évek óta barátnők voltak. Ugyanabban a bevásárlóközpontban, különböző butikokban dolgoztak mint eladó. Minden évben egy-két hétre hármasban külföldre utaztak. Ilyenkor általában valamilyen meleg, napsütéses helyre mentek. A szigetet egy ismerősük ajánlotta. Az elsődleges benyomások alapján elégedettek voltak a választással. A sziget a Földközi tengerben, Törökországtól mintegy 80 kilométernyire feküdt. Csak egy hetente egyszer közlekedő kompjárat kötötte össze a szárazfölddel. Ennek és a távolságnak köszönhetően turisták ritkán látogatták a helyet. A szigeten csupán egy kis falu volt mintegy háromszáz lakossal. A lakosok halászattal és legeltetéssel keresték a kenyerüket. A sziget a falutól eltekintve teljesen lakatlan volt. A dombos, sziklás csak néhány fával tarkított mezőket csak a legelő állatok sziluettjei díszítették. A gyalog két nap alatt bejárható sziget másik mindentől távoli végén egy női büntetőtábor állt. Itt a Törökországban súlyos bűncselekményekért hosszú évekre elitélt női foglyok töltötték büntetésüket. A tábor összesen 40 fő elitéltet gondozott teljesen hermetikus körülmények között.

Gabiék a megérkezésük után az egyetlen szórakozást jelentő kocsmában érdeklődtek szállás után. A néhány helyi lakos érdeklődve nézte a csinos lányokat. Ritkán volt szerencséjük turistákhoz. A csapos rövid jelbeszéd után egy idős nénikéhez küldte őket.
A két szoba szerény de tiszta volt. Rövid lepakolás után a lányok hamarosan már a szigetet járták és nemsokára a falutól félórányi járásra egy nagyon kellemes homokos öbölt fedeztek fel. A délutánt már napozással töltötték az öbölben. A part ezen része teljesen kihalt volt. Bár az idevezető úton sem találkoztak senkivel. A három lány hamarosan megszabadulva a pici fürdőruháiktól meztelenül élvezte a zavartalan napsütést. Belefeledkezve a felhőtlen szabadságba és a tenger simogató hullámaiba, nem vették észre a közeli sziklák között megbúvó árnyékot. Az idős nő elégedetten szemlélte a nevetgélő lányokat. Mindhárman fiatalok és nagyon szépek voltak. Lebarnult meztelen testük feszítő érzést okozott az ágyékában. Fényképezőgépét a szeméhez emelve gyorsan kattintgatott. Három tekercs film után olyan észrevétlenül mint ahogy érkezett elhagyta az öblöt. Még sok dolga volt az akció előtt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.82 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 9. 09:58
#9
Török ország?
1
a
A57L
2014. március 27. 06:05
#8
Elég jó történet.
1
h
hairy_pussy
2012. december 10. 06:26
#7
nem rossz
1
Ram Agile
2009. szeptember 14. 19:13
#6
Hiányzott belőle a környezet megfelelő részletességű leírása, a szereplők rendes leírása (nem csak az áldozaté, hanem az őröké), tényleg baj volt az őrök nemével, valamint hiányoztak a szövegből a kötőjelek. És sok helyen szükségtelenül redundáns volt a szöveg. És elég rosszul ért véget, mintha elvágták volna. Mi van a többi lánnyal? Szóval ezt még jó párszor át kéne írnod, mire úgymond kész lesz.
És ha már Törökország, akkor tessék török nyelvű mondatokat is beletenni!
1
pincér
2009. szeptember 8. 22:09
#5
Jó és izgató, bár részben egyetértek sharmennel, mégis nekem nagyon tetszett a történet, a helyesírásra figyelj és hogy az őrök végig nők maradjanak. :) Nagyon várom a folytatást.
1
dömdödöm
2009. szeptember 6. 02:26
#4
Szerintem jó kis történet. Alig várom a folytatást! :)
1
manóka
2009. szeptember 3. 11:44
#3
Maga a történet jó lenne, de a hibák elveszik a varázsát.
Remélhetőleg a folytatás jobban sikerül.
1
Sharmen
2009. szeptember 3. 11:31
#2
Nem tetszik. Sokszor váltakozik az őrök neme, jó lenne eldönteni, hogy férfiak voltak, vagy nők, a rengeteg helyesírási és gépelési hibáról nem is beszélve. Maga a történet nem lenne olyan szörnyű, ha nem írta volna le olyan érzékletesen, hogy az őrők mennyire csúnyák, ápolatlanok és öregek voltak. Ez így nem izgató.
1
T
Törté-Net
2009. szeptember 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1