A+ A-

Vasárnap délután

Megint egy olyan hétvége, amikor mindent kell csinálni csak éppen rád jut kevés idő. De szerencsére a vasárnap szabad.
Ebéd után pár órával már nálad vagyok. Egy finom kis puszival fogadsz és megnyugtatsz, hogy velem is foglalkozni fogsz, de még ki kell teregetned. Semmi gond- mondom, ha nem lennék béna hozzá szívesen segítenék is. Miután végeztél közösen lefekszünk az ágyra ahogy szoktunk. Megy a tv, te a laptopon babrálsz, mint oly sokszor. Pár perc után megunod, a gépet félretolva hozzám bújsz. Apró puszik csattannak el, simogatom a hátad és az arcod. Te pedig szinte dorombolsz az ölemben. Imádom az ilyet, nagyon meghitt és megnyugtat ez a kis kikapcsolás. De jönnek a hosszabb puszik, apró kis csókok szinte csak érintve egymás ajkait. Lassan a szádat is kinyitod pici kis nyelved, csak éppen kidugod, megnyalod a szám. Aztán én is ezt teszem. Ismered ezt a csókot, ajkaink között találkoznak a nyelveink éppen csak futólag, de egyre határozottabban. Ez a kedvenced.
Magamhoz húzlak, belemarkolok a fenekedbe. Kicsit ki is pirultál az izgalomtól, a levegőt is szaporábban veszed. Ezen felbuzdulva simogatom az oldalad és a hátad vissza-visszatérve a fenekedre. Próbálom cicid oldalát is érinteni, de a kezed pont eltakarja. Más cselhez folyamodom, a szádról áttérek az arcodra, álladra. Apró csókok mindenhova, haladok egyre lejjebb. A fülednél elidőzök. Imádom azt a finom bőrt, ami ott van. Közben érzem a frissen mosott hajad illatát. Pedig most nem kellene, nincs idő, a lányok kézimeccse mindjárt kezdődik. Így is el fogunk késni. Tudod te is, ezért mikor a füled körbejárom a számmal és finoman a nyelvem is végigsiklik a puha bőrön, visszahúzod a fejem. Egy hosszú csók után elszakadsz tőlem és figyelmeztetsz az időre. Tudom én is. Ahhoz kevés, hogy folytassuk, ahhoz viszont sok, hogy ne csináljunk semmit. Kicsit még próbálkozom, hátha... de győz a józanész. Ekkor veszed észre, hogy miért is a nagy hevesség. Dudorodik a nadrágom rendesen. Beindítottál azzal, ahogy csókoltál. Huncut kis mosollyal nyugtázod, hogy sikerült felcsigáznod.
Lassan indulnunk kell. Már a kabát és a cipő rajtam, de most te esel nekem. Lábujjhegyre állva a nyakamat átöleled, és forró csókot adsz. A melleidet kidomborítod és nekem nyomod, ezzel együtt feneked hátratolódik. Akaratlanul is rácsúszik a kezem. Már döntenélek neki a falnak, de leszerelsz, mondván nincs idő. Feladom, vagyis inkább a meccs utánra koncentrálok. Elhatározom, hogy olyat kapsz az ágyban, amit nem felejtesz el. Remélem elég erős a fehérneműd és bírja a gyors rángatást, természetesen lefele.
Most viszont már te nem nyugszol. Újra rám mászol. Most határozottabban tollak neki a falnak és szinte egyből a nyakad csókolom. Már kicsit talán túl heves is vagyok. Tollak vissza a szobába, bukdácsolunk be az ajtón. Még szerencse, hogy a szüleid nincsenek itthon, nem díjaznák a helyzetet.
Azt hiszem nálad is elszakadt a cérna. Szinte felfaljuk egymást. Ruhán keresztül a kezembe veszem az egyik melled. És láss csodát a vékony anyagon keresztül is érezni, hogy bizony már nem játszol. A pici mellbimbód hegyesen mered előre. Ez csak plusz önbizalmat ad. Döntelek hanyatt az ágyra, és már mászom is rád. A cérna mégse szakadt el teljesen. Leállítasz. Ideje menni. Felállok az ágy végében. Te felülsz, kicsit terpeszbe tett lábaid között állok. Centiméterekre a testünk egymástól. Különösen egy bizonyos helyen.
Te is érzed, a helyzet adta lehetőséget ki kellene használni. Felhúzod a felsőmet és indulás gyanánt apró puszit adsz a hasamra, közvetlenül az övem fölé. Már elég érzékeny területen jársz. Egy kis sóhajból érzed.
Lehajolok hozzád, a kezembe veszem az arcod, a szemedbe nézek és megcsókollak. Csak remélem, hogy olyan szenvedélyesre sikerül, mint amennyire vágyom rád. Te megint nem engedsz, indulni kell. Azért egy újabb puszi a hasra még kijár, gondolom. Hangot is adok ennek az elképzelésemnek. A kis cinkos mosoly sok mindent elárul. Egy kis puszi aztán még egy, egyszerre csak azon kapom magam, hogy finoman csókolgatod a csat feletti részt a hasamon.
És hogy a kacérkodást folytasd; az övemet a fogaiddal engeded meg, csak a legszükségesebb pillanatban segítesz be a kezeddel. Megőrülök tőled. Nagyon erotikus, ahogy csinálod. A kis huncut mosoly, és ahogy a szemembe nézel, mindent elárul. Szinte azonnal kedvem lenne lerántani a bugyid. De még moccanni se merek, nehogy abbahagyd.
Nem is gombolsz ki minden gombot csak kettőt, és minden négyzetcentimétert végigcsókolsz, ahogy lassan erőlteted le a farmert. Próbálok segíteni, nem veszed túl jó néven, eltolod a kezem. Az alsónadrág marad. Azzal még terveid vannak. Ugyanúgy, mint a farmert húzod le lassan. Már elérsz arra a részre, amit borotválok. Csókolod és nyalogatod. Nagyon élvezem, amit csinálsz. Szinte fájdalmas, ahogy az eredetileg lefele lógó farkam emelkedne a de a nadrág gombjai és a boxer nem engedik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2017. 10. 9. hétfő 11:26
És a meccsre meg ki megy el?
#1 Törté-Net 2008. 10. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?