A+ A-

Pizzásfiú vs Mickie James

- Fél órája várom a pizzámat, kihoznák végre? - rivallt a vonal másik végén hebegő férfialkalmazottra Mickie James a WWE Dívája, hotelszobályának telefonján.
- Nem várok tovább hívok máshonnan! - aztán lecsapta a kagylót.
Stacy Kiebler bejött a nappaliból és csípőre tette a kezeit.
- Jön? - kérdezte.
Mickie megcsóválta a fejét.
- Figyu - kezdte Stacy - mi lenne ha én hívnám fel a pizzériát, elintézem, hogy kihozzák, gyorsabban!
Mickie hitetlenkedve nézett aztán felállt az ágyról.
- Csináld addig én átöltözök!
Stacy bólintott aztán felvette a kagylót és tárcsázott.
Mickie percekkel később visszament a szobába, ahol Stacy akkor tette le a kgylót széles mosollyal.
- Na mi volt?
Stacy felállt és odament Mickie - hez.
- Percek kérdése édes. Azt mondtam nekik, hogy nagyon éhesek vagyunk és persze nagyon tüzesek. Szeretnénk ha sietnének, mert különben egymással leszünk kénytelenek játszani.
Mickie felnevetett.
- Bevette?
Stacy elégedetten kuncogott.
- Hallottad volna hogy fújtatott, a lényeg hogy húsz perc múlva itt a pizza!
- Mire mennék nélküled Stacy?
- Semmire de nem is kell. Na én megyek. - azzal összeszedte a cuccait ami egy kis táskát tett ki és az ajtóhoz sétált. - Aztán nehogy adjál neki borravalót.
- Nem majd mást kap!
Egymásranéztek aztán mindketten nevetésben törtek ki.
- Na szia! - Stacy kiment az ajtón, Mickie még utánanézett aztán galád mosollyal az arcán elkezdte szétdobálni a ruhákat, mintha a pizzás éppen lekéste volna a szukabulit.
Jó húsz perccel később kopogtak. Mickie összeborzolta a haját és bugyiban topban nyitott ajtót.
A pizzás azonnal bemerevedett, hiszen eddig csak a tv ben láthatta Mickie Jamest.
- A pizza! - nyögte pár pillanattal később.
- Hát ideje volt! Gyere be!
Mickie végigmérte a fiút akin a munkahelye által kiadott egyenruha volt. Gondolkozott pár percet, közben a fiú egyre inkább zavarba jött, aztán odalépett hozzá és megcsókolta, jól nyelvesen.
Azonnal érezte ahogy a pizzásfiú farka nyomni kezdi a derekát. Jól hozzásimult a fiúhoz és csak csókolta.
Elszakadt tőle kézenfogta és a hálóba vitte. Ott levette a fiú ruháit kivéve a boxeralsót, majd ismét hosszú szexi csókolózásba kezdtek, a fiú már teljesen bedurrant, úgyhogy elkezdte simogatni és persze vetkőztetnia díváját.
- Te vagy a kedvencem! - nyögte, majd Mickie az ágyra feküdt. Félredobta fehér topját és hátranézett. A fiú pár másodpercig gondolkozott, aztán elkezdte csókolgatni a lány talpát, vádliját, aztán a combját. Egyre keményebben érezte, hogy ebből dugás lesz. Legnagyobb meglepődésére akarta a dolgot, pedig pár perce még kopogni sem mert, most pedig Mickie James meztelen combját csókolja.
Mickie hasonfekve élvezte ahogy a fiú a fenekét csókolgatja, miközben lassan de biztosan húzta lefelé a lány punciját elfedő rózsaszín alsót. Miután sikeresen lehúzta lassan benyalt Mickie fenekei közé, mire a lány felnevetett és megfordult. Lábait szétdobta ujjaival a felső ajkát simogatta, eközben a pizzásfiú végighúzta a tenyerét Mickie combján egyenesen a lány pinája felé. Mickie a vége előtt elhúzta a lábát majd egy szenvedélyes pillantás közepette felült. A fiú egyből feltérdelt. Mickie beharapta alsó ajkát és lehúzta partnere boxer alsóját.
- Szeretnéd ha szopnék? - érdezte Mickie amire csak egy nagy sóhaly volt a válasz.
Mickie egy pillanatig még szemezett a fiúval majd a már derekasan álló fasszra nézett. Lehajolt és ellenkezést nem tűrve az ajkai közé húzta a lüktető hímtagot.
A fiú felnyögött ahogy a lány egyre jobban hozzányomta nyelvét. Kezeivel a takarót markolta farka egyre keményebben állt, amit Mickie lassú de kemény szopással jutalmazott.
- Óh istenem! - nyögött fel az egyébként józan pizzakiszálító.
Mickie szuszogva szopott, néha lehúzta a torkáig, de sosem túlságosan. Addig csinálta amíg a fiú el nem kezdett nyögni és fújtatni, amikor ez megvolt hirtelen lecuppant a farokról és széles mosolyal hasrafeküdt. Feltolta izmos kerek seggét amire a fiú azonnal lecsapott. Szó szerint egy nagyot vágott rá. A lány felsikkantott.
- Mire vársz tedd amit kell te rossz fiú! - Mondta kedves nevetgélés közepette, aztán széttárta jobban a combjait, mire a fiú azonnal beléjehatolt.
Mickie felszusszant. A fiú felnyögött, majd lassan nekilátott széles mozdulatokkal birtokolni Mickie James gyönyörű izmos, feszes testét.
Felváltva nyögtek, amire a fiú egyre erőteljesebb lökésekkel adott okot! Mickie megkapaszkodott a lepedőbn és nyitott szájjal sikított fel, Hátracsapta a fejét és nevetésben tört ki.
A fiú megmarkolta a lány derekát és keményen baszta, amire Mickie hátranézett.
- Gyerünk keményebben, csak enyire tetszem neked?
A fiú kissé ráhajolt a lányra és még szaporábbra vette az iramot. Mickie mellei erőteljesen mozogtak, a lány kénytelen volt könyökére támyaszkodni, aminek a lepedő szakadása lett a következménye.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2013. 11. 24. vasárnap 13:36
Volt már jobb is.
#4 wwwalaki 2008. 12. 12. péntek 00:49
Elég sok benne a helyesírási hiba, bár szerencsére nincs annyi, hogy élvezhetetlenné tennék. De gyengécske, már csak az alapötlet miatt is. Szállodai lakosztályba pizzériából hozatni pizzát? Nagyon durva! A szállodaigazgató helyében másnap megkérném a hölgyet, szíveskedjen másik hotelt keresni.
#3 Lou Bang 2008. 12. 11. csütörtök 21:56
Kedves Andreas.
Nyilvánvaló, hogy Te elsőre megírtad az Oroszlánkölyköket, meg a Tortúrát. De van aki legallul kezdi. Nem mindenki lehet olyan fantasztikus író/olvasó mint Te.
You want some? Come, Get Some!
#2 Andreas 2008. 12. 11. csütörtök 07:40
Csak azt tudnám, hogy a többieknek mi tetszett rajta?
#1 Törté-Net 2008. 12. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?