A+ A-

Bűntetésed ez legyen!

Beköltöztünk a fürdőszobába...
A mennyezeten gyertyafény táncol... felemeled a karjaidat, a tenyered az enyémbe fekteted, és bilincsként rögzíted a csempén, miközben csípőd hozzám simul és a hűvös csempének, támasztod a hátam.
A csípőm körtáncot jár, hogy minden ponton érezzelek, ahogy keményen hozzám feszülsz...
a mellbimbóim megkeményedve cirógatnak, miközben számba csúsztatod a nyelved és a forró nyálam sikamlósan csurran a szádba, mikor a vad sóhajom a torkodba örvénylik... érzem, hogyan vágsz a testemre, hogyan adod át magad az izgalmas uralmamnak.. ! A jobb combom finoman a derekadra fonom, hogy még jobban birtokoljalak egyre jobban becsúszol a combjaim közé... a kezem még mindig a hűvös csempéhez szegezed.
A csípőm köröz, hogy végig cirógasson a formásan megkeményedett vessződ...
A vágyaid nedvessége a combom belső falán hagyja forró nedves nyomát.
Az egyik kezed elengedi a még mindig felemelt kezem és az arcomra helyezed és a nyelvem a tenyered érinti.
Szereted a hallani a finom hangokat, amik a torkomban rekedtek és egyszerre törnek fel
egy - egy érintésedre.
Lecsúsztatod a kezed a két combom közé..., hogy érezd mennyire, kívánlak, hogy megérintsél de, még fokozod a vágyaimat csak végig, futtatod a kezed egészen a popsim vonaláig.
Érzed a bennem tomboló tüzet, ahogyan a derekadra tett lábam miatt hívogatóan szétnyílik a puncím... minden mozdulatom arra utal, hogy akarom az érintésed, hogy csillapítsam a vágyaim, hogy finom feszítés kényeztessen.
Lassan elkezdesz leguggolni és nyelved izgalmas tánca után a nyakamon, és a mellemen érzem az érintésed.
Beszippantod a bimbóm, ami a fogaid közé szorulva rántja görcsbe a testem... a kezed a homlokom cirógatja.
Leemelem a derekadról a lábam és a kád szélére, helyezem.
Érzem a szád érintését a nedves puncím finomlüktető bőrén, alig érsz hozzá de a nyelved nyálas kemény hegyét érzem az ajkak között siklani. :)
A forró illatos nedves közeg teljesen elveszi az eszed mikor először érzed. !
Belezsibbadok a nyelved játékába, mikor becsúsztatod a nyelved a vágyakozó kráterbe...
Érzem, hogy megpróbálsz egyre beljebb hatolni. A nyelved falán érzed a hüvelyem lágy redőit, ahogy szinte beszippantanak... megcirógatom a mellem, hogy görcsös összehúzódásom érezhessed a nyelveddel, ezzel kihasználod állati ösztönödet... a két ujjad becsúsztatod az ajkak közé, hogy erőteljes de mégis finom mozdulattal kiszolgáltatottá tegyél...
A csiklóm a hűvös levegő érintése és a sóhajod örvénye izgatja... lágyan szádba veszed és a nyelved teljes felülete játszik velem. :)
Egész testemmel beleremegek és a kínjaim édes hangja tör fel a torkomból és most nem a követelés a célom hanem az időhúzás részemről... próbállak visszatartani hogy sokáig élvezhessem. !:
Felemelkedel és a derekamat megragadva a zuhanykabin felé araszolunk.
A szemem kényeztetem a felém ágaskodó vessződdel... a végéről izgalmas vékony szálacskán lecsurran a vágyaid cseppje,... nem tudok és nem akarok ellenállni a csábításnak és leereszkedem, hogy tenyerembe fogjam és a melleim közé csúsztatom a farkad.
Erőteljes csípőmozdulattal fokozod a vágyaid, fejem lehajtva kerülök közelebb a nedvességtől csillogó farkadhoz... erőteljesen a számba csúszol a nyelvem és a szám körbefogja a végét, majd mikor kihúzod a nyálam és a nedvességed összekeveredve folyik be a melleim közé, síkos ágyat képezve a lüktető vessződnek.
Közben egyet gondolva bekapcsolod a tust, hogy a formás testeden gördüljenek le a vízcseppek... (ez a látvány nagyon izgat, ezt már tudod és gyakorlod).
Tenyerem a popsidra tapad és magamhoz húzlak a keményen feszülő vessződ az arcomhoz simul miközben a kezem becsúszik a combjaid közé, megemelve a feszes golyókat.
A szemedben látom a huncut mosolyt, ahogy élvezed, hogy a szám erogén zónáit kényeztetem a farkaddal. :)
Ezzel egyidőbe az ujjaid a hajamba markolnak a tus zuhatagáról már tudomást, sem veszünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:25
Nem rossz
#2 sihupapa 2008. 11. 12. szerda 23:49
probálkozásnak elmegy
#1 Törté-Net 2008. 11. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?