A+ A-

Hárman egy ágyban

Már hosszú évek óta nyaranta az egyik baráti házaspárral, Márkkal és Zsuzsával rendszeresen közös programot szervezünk. Az utolsó ilyen közös nyaralásunk alkalmával a házaspár egyik tagjával elég érdekes kis kalandba bonyolódtunk. Az elmúlt évben történetesen a lakhelyünkhöz közel eső tóra esett a választásunk. Sikerült kibérelni azt a vízparti házat, ahol nem is olyan régen Andival és Zita barátnőjével, egy igazán kellemes napot töltöttünk el hármasban.
Mint minden alkalommal most is az egyik közeli bevásárló centrum parkolójában jöttünk össze, hogy közösen bevásároljunk az előttünk álló hétre. Alaposan felpakolva érkeztünk ki a vízparti házhoz. Gyorsan birtokba vettük a kis lakot. Egyébként a ház sajátossága, hogy teljesen elkülönített két apartmannal rendelkezik. Az egyikhez azonban egy nagyobb társalgó is tartozik, természetesen ez lett a miénk.
Az időjárásra igazán nem lehetett panaszunk. Az égbolt szikrázóan kék volt és sehol egy felhő. Szerencsénkre az előrejelzés a nyaralásunk teljes időtartamára hasonló időt ígért, így gondtalanul átadtuk magunkat az édes pihenésnek.
Az első közös esténken egy igazán kis pikáns közjáték azonban teljesen új alapokra helyezte a kapcsolatunkat. Történt ugyanis, hogy miután olyan 11 óra után úgy döntöttünk, hogy lepihenünk és mindenki elvonult a saját lakrészébe, egyáltalán nem jött álom a szememre. Forgolódtam egy darabig az ágyban, majd szép csendben kiosontam a házhoz tartozó közös nagy napozóstégre. A ruhával nem is törődtem meztelenül sétáltam ki a meleg nyári éjszakába. Rákönyököltem a korlátra és egy ideig csak gyönyörködtem a szép csillagos égboltban és a holdfényben sötétlően csillogó vízben. Rövidesen közeledő léptekre lettem figyelmes.
- Mi van, nem tudsz aludni? - lépett hozzám Andi.
- Nem igazán. De nem is bánom, olyan szép ez az este. Kár lenne ágyban tölteni. - válaszoltam egyszerre.
Leültünk a napozóágyakra és csak gyönyörködtünk a minket körülvevő csodálatos környezetben, közben halkan beszélgettünk. Egyszer csak a sötétből Zsuzsáék is előbukkantak.
- Látom, ti sem tudtok aludni. - szólalt meg azonnal, ahogy megpillantott minket.
- Gyertek, csodálatosan szép ez az éjszaka. Üljetek ide mellénk! - invitálta őket Andi.- majd még gyorsan hozzátette:
- Már ha nem zavar titeket, hogy a férjem teljesen meztelen.
- Ugyan miért zavarna, egyébként én rajtam is bugyi meg a melltartó van. - reagált nevetve Zsuzsa.
Hamar elfoglalták a szabadon lévő ágyakat, és hosszan beszédbe elegyedtünk. Azért én közben a napozóágy párnáját szemérmesen magam elé tettem. A tó felszínén a holdfény közben a stégünkkel egyvonalba ért, és mint egy híd kötött össze minket a túlparti nádassal.
- Milyen jó lenne egyet úszni a holdfényben - jegyezte meg egyszerre Zsuzsa.
- Akkor mire várunk. Egyéként én is pont erre gondoltam. - jegyeztem meg azonnal
- Komolyan mondod? -kérdezett vissza azonnal, majd még bájosan hozzáfűzte - de nincs rajtam fürdőruha, és ezt a szép fehérneműt pedig sajnálom.
- Akkor vedd le! Mit szégyenkezel? Úgy sincs rajtunk kívül senki itt. - jegyezte meg tréfásan Andi.
Zsuzsa egyszerre lekapcsolta a melltartóját majd gyorsan kibújt a bugyijából is. Az egyenletesen lebarnult barna teste szinte teljesen beleolvadt az éjszakéba. Közben kihasználva az alkalmat felálltam a helyemről és odaléptem a vízbe vezető lépcsőhöz.
- Na mi lesz, ti nem jöttök - kérdeztem vissza.
- Én már fürödtem - válaszolt Márk nevetve.
- Én is inkább itt maradok - tette hozzá Andi egyszerre.
Zsuzsa azonban egyszerre ott termett mellettem. Igazán formás teste volt és mivel egy pár lépcsőfokkal már lejjebb álltam mint ő, így amikor szembefordultam vele az izgatóan szép fazonos punijával találtam szembe magam. Erre ő játékosan visszafordított a víz irányába.
A víz egyébként meglepően kellemesen langyos volt. Lazán belesétáltam, majd ő is egyszerre követett. A holdfényben jó mélyen beúsztunk a tóba. A házunk egyre kisebb lett mögöttünk. A meder fokozatosan mélyült. Az alja az elején elég iszapos volt, de ahogy az ember egyre beljebb úszott, fokozatosan szilárdult a talaj. Amikor már teljesen szilárd részhez értünk megálltunk egy kicsit pihenni.
- Nagyon izgi így meztelenül úszni - jegyezte meg egyszerre enyhén pihegve, miközben egyre közelebb sodródott hozzám, majd megkérdezte:
- Rád támaszkodhatom egy kicsit, mert az én lábam már nem ér le.
- Természetesen - válaszoltam azonnal.
Hátulról a vállamra támaszkodott, majd az enyhe hullámzás következtében a teljes testfelületével hozzám simult. A formás melleivel teljesen a hátamhoz lapult.
- Hoppá - csúszott kis a száján egyszerre.
- Nem történt semmi, igazán kellemes kis baleset - válaszoltam azonnal.
Egy darabig így maradtunk, majd lassan végigsimítottam a formás combjait és szembe fordultam vele. Átfogtam a derekánál és fokozatosan magamhoz vontam, ő pedig ezzel egy időben a lábait azonnal a derekamra kulcsolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:20
ezcsak 10 pont lehet.
#3 listike 2014. 05. 8. csütörtök 14:49
Nagyon tetszett.
#2 Olvasó 2009. 07. 24. péntek 09:04
Jól indult,de "egyszerre" csak túl sok történt "egyszerre"..
#1 Törté-Net 2009. 07. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?