A+ A-

Nem szokványos eset

Bár szakmánk nehéz és nagy odafigyelést igényel, döntő többségében az ismétlődő, talán fogalmazhatok így, tankönyvpéldaszerű esetekkel van dolgunk, melyekre több száz féle biztonságos eljárást dolgoztak már ki. Ez a mostani azonban, mint szakmai, mind emberi oldalról megrázott, újszerűségével, valószínűtlen abszurditásával mély nyomot hagyott bennem és - mert utána kerestem - tudom, nem is fordult még elő hasonló a szakmánkban.
Egy szerdai, az évszakhoz képest néhány fokkal melegebb nap volt. Idestova két éve döntöttem úgy, hogy magánrendelőt nyitok, és őszintén mondhatom, nem bántam meg. Pácienseimtől rendre jó visszajelzések érkeztek, a problémájuk - amennyiben ilyen jellegű volt - megszűnt, a kellemes légkör, kényelem, barátságos színek, pedig tovább emelték a rendelőm jó hírét.
- Értem, kisasszony. - bólintottam, egy mosollyal megnyugtatva őt. Kissé felengedett és hátradőlt a székben. - A dekoncentráltság gyakori jelenség, valószínűleg hormonális eredetű, de könnyen ki lehet egyensúlyozni. Felírok önnek egy speciális készüléket, amit minden este egyszer, a következő egy héten használni kéne. Nem kell megijednie, pofon egyszerű kezelni, meg is mutatom. Kérem, feküdjön fel a kanapéra és vetkőzzön le deréktől lefelé.
- Fájni fog? - kérdezi, miközben a nadrágját gombolja. Nemet mosolygok.
- Ez egy görgős, masszírozó szerkezet, amit így a két fehéz csík mentén kell, finoman a nagyajkakhoz igazítania. Itt megnyomja a gombot és az 1 - eshez kapcsol, látja? Így és el is indul.
- Huh...jajj...ez mozog... - kacag.
- Tartsa itt egy picit, addig nézek időpontot legközelebbre.
Kinézek a váróba, a fiatal Szabó lány várakozik és jött még egy magas, dekoratív hölgy éppen a kabátját akasztja a fogasra. Göndör vörös hajkoronája egyből magára vonzotta a tekintetem.
- Zsófia, lesz hely jövő hétre Kissnének? Valószínűleg klitorisz izgatás lesz, talán vagina ujjazás is.
- Nézem... - az asszisztens szája sarkában illegetve a tolla végét átlapozza a naptárat, majd be is írja Kisst egy gyűszűnyi üres helyre. Közös megbeszélésre van félig kigombolva a fehér köpeny, a kivillanó csipkés melltartó tompítja ezt a steril hangulatot. Fontos, hogy a nővérek bizalmat sugározzanak, hiszen ne feledjük, a betegek többsége szorong, ha orvoshoz kell mennie.
- És Doktor úr! - szól még utánam Zsófia. - A hölgy, ott a fekete ruhában, nem jelentkezett be, de azt mondja sürgősen szüksége van Önre...
- Ahogy azoknak is, akik bejelentkeztek. Adjon neki egy időpontot!
- Igen, csak hogy mivel az ikrek épp az imént visszamondták, tudja, ma lett volna a csoportos érintés terápia fél kettőtől, ezért bátorkodtam beírni helyette őt.
- Ehm...jó van, üsse kő. Küldheti addig az Ildikót.
Nem szeretem, ha a betegeim visszamondják a beavatkozást. Együtt megbeszéljük a kezelés menetét és az ütemet - az ütem nagyon fontos. Az ember érzékeny szerkezet és a beavatkozásoknak dinamikusan kell követni egymást. Fel fogom hívni a mamájukat - döntöm el mérgesen.
Kissné közben már jóval közelebb járt ahhoz, amit mi az első ösztön állapotának hívunk. Légzése felgyorsult, arca kipirult, a készülék pedig érzékelve a vérbőséget, kettes fokozatra kapcsolt. Mindig úgy tartottam, van valami csodálatos az orgazmus felé közeledő női testben, persze szakmai szempontból. Diszkréten a fülére tettem egy fülhallgatót, ami a szexuális érzetet tovább erősítő hangokat ad - így hamarabb végzünk.
- Ah..ahhh.aahh..jajj, elnéz...ahhdejó...huh..ja...aaaaaahhhhhhhhhhhhh.
A nő tompán szuszogva elvette a kis gépet az alfeléről.
- Nos, kisasszony, találtam önnek időpontot, jövő hét csütörtök fél hat. - Lassan ült fel a kanapén és zavartan rendezgetni kezdte magát.
- Én..elnézést, kicsit hangosan viselkedtem.
- Ez természetes jelenség, nem kell aggódnia. - nyugtattam meg, odaadva a nadrágját. - Viszont sokkal jobban néz most ki.
- Huh...jobban is érzem magam! Illetve kicsit furcsán.
- Jövő héten várom! Addig is, minden este használja.
- Hát jó... - bólint kissé félszegen, majd megszorítja a kezemet.
Húsz perccel később a Szabó lány is távozott, kissé csalódottan, mert a nála alkalmazott kezelésben csak egy bizonyos stádiumig jut el. A csalódottság ilyenkor természetes reakció, de éppen ez vezet a gyógyuláshoz majd.
Visszaültem az íróasztalom mögé és éppen megigazítottam a kicsit megkeményedett péniszemet a nadrágomban, mikor belépett az a vörös hajú, gyönyörű szép nő. A ruhája pántos, combig érő, szűk fazonú darab volt, kihangsúlyozta egészséges nemi jellegeit, én pedig ismét kényelmetlenül ültem.
- Remélem maradt még önben szufla, doki. - szólalt körbefuttatva szemeit a szobán és rajtam is. Nem igazán értettem a megjegyzést és ennek hangot is adtam.
- Hallottam a sóhajokat. Láttam a lány kipirult arcát, éreztem az előtte távozó nő kielégült szagát... - elmosolyodik. - Remélem én is így megyek majd ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2016. 03. 27. vasárnap 18:39
Egész jó
#5 feherfabia 2014. 12. 13. szombat 07:13
6P
#4 v-ir-a 2012. 12. 30. vasárnap 23:55
valahol atávoli jövőben játszodó filmrészlet is lehetne...nagyon jó nyes
#3 Ubesz 2009. 01. 19. hétfő 00:01
Nagyon eredeti , nagyon jó!!! :D
#2 romo 2009. 01. 14. szerda 13:13
ha-ha
#1 Törté-Net 2009. 01. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?