A+ A-

Eltévedt éveim

Amikor ősszel suliba mentem, akkor kaptam kölcsön egy szexfilmet, amit már szinte az egész osztály látott. Otthon el is kezdtem nézni, de először undorítónak tartottam és másnap már vissza akartam adni, de otthon felejtettem ahová eldugtam. Újra elkezdtem nézni, fiatalok és idősebbek is voltak benne, még egyszer újra megnéztem és visszaadtam. Masztizáskor egyre többször a filmre gondoltam, és aput meg magamat képzeltem oda. Jártam egy fiúval a nyár óta. Hagytam neki, hogy tapizzon, de inkább csak fogdosott, ami engem csak bosszantott. Randik után, otthon mindig simogattam magam. December elején, egyik nap a papa telefonált, hogy megbetegedett a mama, nem tudnak elmenni a befizetett gyógyüdülésre.
Nálunk is az osztályból már sokan hiányoztak és a tanárok közül is. Este anyu, csak úgy megkérdezte, hogy kinek lenne kedve elmenni a papával az üdülőbe. Bátyám hallani sem akart róla, egy kis lógás a suliból, nem volt rossz ötlet. Anyu mondta, hogy így elkerülhetném, hogy én is elkapjam. Beleegyeztem. Másnap jöttek, ott aludtak nálunk, mama maradt, mi meg reggel elindultunk az üdülőbe. Hosszú volt az út, papa nem vezetett gyorsan. Apuról kérdezgettem, hogy milyen volt kiskorában, jókat nevettünk. Éppen még odaértünk ebédre. Ebéd után papa lefeküdt pihenni, én meg körülnéztem az üdülőben. Én voltam a legfiatalabb, senki sem volt korombeli, mind idősek. Délután papa beiratkozott a kezelésekre és mentünk fürödni. Több kicsi medence volt, átmászkáltunk mindegyikbe, közben figyeltük a többieket. Voltak papa korabeliek, akik fiatalabb nőkkel voltak, de a többség, idősebb házaspár lehetett. Mondtuk is, hogy sok, akár a lányuk is lehetne, vagy az unokájuk mondta, nevetve papa. Vacsi után a szobában, tv - zés közben a szexről beszélgettünk, papa mondta, hogy nem is érti ezeket, a furcsa párokat, mert őt már rég nem érdeklik a nők. De lehet, hogy azért van, mert körzeti orvos volt, és rengeteg nőt látott meztelenül, nap, mint nap. Ezen elgondolkodva el is aludtam.
Másnap már reggeli után papának kezelése volt, én meg, minden vízi programot kipróbáltam, tök jól éreztem magam. Ebéd után én is lefeküdtem aludni. Délután a vízben kérdezgettem a papát, hogy hogyan működnek a fiuk. Először olyan orvososan magyarázta, aztán mondta, hogy elméletileg a fiuk egész életükben férfiak, de ez rá sem, meg sok férfire sem igaz. Kérdezgettem, hogyan látszik egy nőn meg egy fiún, ha tetszenek egymásnak. A lányokét tapasztalatból már tudtam, de az meglepett, hogy van úgy, hogy az idősebb férfinek már nem lesz kemény, ez szerinte természetes 60 felett, sőt 50 felett sem ritkaság. Vacsi után, amíg egyedül voltam az ágyban masztiztam, apura gondoltam, elképzeltem, hogy tetszem neki. Papa, amikor mellém feküdt akkor lett jó nekem. Ideges lettem, hogy észre vette - e, ezért az oldalamra fordultam és úgy el is aludtam.
Reggeli után a szobában maradtunk, mert 11 - re volt időpontunk a masszázsba.
Hajat mostam, de a törülközőm a szobában maradt ezért félmeztelenül mentem be, és ott is maradtam, törölgetve a hajam. Papa a tv - ét nézte. Rám nézett, lassan kész nő vagy már, ne meztelenkedjél, mondta. Egy kicsit hátrébb álltam, hogy oldalt legyek neki, és tovább törölgettem a hajam. Amikor végeztem, akkor láttam meg, hogy a tükörből pont láthatott engem. Rám is szólt kedvesen, öltözzél fel. Mindjárt válaszoltam, de már kezdett izgatni ez a helyzet, arra gondoltam, hogy valahogy így tudnám megmutatni magam apunak. Papa hangjára kaptam fel a fejem, te lány öltözz fel, mert kiverem a feneked. Erre odaálltam és odatartottam nevetve a popsimat neki, amire nevetve két picit ráütött és egyből meg is simogatta. Na menj már, mondta. Feléje fordultam és megkérdeztem, tényleg nő vagyok már?
Igen, már nő vagy, biológiailag, de az eszed még nincs annyi, mondta nevetve. Menj már, mert olyat teszek, hogy magam is megbánom, paskolta meg a popsimat. Mit tennél, húztam az időt. Ezt, válaszolta és megpuszilta a hasamat. Menj már te gyerek, mondta komolyabban. Magam elé tartottam a törcsimet, így maradhatok, kérdeztem. Így igen, mondta. Na de, induljunk, mert mindjárt 11 van, mondta. Ránéztem az órára, fél múlott és 5 perc alatt oda lehet érni. Tudtam, hogy szabadulni szeretne ebből a helyzetből, de engem valami furcsa izgalom ott tartott. Kérek még kép puszit, és mehetünk, mondtam hirtelen. Jó válaszolta és fel akart állni. Leengedtem a törcsit és úgy félig meddig a melleimre mutattam, ide kérem. Nagyon rossz gyerek vagy, morgott. Közelebb léptem hozzá, engedelmesen megpuszilta az egyik majd másik bimbómat, amik már ágaskodtak. Kettőt kértem, pimaszkodtam. Megfogta a derekam és megcsókolta egyenként a bimbóimat, nagyon jó érzés volt. Köszi, mondtam akadozó hangon és engedtem felállni. Masszázs alatt, végig arra gondoltam, hogy apu puszilta meg a melleimet, ami nagyon izgató volt számomra. Papa délután egy kicsit kerülgetett, úszott vagy 2 órán át. Este a szobában direkt meztelenkedtem egy kicsit, papa úgy tett mintha nem venné észre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 07:03
Közepes.
#8 papi 2013. 05. 19. vasárnap 08:01
Ebből még akármi is kisülhet, mindenesetre folytasd.
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 28. hétfő 21:37
Nem tetszett.
#6 arkangyal 2009. 06. 14. vasárnap 09:34
Szerintem nagyon jó kis történet. Még lehetne folytatni.

Teso! Ne légy morbid!!!
#5 teso 2008. 11. 4. kedd 13:31
Mi is sexeltünk az üknagyapával a halála után , kihantoltuk , aztán répát kötöttünk a farka mellé , jót keféltünk , közben a szép apámra gondoltam , de az már egy másik történet .
#4 Steve 2008. 11. 3. hétfő 18:27
Ügyi vagy Évike. Szuper jó kis írás!
Azért kár hogy nem dugtak legalább egyet a végén.
#3 krisz 2008. 11. 3. hétfő 14:49
szuper kis unoka bravo.
#2 sihupapa 2008. 11. 3. hétfő 01:44
Nekem is jól esne egy ilyen unoka.
#1 Törté-Net 2008. 11. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?