Vasárnap délután

Szavazás átlaga: 6.73 pont (15 szavazat)
Megjelenés: 2008. október 16.
Hossz: 22 015 karakter
Elolvasva: 1 013 alkalommal
Megint egy olyan hétvége, amikor mindent kell csinálni csak éppen rád jut kevés idő. De szerencsére a vasárnap szabad.
Ebéd után pár órával már nálad vagyok. Egy finom kis puszival fogadsz és megnyugtatsz, hogy velem is foglalkozni fogsz, de még ki kell teregetned. Semmi gond – mondom, ha nem lennék béna hozzá szívesen segítenék is. Miután végeztél közösen lefekszünk az ágyra ahogy szoktunk. Megy a tv, te a laptopon babrálsz, mint oly sokszor. Pár perc után megunod, a gépet félretolva hozzám bújsz. Apró puszik csattannak el, simogatom a hátad és az arcod. Te pedig szinte dorombolsz az ölemben. Imádom az ilyet, nagyon meghitt és megnyugtat ez a kis kikapcsolás. De jönnek a hosszabb puszik, apró kis csókok szinte csak érintve egymás ajkait. Lassan a szádat is kinyitod pici kis nyelved, csak éppen kidugod, megnyalod a szám. Aztán én is ezt teszem. Ismered ezt a csókot, ajkaink között találkoznak a nyelveink éppen csak futólag, de egyre határozottabban. Ez a kedvenced.

Magamhoz húzlak, belemarkolok a fenekedbe. Kicsit ki is pirultál az izgalomtól, a levegőt is szaporábban veszed. Ezen felbuzdulva simogatom az oldalad és a hátad vissza-visszatérve a fenekedre. Próbálom cicid oldalát is érinteni, de a kezed pont eltakarja. Más cselhez folyamodom, a szádról áttérek az arcodra, álladra. Apró csókok mindenhova, haladok egyre lejjebb. A fülednél elidőzök. Imádom azt a finom bőrt, ami ott van. Közben érzem a frissen mosott hajad illatát. Pedig most nem kellene, nincs idő, a lányok kézimeccse mindjárt kezdődik. Így is el fogunk késni. Tudod te is, ezért mikor a füled körbejárom a számmal és finoman a nyelvem is végigsiklik a puha bőrön, visszahúzod a fejem. Egy hosszú csók után elszakadsz tőlem és figyelmeztetsz az időre. Tudom én is. Ahhoz kevés, hogy folytassuk, ahhoz viszont sok, hogy ne csináljunk semmit. Kicsit még próbálkozom, hátha... de győz a józanész. Ekkor veszed észre, hogy miért is a nagy hevesség. Dudorodik a nadrágom rendesen. Beindítottál azzal, ahogy csókoltál. Huncut kis mosollyal nyugtázod, hogy sikerült felcsigáznod.

Lassan indulnunk kell. Már a kabát és a cipő rajtam, de most te esel nekem. Lábujjhegyre állva a nyakamat átöleled, és forró csókot adsz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.73 pont (15 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. november 26. 08:08
#5
Ebből se lesz szurkolás.
1
v
vasas62
2023. július 3. 14:25
#4
Csak ne mesélnéd!
1
a
A57L
2019. április 22. 05:59
#3
Vannak benne szép gondolatok.
1
Andreas6
2017. október 9. 11:26
#2
És a meccsre meg ki megy el?
1
T
Törté-Net
2008. október 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1