A+ A-

Visszajár egy álom

Elmosolyodom, ahogy a nyitott ablaknál állva a hotelszoba könnyű függönye végigsimítja a meztelen vállam. Behunyom a szemem és a beáramló, könnyű szélnek fordítom az arcom. Hagyom, hogy a feltűzött hajamból kiszabadult tincsek játékosan körberepdessék a nyakam. Rád gondolok... Önkéntelenül harapom be alsó ajkam, ahogy a lehunyt pilláim mögött a nyakamra, vállamra képzelem az ajkaid..."Nemsokára"- nyugtatom magam hangosan, s a sötétítőfüggönybe kapaszkodom, míg a vakítóan gyönyörű napfény elé húzom enyhén remegő léptekkel. A szoba sejtelmes félhomályba borul.
A minibár felé veszem az irányt a hathatósabb hűtésem érdekében. Ahogy ellejtek a hatalmas franciaágy mellett, megállok egy pillantás erejéig a szemközti falon mosolygó tükörképem előtt. Elégedetten mérem végig a látványt. Jól választottam.
A könnyű, kis fekete spagetti pántos nyári ruha selymes, elasztikus anyaga megadóan követi a testem minden négyzetcentiméterét egészen a csípőm domborulatáig, hogy lágy redőkben omolva a combom közepéig, minden lépésnél körbecirógassa a lábaimat a tűsarkú, fekete szandál kopogásának ütemére. Élvezettel simítom végig tenyerem a kagylófényű anyagon és elégedetten nyugtázom, ahogy az érintésre megkeményedő mellbimbóim elemelik ruhámat a bőrömtől.
Nem szorítottam magam melltartóba, így egy kóbor napsugár surlófényében sejtelmesen bontakozik ki a karamellszínű bőrömön feszülő fekete ruha alatt a melleim és az apró, fekete csipketanga körvonala. Sóhajtól kísérve megálljt parancsolok a kezemnek és magára hagyom a tükörképem.
Le kell guggolnom, hogy kinyissam a hűtőt. Ahogy a szélesre tárt ajtó mögül combjaim közé ömlik a hideg levegő, elönti ágyékomat a forróság ... Gondolataim visszarepülnek a tegnap esti telefonodhoz. Kedves, de ellentmondást nem tűrő hangon közölted az instrukciókat, hova és mikorra érkezzek. Nem volt szükség rá, hogy megkérdezd, ráérek-e. Magától értetődő volt, hogy ott leszek. Egy egész délután vár ránk...
Lüktető halántékkal emelek ki egy hideg mini-pezsgőt és a mámorító légáramlatokra csukom az ajtót. Végighúzom a deres üveget a combjaim között, abban reménykedve, hogy csillapítják tomboló vágyam, de hősiesen megállom, hogy a testemhez érjek. Neked tartogatom magam...
A bódító gondolatfoszlányokból kopogás térít magához. Kiegyenesedem és ajtót nyitok.
"Nem rossz ötlet" - zárod kulcsra az ajtót magad mögött miközben tekinteted végigpásztázza az elasztikus anyagba bújtatott testem, lesiklik a szandálomig, majd vissza. Kiveszed az üveget a kezemből, felnyitod és az ajkadhoz emeled, miközben tekinteted folyamatosan az enyémet öleli. Nagyot kortyolsz, majd hozzám lépsz, s a derekam átölelve, magadhoz húzol. Belecsókolsz a nyakamba. Megborzongok a hideg ajkak érintésétől, s ahogy csak tudom, megpróbálom a lábaim megfeszíteni, hogy leplezzem a remegésüket. Még mindig szorosan ölelve a derekam, felém nyújtod a pezsgőt. Belekortyolok. A hűs ital rekordsebességgel ömlik szét a belsőmben, még erősebb szívdobogást okozva, miközben a hátrabillentett nyakam veszik célba az ajkaid. Elveszed az üveget és hátralépsz. Kedvtelve mérsz újra végig a szemed elé hulló fürtök mögül, amitől az egekig korbácsolódik bennem a vágy. A szádhoz emeled az üveget. Még egy nagy korty pezsgő, majd ismét magadhoz húzol, és...
Lehunyom a szemem, ahogy ajkad a dekoltázsomhoz érve szétnyílik a bőrömön... villámcsapásként cikázik végig gerincemen a vágy, amint a jeges ital utat tör a melleim között, végigfolyik a hasamon és vékony sugárban lecsurog a combjaimon. Kezeid a hátamról a csípőmre siklanak, miközben végigcsúszva a testemen leereszkedsz elém, s nyelveddel útját állod a rohanó buborékoknak. Egész testemben remegni kezdek a finom érintésektől és csókoktól, ahogy a pezsgő útján visszafelé barangol a nyelved és a szád, miközben kínos lassúsággal gyűjtöd tenyeredbe ruhám vékony anyagát a csípőmön. Csókjaid végigbecézik a tanga finom vonalát, felkúsznak az ágyékomon, a hasamon, mellemen, végig a pezsgő vonalán, majd a ruhám kezdik követni, ahogy átemeled a vállamon, a nyakamon, a karomon, a csuklómon, míg végül a hátam mögé ejted. Belecsókolsz a tenyerembe, a szádba veszed az ujjaim, majd kiereszted őket és a tenyered alá szorítva végigsimogatod kezeimet a mellemen, a hasamon, a csípőmön, a combjaimon át az ágyékomig. A szemembe nézel, mosolyogsz és a ködös tekintetemen át is láthatom a ki nem mondott kérést... Viszonzom a tekinteted és finom mozdulatokkal játszani kezdek magammal.
Kíváncsi vagyok, meddig bírod, hogy a kezeim helyettesítsenek... de csalódnom kell. A falnak dőlve, kedvtelve nézed, ahogy a kezeim végigsiklanak a testemen. A tarkómnál kezdem a simogatást, a melleim az ingedet súrolják, ahogy hátrafeszül a gerincem. Apró mosollyal jutalmazod a tenyereim útját a vállamon keresztül a mellemig. Homályosuló tekintettel figyeled, ahogy megmarkolom a két bársonyos dombot és lassan, körkörös masszírozással kényeztetem magam, miközben a csípőm kéjesen vonaglik meg a mozdulataim alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2017. 11. 4. szombat 06:29
Én nem örültem volna, ha ilyen éjszaka után egyedül kellene ébrednem.
#1 Törté-Net 2008. 10. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?