A+ A-

Magatartásból elégtelen 1. rész

Matematika - fizika szakos tanárként dolgoztam egy vidéki gimnáziumban. Két éve végeztem az egyetemen, és mint minden fiatal pályakezdő pedagógust, engem is "próbálgattak" a gyerekek, hogy meddig lehet nálam büntetés nélkül elmenni. Persze próbáltam én rendes lenni velük, nem akartam olyan begyepesedett tanár lenni, akit magam sem szerettem diákkoromban, viszont nem is akartam nagyon haverkodni velük. A legtöbb osztállyal jól kijöttem, de az egyik harmadikos csoport nagyon rendetlen volt, pedig ide főleg lányok jártak. Idősebb kollégáim is tanácsolták, és ezt persze magam is tudtam, hogy a hangadót kell megfogni, utána már a többivel sem lesz gond. Azonban volt egy kis probléma: az osztály hangadója egy gyönyörű lány volt, aki nagyon népszerű volt még a felsőbb éves fiúk között is. Fiú osztálytársait nem tartotta sokra, azok viszont valósággal a lábai előtt hevertek, szinte mindent megcsináltak neki, amit kért. És ha arról volt szó, ki is használta őket.
Azonban nem csak a fiúk között volt népszerű, a lányok között is ő volt a vezér. Első nap, a mikor az osztályukba léptem, úgy közép tájon ült a tanteremben, de így is egyből megakadt rajta a szemem, amit valószínű észre is vett. Akkor még nem tudtam, hogy milyen vezető szerepet tölt be az osztály életében, a következő órán viszont már kezdett gyanússá válni a dolog. Második óránkon ugyanis Regina, mert így hívták, az első sorban, pont szemben velem ült, és igézően szép volt, látszott rajta, hogy készült erre az órára: világosbarna hosszú haját hátrakötötte, fehér passzos garbó volt rajta, rózsaszín miniszoknya és hosszúszárú fekete bőrcsizma. Hiába próbáltam óra közben másfele figyelni egyre többet néztem rá, ő pedig ilyenkor csizmás lábait kéjesen húzogatta másik combján és huncutul mosolygott rám vagy kivillantotta gyönyörű szabályos fogsorát. Egyszer pedig kéjesen megnyalta gyönyörű rózsaszín ajkait. Hamvas bőre volt és ellenállhatatlan barna szeme.
Észrevette, hogy figyelem és kacérkodik velem! - villant át az agyamon. Tetszett is a gondolat, de sejtettem, hogy baj lesz belőle és nem is tévedtem. Harmadik óránkon már két barátnője is az első sorban ült, akik, bár nem voltak olyan gyönyörűek mint ő, mégis a maguk fiatal szépségével szintén rabul ejtettek engem. Divatosan, szinte túl szexisen voltak felöltözve és ők is mosolyogva néztek rám, ekkor már tudtam, hogy tudatos provokációnak vagyok kitéve. Valószínűleg rájöttek, a hetedik női érzék már 17 évesen is működik, hogy nagy rajongója vagyok a női lábbeliknek, mert szebbnél szebb magassarkú cipőt húztak gyönyörű lábukra, amiket a kisebbnél kisebb szoknyák tökéletesen látszani engedtek.
Kati volt a legravaszabb közöttük, valószínű az egész offenzívát ő szervezte, igen hamar rájött csizmaimádatomra és szebbnél szebb darabokat vett fel az óráimon, az egészen vadító formákig. El is érte, hogy alig mertem kiszólítani a táblához, mert ilyen esetekben remegő hangon adtam az utasításokat, lüktető ágyékomat próbáltam nem az osztály felé fordítani, szemeimet pedig a csizmájáról levenni. Természetesen a többiek is hamar rájöttek, hogy milyen hatással van rám, és nagyon tetszett nekik, hogy a tanár úr beleesett az egyik diákjába viszont tanári tekintélyem egyre csökkent, amit az egyre zajosabb órák is mutattak. Egy különösen rendetlen nap után beígértem nekik egy röpdolgozatot, mire óra után a három szépség oda jött hozzám és megpróbáltak lebeszélni elhatározásomról.
Regina egészen közel jött hozzám, úgy duruzsolt a fülembe, csizmás lába többször hozzáért a combomhoz, melle a vállamat súrolta, én a tanári asztalnál ültem, de eszemben sem volt felállni és alig mertem rájuk nézni. Kedvesen elküldtem őket, de hogy mennyire remélték, hogy célt értek nálam azt csak a következő alkalommal vettem észre, Regina szeme ugyanis szinte szikrákat hányt dühében mikor kiosztottam nekik az írásbeli beszámolóra szánt lapokat. Egyből összeállt a kép: mint hadvezér, megígérte az osztálynak, hogy elsimítja ezt a kis nézeteltérést, de vereséget szenvedett. Ekkor vált egyértelművé számomra, hogy őt kell legyőznöm, ha az osztály feletti uralmat meg akarom szerezni! Különös játék kezdődött közöttünk, amit az egész társaság feszülten figyelt. Regina minden ravaszságát, báját és nőiességét bevetette, hogy legyőzzön engem, de én résen voltam. Bármennyire is tetszett nekem, tudtam, hogy nem engedhetek, el kell mennem a legvégsőkig is, ha muszáj, azaz a kérlelhetetlen és szigorú tanár szerepéig. Zéró tolerancia. Mindenkinek tudni kell, hogy én nyertem. Egyik nap meglepően egyszerűen öltözködött, az arcán is látszott, hogy nincs elemében, mindenkinek lehetnek rossz napjai. Eljött az én időm, gondoltam.
Nyeltem egy nagyot és kihívtam a táblához felelni. Nagyon meglepődött, váratlanul érte, nem tudta nőisségét használni ellenem, nem csak ruhája volt aznap egyszerű, varázsa is. Sebezhetőségéből én viszont erőt merítettem és egyre magabiztosabb, és szigorúbb lettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 26. szerda 06:01
Nem rossz kezdet.
#5 rabszolga 2008. 10. 9. csütörtök 11:48
Andreas!
írd meg nyugodtan a folytatást! az nem jogvédett! :-)
#4 krisz 2008. 09. 3. szerda 18:38
szegény tanár ur, ajo sem kellet neki.
#3 Andreas 2008. 08. 29. péntek 13:13
Aki hülye, haljon meg! Nem hiszem, hogy ne tudta volna a "tanár úr" a gyűrűt eltávolítani - végső esetben eltávolíttatni -, és az egész történést megfordítani; marhára élveztem volna, ha végül is ez a kis kurva húzza a rövidebbet.
#2 Ati 2008. 08. 29. péntek 09:14
Az eleje egész jól indult,azért folytasd.
#1 Törté-Net 2008. 08. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?