A+ A-

Otthon, veled...

Végre egyedül vagyok itthon. Anyu tíz perce ment el, de rajtam már nincs ruha. Megcélzom a fürdőszobát, tegnap este elfelejtettem borotválkozni. Húsz perc alatt végzek, 9.20 van. Te tízre jössz. Kiválasztom mit vegyek föl. Végül is teljesen mindegy, mi mellett döntök, úgyis hamar le fog kerülni rólam. Sminkeléssel több időt töltök, bár lehet hiába, mert el fog kenődni. Nem érdekel, hogy szerinted jól nézek ki smink nélkül. Én úgy meztelennek érzem magam. Gyorsan rendet rakok a szobámba (megigazítom az ágyam, eltüntetem a szemetet és az asztalról az oda nem illő holmikat a szekrénybe dobom).
Csöngetsz. Rohanok ajtót nyitni, de mielőtt megtenném még belepillantok a tükörbe. Elégedett vagyok a látvánnyal, kinyitom az ajtót. Amikor megpillantalak, rögtön a nyakadba ugrom, és egy puszit nyomok a szádra. "Szia, Cica!" köszönsz. Magammal húzlak be az ajtón, te megállsz és lerúgod a cipődet. Én nem bírok magammal. Túl régen láttalak, és túlságosan kívánlak. Megcsókollak. Percekig ott állunk, ajkaink összeforrva.
Kezem nyakadon húzom végig, majd egyre lejjebb, válladon és mellkasodon. Hasadon megállok és becsúsztatom kezem a pólód alá. Te sem vagy rest, elválsz a számtól, nyakamat kezded el csókolgatni. Beleremegek, amikor megnyalod a fülemet. Újra megcsókollak, közben betántorgunk a szobámba. Leveszed a pólómat, és fél kézzel kikapcsolod a melltartóm. Én az övedet próbálom kikapcsolni, de elveszed a kezem. Ráfektetsz az ágyra, majd egy pillanatra otthagysz. Kinyitod a szekrényt, és kiveszel belőle egy kötelet. Rögtön tudom, mi következik, fölemelem kezeimet, és hagyom, hogy megkötözz. Teljesen kiszolgáltatottan fekszem előtted. Kikapcsolod az övemet, én pedig megemelem a csípőm, hogy könnyebben lehúzhasd rólam a nadrágom és nedvemtől csöpögő bugyim. Majd egy fekete kendővel bekötöd a szemem.
Finoman megcsókolsz, ajkad épp hogy csak érinti enyémet. Érzem, ahogy ujjaid végighúzod rajtam, nyakamtól egészen a szeméremdombomig. Amikor a hasamhoz érsz, megremegek. Tudod hogy az érzékeny terület, ezért elkezded puszilgatni, közben egyik kezeddel felnyúlsz, és mellemet kezded simogatni. Ajkaid közé veszed egyik mellbimbóm, finoman szívogatod, nyalogatod. Miután befejezted játékot a cicimmel, apró puszikkal indulsz el lefele a hasamon. Virágomat szándékosan kikerülöd, combjaim belső oldalát halmozod el szereteteddel. Egészen a térdemig haladsz, majd elindulsz vissza.
Most nem feledkezel meg kincsemről. Körbepuszilod szeméremdombomon lévő kis háromszöget, majd nyelved becsúsztatod ajkaim közé. Körözni kezdesz csiklómon, minden érintésed repít a csúcs felé.
Abbahagyod, és egy ujjadat kínzó lassúsággal csúsztatod belém, melyet halk nyögéssel jutalmazok. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezded mozgatni. Nem hagyod, hogy a gyönyörök kertjébe jussak, kihúzod az ujjad. Fölém hajolsz, megcsókolsz. Saját ízem kóstolom a szádon.
Érzem, ahogy makkod hozzáér a csiklómhoz. Fogalmam sincs mikor került le rólad a nadrág, de nem is érdekel. Felnyögök a vágytól, amikor odailleszted a bejárathoz. Lassan tolod egyre beljebb és beljebb, teljesen kitöltesz. Finoman puszilgatod a nyakamat, miközben mozogni kezdesz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.58 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 22:01
nemrossz.
#4 papi 2015. 11. 12. csütörtök 09:32
Nem rossz
#3 sihupapa 2008. 10. 23. csütörtök 20:34
nem tudom.
#2 Tibur 2008. 10. 22. szerda 21:38
Remek,kitünő minden jó.Szeretem az ilyen módon megírt történetet,bár néhány lényeges helyen kissé elnagyolt.
#1 Törté-Net 2008. 10. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?