A+ A-

Megalázás

Gabi és a két barátnője két nappal ezelőtt érkeztek a kicsi szigetre. A lányok már évek óta barátnők voltak. Ugyanabban a bevásárlóközpontban, különböző butikokban dolgoztak mint eladó. Minden évben egy-két hétre hármasban külföldre utaztak. Ilyenkor általában valamilyen meleg, napsütéses helyre mentek. A szigetet egy ismerősük ajánlotta. Az elsődleges benyomások alapján elégedettek voltak a választással. A sziget a Földközi tengerben, Törökországtól mintegy 80 kilométernyire feküdt. Csak egy hetente egyszer közlekedő kompjárat kötötte össze a szárazfölddel. Ennek és a távolságnak köszönhetően turisták ritkán látogatták a helyet. A szigeten csupán egy kis falu volt mintegy háromszáz lakossal. A lakosok halászattal és legeltetéssel keresték a kenyerüket. A sziget a falutól eltekintve teljesen lakatlan volt. A dombos, sziklás csak néhány fával tarkított mezőket csak a legelő állatok sziluettjei díszítették. A gyalog két nap alatt bejárható sziget másik mindentől távoli végén egy női büntetőtábor állt. Itt a Törökországban súlyos bűncselekményekért hosszú évekre elitélt női foglyok töltötték büntetésüket. A tábor összesen 40 fő elitéltet gondozott teljesen hermetikus körülmények között.
Gabiék a megérkezésük után az egyetlen szórakozást jelentő kocsmában érdeklődtek szállás után. A néhány helyi lakos érdeklődve nézte a csinos lányokat. Ritkán volt szerencséjük turistákhoz. A csapos rövid jelbeszéd után egy idős nénikéhez küldte őket.
A két szoba szerény de tiszta volt. Rövid lepakolás után a lányok hamarosan már a szigetet járták és nemsokára a falutól félórányi járásra egy nagyon kellemes homokos öbölt fedeztek fel. A délutánt már napozással töltötték az öbölben. A part ezen része teljesen kihalt volt. Bár az idevezető úton sem találkoztak senkivel. A három lány hamarosan megszabadulva a pici fürdőruháiktól meztelenül élvezte a zavartalan napsütést. Belefeledkezve a felhőtlen szabadságba és a tenger simogató hullámaiba, nem vették észre a közeli sziklák között megbúvó árnyékot. Az idős nő elégedetten szemlélte a nevetgélő lányokat. Mindhárman fiatalok és nagyon szépek voltak. Lebarnult meztelen testük feszítő érzést okozott az ágyékában. Fényképezőgépét a szeméhez emelve gyorsan kattintgatott. Három tekercs film után olyan észrevétlenül mint ahogy érkezett elhagyta az öblöt. Még sok dolga volt az akció előtt.
A lányok a második nap késő délután vidáman léptek be a szobájukba. Jó kedvüket azonban döbbenet váltotta fel. A karosszékekben két egyenruhás nő ült. Az egyikük egy hivatalos igazolványt mutatott. A lányok alapfokon beszéltek angolul így megértették, hogy a látogatóik a rendőrségtől vannak. Minden magyarázkodás nélkül kérte őket, hogy menjenek velük. Gabi és barátnői összezavarodottan követték őket a kocsiba. A nők a falu szélén álló házhoz vitték őket, amelynek a homlokfalán a rendőrség szó volt felfestve. A szoba puritán volt, csak egy íróasztal és egy szék volt benne.
A hivatal vezetője egy alacsony, durva arcú nő volt. Elhízott testén a ruha pattanásig feszült feltárva a dereka körül található vastag hurkákat, kiemelve hatalmas emlőit és nagy hasát. Közönséges arca fénylett az izzadságtól, duzzadt ajka gúnyosan biggyedt lefele. Zsíros őszes haját egy vastag gumi fogta lófarokba.
