A+ A-

Nyári kaland

Feleségemmel kettesben mentünk nyaralni egy hétre tavaly nyáron. Gondoltuk a tengerparton sikerül egy kicsit kipihenni az éves fáradalmakat, és sikerül talán egy kis változatosságot csempészni a megszokott dolgok mellé.
Lassan tizenöt éve vagyunk együtt. Egymáshoz szoktunk, ismerjük a másikat, tudjuk már, hogy mire van szüksége a másiknak. Mivel a feleségem nagyon jó nő és az ágyban is kiváló így nem nagyon kacsingatok más felé. Persze megnézem a gusztusos csajokat, és ki is szoktuk elemezni vele, de úgy veszem észre, hogy Ő nem nagyon szeretne engem mással megosztani. Nálam ez fordítva működik, én bíztatom néha, hogy vonjunk be harmadikat a szexbe, hogy Neki még jobb lehessen. Eddig ez csak szavak szintjén történt meg, de amikor beszéltünk róla, hogy mással milyen lenne, mindig éreztem rajta a vágyat. Harmincöt évesen is kiváló az alakja, tíz évet letagadhatna. Az arca nagyon szép, rövid barna haja van, a cicijei melltartó nélkül is csodásan néznek ki, a szoptatástól még szebbek lettek. A hasa lapos, és izmos, gömbölyű feneke pedig nagyon gusztusos. A férfiak mindig megnézték, pláne fürdőruhában.
A mostani nyaralásra is vett egy teljesen új fürdőruhát, egy fehér falatnyi tangát, és egy bikinit, ami hihetetlenül jól állt Neki. Már az első alkalommal a strandon láttam, hogy a nyaraló szomszédaink férfi tagjai komoly érdeklődést mutatnak irányába. Volt egy három fős sráccsapat, egyetemista formák, láttam rajtuk, hogy majd kiesik a szemük. Három fiatal izmos srác, olyan húszévesformák oda telepedtek mellénk. Feleségem folyamatosan figyelemmel kísérte Őket a szeme sarkából, egy idő után láttam, hogy tetszik Neki az érdeklődés, és egy kicsit elkezdett kihívóbban viselkedni. A bikini fölsőtől egy idő után megszabadult, gyönyörű mellei közszemlére kerültek. Láttam, hogy a fiúk telefonjaikkal egy - két fotót is csináltak róla, majd inkább hason töltik az időt, pláne miután feleségem feltérdelt, és úgy kereste a krémet a táskájában, hogy popsiját feléjük fordította mintegy véletlenképpen, így teljes rálátást engedett számukra puncijára.
- Látom Rajtad, hogy élvezed a helyzetet. - mondtam.
- Persze, hiszen ezeknek a kisfiúknak is kell egy kis szórakozás.
- Nem olyan kicsi fiúk azért, ahogy elnézem.
- Biztos, hogy még tapasztalatlanok lehetnek.
- És Te megtanítanád valamelyiküket?
- Háát...
Ennyiben maradtunk, de láttam, hogy a napsütés, a nyár kissé szabadabbá tette. Felmentünk délután a szobánkba, kicsit lesötétítettünk és óriásit szeretkeztünk a hatalmas franciaágyon. el is aludtam utána, amikor felébredtem késő délután feleségem nem volt a szobában. A teraszunkra kimentem, lenéztem a partra és ott láttam a fiúkkal beszélgetve a parton. Lementem utána. Mondta, hogy már nem tudott pihenni, ezért visszajött a partra napozni Bemutatta az új ismerőseit, akik egy szomszédos házban laktak, szintén magyarok voltak. Már összeismerkedtek, és beszélgettek egy jót, sőt biztosan nem fog leégni, hiszen az új lovagjai gondosan bekrémezték. Gondoltam a fiúk is élvezhették a helyzetet, mert estére megbeszéltük, hogy bulizunk egyet a városban közösen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2013. 04. 12. péntek 20:24
Nem vagyok biztos benne, hogy akarom a folytatást
#5 Cave 2009. 04. 10. péntek 23:48
Egy ilyen jó alapötletet így elrontani nem lehetett egyszerű :(
#4 janibá 2009. 04. 7. kedd 14:43
Hát erre mondják , hogy jobb sorsra érdemes, nagyon gyenge , valszinüleg azért , mert még sosem sexelt többesben.
#3 alttpg 2009. 04. 7. kedd 11:43
Egyetértek Veled Lemon Orange. Egy ilyen alapszituból csodákat lehet kihozni, csak nem kell elkapkodni. Olyan, mint egy tucat pornófilm, ahol nem töltenek, csak lőnek. Érzésnek nyoma sincs, nem száll le az agyra a rózsaszín, vagy lila köd.
#2 Lemon Orange 2009. 04. 7. kedd 02:23
Tragikus. Pedig helyenként úgy tűnt, akár lehet is belőle valami.
#1 Törté-Net 2009. 04. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?