A+ A-

Napló

Június 12
Már nagyon vártam a vakációt. Apa megígérte, hogy ha a suliban minden ok én is elutazhatok Robiékkal Krétára. Robi a barátom, bár néha unalmas szokott lenni, de azért még mindig ő a legjobb pasi az osztályban. Tehát izgalmasnak ígérkezett a nyár, még akkor is ha a szülei is velünk jönnek. Csak... közbejött valami. Szilvi eltörte a lábát. Mint a mesében: ha nem áll fel a konyhaszékre, hogy megigazítsa a függönyt, nem csúszik meg a szék lába, és ő nem esik le. Én nem kell itthon maradjak és nem kezdek naplót írni unalmamban. Apa ugyanis kijelentette, hogy az egész az én hibám(?) - ha nem mosom fel a padlót, persze az lett volna a baj - és kutyakötelességem ápolónősködni Szilvi mellett, mert őt, cége két hetes továbbképzésre küldi Frankfurtba.
És kicsoda Szilvi? Ö apám új felesége - annyira idegen számomra, hogy még a mostohaanyámnak sem nevezném. A Jancsi és Juliska óta illik utálni a mostohát, ö azonban annyira senki, hogy sem szeretni sem gyűlölni nem tudom. Alig fél éve vette apám feleségül, nem sokkal azután, hogy édesanyám autóbalesetet szenvedett. Azóta élünk együtt. Szilvi nagyon kedves velem, én nagyon kedves vagyok vele, de az időjáráson kívül nem sok mindenről beszélünk egymással. Nem értettem apát, amiért ilyen hirtelen feleségül vette. Ha legalább szép lett volna, de Szilvi úgy nézett ki mint egy 40 éves Barbie baba, amin oda - vissza átment a Vörös Hadsereg.
Június 15
Érzelmes búcsút vettem Robitól. Feljött, hogy elköszönjön, és hogy biztosítson, hogy ha a szülei engednék, akkor itthon maradna velem, de ...stb. Újra elmondta, mennyire szeret, milyen csodálatosan nézek ki, majd megcsókolt és bedugta a bugyimba a kezét. Hagytam, hogy simogassa a pinámat, majd levettem a trikómat. Mindenki azt mondja, hogy szép melleim vannak, a koromhoz képest nagyok, körte alakúak, roppant érzékeny bimbókkal. Robi kidugta nyelvét és egész finoman elkezdte nyalogatni őket. Csodálatos érzés volt. Csak mint mindig, nem tartott sokáig, mert szerelmem gyorsan rátért a dugásra, nehogy elmenjen idő előtt.
Június 18
Egyedül ülök a szobámba, és hallgatom ahogy az eső veri az ablakot. Legalább annak örülhetek, hogy ha nekem itthon kell ülnöm, más sem mehet ki a strandra. Szilvi, néha vértanúi kifejezéssel arcán ki szokta jelenteni, hogy nyugodtan elmehetek, el tudja ö látni magát, de persze nem gondolja komolyan.
Június 22
Szilvit meglátogatta egy ismerőse. Én nyitottam neki ajtót. Leventének hívják, úgy 35 év körüli pasi. Kíváncsi voltam, miről beszélhetnek ezért főztem nekik kávét és bevitettem. Szilvi az ágyban feküdt, felpolcolt lábbal, ismerőse mellette ült, letettem a csészéket és indulni akartam, de azt mondták, hogy maradjak én is, beszélgessünk. ... És beszélgetünk, pontosabban csak beszélgetek mert én egy székben ültem és Leventét bámultam. Szuper pasi volt. Meleg lehetett kint mert csak egy rövid farmernadrág és papucs volt rajta. Csodálatos Tökéletes bőr, gyönyörű izmok, széles váll, kissé szögleletes áll, apró finom borosta az arcán. Szilvivel beszélgetett, de engem bámult, szinte perzselt a tekintette, mintha arra várt volna, hogy felállok és levetkőzők elötte. Egyre inkább bántam, hogy reggel felvettem a melltartómat, hogy egyáltalán felöltöztem. Amikor kikisértem hozáért a keze a lábamhoz, persze lehetett véletlen is, de ujjai végigszánkáztak combomon majd egy pillanatra megpihentek a fenekemen. Olyan izgató, volt az érintése, hogy elvörösödtem. Levente, úgy tett, mintha nem vett volna észre semmit, elköszönt és elindult lefelé a lépcsőn.
Aznap éjjel nem tudtam aludni. Félmeztelenül feküdtem az ágyban és rá gondoltam. Hosszú ujjaim a vállamat és a nyakamat cirógatták, az arcomat kezdték lágyan simogatni ujjbegyeikkel. Mintha önálló életre keltek volna. Ajkaim közé csúsztattam őket és nyelvemmel benedvesítettem mind egyenként. Ezután forró nyáltól nedves ujjaim keményre duzzadt, sötét mellbimbóimra kalandoztak. Először csak simogatták, majd hosszú körmükkel csipkedni kezdték őket. Ekkora már teljesen felizgultam, egyenetlenül és gyorsan lélegeztem., mellkasom felemelkedett, majd visszasüllyedt, szívem hevesen vert. Kecses ujjaim lejjebb vándoroltak testemen, le a hasamig. Ott picit a köldökömmel játszadoztak, utána még lejjebb indultak és finoman lehámozták rólam rózsaszín tangámat. A szeméremdombom simogatták, majd csaknem puncimba csusszantak, először csak egy, majd kettő. Elképzeltem, magam miközben Levente nyal, vagy épp ujjaz. Ó bárcsak igazából lenne - gondoltam. Becsuktam a szemem és átadtam magam az élvezetnek. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha ott lenne velem,és végigsimogatja, végigcsókolgatja a testem minden porcikáját. Szinte már éreztem a csókokat felhevült testemen, és nagyokat sóhajtoztam. Bal kezemmel a melleimet simogattam, jobbal pedig lent, a csiklómat izgattam. Néha bedugtam ujjam szűk puncimba és ki - be húzogattam. Eléggé nedves voltam. Annyira felizgultam, hogy már nem bírtam magammal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 2. kedd 15:02
Jó lenne, engem csak a sok helyesírási hiba zavar.
#5 listike 2014. 12. 7. vasárnap 16:51
Jó.
#4 A57L 2014. 04. 21. hétfő 08:58
Nem rossz írás.
#3 Anonymus 2009. 07. 7. kedd 21:12
izgató...
#2 sihupapa 2009. 01. 15. csütörtök 00:09
fincsi
#1 Törté-Net 2009. 01. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?