A nő az asztal mögött ülve elégedetten nézte az előtte álló megszeppent lányokat. A lányok csak a bikinit és felette rövid ujjú pólót viseltek. Izmos karcsú lábuk vonzotta a tekintetét. Komótosan elővette a lányok útleveleit és tanulmányozni kezdte. Gabi, Tímea és Éva 21, 21 és 22 évesek. Felnézve kérdezgetni kezdte őket. Elégedett volt a válaszokkal. A lányok nem vártak senkit és két hétre jöttek a szigetre. Miután megkapta a kérdéseire a választ hátradőlve tanulmányozta a lányokat. A lányok láthatólag zavartan álldogáltak. A legmagasabbik, akit Gabinak hívtak törte meg a csöndet. Tört angolsággal megkérdezte miért vannak itt. Válaszul kivett a zsebéből egy kisebb zacskót és az asztalra dobta. A lányok értetlenül nézték az asztalon heverő fehér porral teli zacskót.
Mi van benne?-kérdezte Gabi. Az öreg nő elgondolkozva nézte. A lány karcsú és izmos testű volt. Kerek telt mellei ingerlően domborodtak ki a shirt alatt. Hosszú barna combjai és finom vonalú csípője vonzotta a tekintetét. A lány kifejezetten szép arcát hosszú fekete haj keretezte. Igen ő jó lesz döntötte el magában.
Kábítószer-válaszolta az Önök táskájában találtuk. Alig bírta megállni, hogy el ne mosolyodjon a lányok arcára kiülő döbbenet láttán. Csak ügyesen gondolta magában el ne riasszuk a madarakat. A lányok pár másodpercnyi csend után egymás szavába vágva ijedten kiabálni kezdtek. Az öreg hallgatta őket egy darabig majd felemelt kézzel csendet kért. Az ijedt lányok elhallgatva néztek rá. Lassan elmagyarázta, hogy őt nem érdekli, hogyan került heroin a lányok táskájába és nem akar nekik ártani. Két lehetőségük van. Az egyik, hogy nem ismerik be a por birtoklását. Ebben az esetben hívnia kell a szárazföldi hatóságokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:05
Elég jó történet.
#7 hairy_pussy 2012. 12. 10. hétfő 06:26
nem rossz
#6 Ram Agile 2009. 09. 14. hétfő 19:13
Hiányzott belőle a környezet megfelelő részletességű leírása, a szereplők rendes leírása (nem csak az áldozaté, hanem az őröké), tényleg baj volt az őrök nemével, valamint hiányoztak a szövegből a kötőjelek. És sok helyen szükségtelenül redundáns volt a szöveg. És elég rosszul ért véget, mintha elvágták volna. Mi van a többi lánnyal? Szóval ezt még jó párszor át kéne írnod, mire úgymond kész lesz.
És ha már Törökország, akkor tessék török nyelvű mondatokat is beletenni!
#5 pincér 2009. 09. 8. kedd 22:09
Jó és izgató, bár részben egyetértek sharmennel, mégis nekem nagyon tetszett a történet, a helyesírásra figyelj és hogy az őrök végig nők maradjanak. :) Nagyon várom a folytatást.
#4 dömdödöm 2009. 09. 6. vasárnap 02:26
Szerintem jó kis történet. Alig várom a folytatást! :)
#3 manóka 2009. 09. 3. csütörtök 11:44
Maga a történet jó lenne, de a hibák elveszik a varázsát.
Remélhetőleg a folytatás jobban sikerül.
#2 Sharmen 2009. 09. 3. csütörtök 11:31
Nem tetszik. Sokszor váltakozik az őrök neme, jó lenne eldönteni, hogy férfiak voltak, vagy nők, a rengeteg helyesírási és gépelési hibáról nem is beszélve. Maga a történet nem lenne olyan szörnyű, ha nem írta volna le olyan érzékletesen, hogy az őrők mennyire csúnyák, ápolatlanok és öregek voltak. Ez így nem izgató.
#1 Törté-Net 2009. 09. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?