A lecke

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.87 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2008. augusztus 19.
Hossz: 13 161 karakter
Elolvasva: 17 404 alkalommal
Az olasz Adrián, nyaralás közben történtek velem a következők.
Feküdtem a tengerparton, napoztam, és elhatároztam, hogy semmi sem fog majd kizökkenteni ebből a nyugalmas állapotból. Egy darabig így is volt, de hamarosan pasihangokat hallottam a nem messze lévő sétányról, és arra lettem figyelmes, hogy magyarul beszélnek. Persze ők nem számítottak arra, hogy én értem is, amit egymás között hangosan ecsetelnek.
" – Nézd, milyen dagi csaj napozik ott! Nem szégyellős, hogy így bikinire vetkőzik! " – szörnyülködött az egyikük
" – Jah, elég keményen nyomja. " – mondta a másik
Ez a pár mondat elég volt ahhoz, hogy romba döntse a testemmel kapcsolatos, amúgy sem túl nagy önbizalmamat. Nem vagyok egy nimfa, de tőlem a tengerparton sokkal meglepőbb látványban is lehet bárkinek része.
Mindegy, gondoltam magamban, ez nem fog kizökkenteni a nyugalmamból, és próbáltam tovább napozni. A gondolatok azonban csak motoszkáltak bennem, és arra gondoltam, hogy valahogyan meg kellene leckéztetni ezt a két fickót.
Amikor ugyanis elhaladtak mögöttem, utánuk fordultam, és bár megsértettek, azt meg kellett állapítanom, hogy elég jól néznek ki. Mindkettőjükön csak egy fürdőgatya volt, az egyiken fecske, a másikon térdig érő. Az egyikük barnább volt, a másikuk kevésbé, de izmosak voltak, és a lábuk (nekem az a gyengém) is határozottan szexi volt. Én 25 éves vagyok, ők is hasonló korúak lehettek, legalábbis én így láttam.
Ahogy elmerültem ezekben a gondolatokban, úgy rövidesen hallom, hogy megint jönnek, és újból én vagyok a téma. Mondták a szöveget, de az egyikük elkezdte, hogy ő bizony nem utasítaná vissza, ha meggyömöszölhetne. Mire a barnább is kontrázott, hogy ő is tudna mit kezdeni velem. Hozzátették viszont, hogy csak a hecc kedvéért, mert ők a vékony csajokat szeretik. Na persze, gondoltam magamban, melyikőtök nem!?
Az elhangzottak csak még jobban megerősítettek benne, hogy valamit kezdeni kell a srácokkal, hogy a jövőben meggondolják, hol, kiről és mit mondanak. Elhatároztam, ha újból jönnek, valamilyen indokkal megszólítom őket. Néznek majd nagyot, ha leesik nekik, hogy mindent értettem. Annyit ugyanis még hallottam, hogy említik, csak visszamennek valamiért a szállásukra, de jönnek vissza. Így is lett. Elhaladtak felettem, röhögtek egy kicsit, és lassan befordultak a strand elhagyatottabb része felé. Ekkor kiáltottam feléjük.
"Hé, fiúk! Nem segítenétek nekem arrébb tolni a nyugágyamat és a napernyőmet? "
Láttam, hogy meglepődnek, a földet nézik egy darabig, motyognak valamit az orruk alatt, de azért közelednek, hogy segítsenek.
"Köszönöm. "-mondtam. "Tudjátok, a súlyom miatt nem nagyon tudom megmozdítani ezeket az izéket"-játszottam rá a korábban elhangzottakra. (Ez persze így nem igaz, simán meg tudtam volna igazítani az ernyőt és a strandágyat, ha akarom! De most nem ez volt a cél. )
"Természetes, hogy segítünk! " – mondták nagyon lovagiasan, és hozzátették, hogy bocsánatot kérnek az előbbiért, hiszen rájöttek, hogy elbaltázták a dolgot. Én viszont csak húztam őket.
"-Nem tudom, elég rosszul esett, amit mondtatok, egy kis emelgetéssel ezt nem lehet jóvá tenni. "
"-Vágom, szólt az egyikük, mit tehetnénk érted? "
"Meghívhatnátok valamire, mondjuk egy gyümölcslére a bárban. "
"Nem akarnál valami komolyabbat? "-jött meg a bátorsága a barnábbiknak.
"Azt majd még eldöntöm. "-vetettem oda.
Beültünk a bárba, kikérték nekem az italt, maguknak meg egy-egy
s
alf
ör
alf
t
. Iszogattunk, beszéltünk mindenféléről. Megtudtam, hogy az egyiküket Zolinak, a másikukat pedig Dénesnek hívják, és évek óta járnak ide, ismerik a környéket. Nagyon ki akarták köszörülni a csorbát, mert felettébb udvariasak voltak: alámtolták a széket, egy kicsit bókoltak is. Én meg elkezdtem domborítani, és láttam, hogy mindketten a melleimet nézik, ahogy feszül a fürdőruhában. Az egyikük felém hajolt, és úgy tolta oda a haverjának a
s
alf
ör
alf
t
, ami alkalmat adott arra, hogy felmérje e terepet felülről is. Bevallom, nekem sem esett rosszulk, hogy láttam az izmos karját mellettem. Tettem-vettem magam, és vártam a hatást.
Kis idő múlva felálltam, és elnézést kérve kivonultam a mosdóba. Egyszer csak hallom, hogy nyílik az ajtó, és Dénes jön be. Kérdeztem, mit keres itt, mit képzel, menjen ki azonnal. Ő azonban csak közeledett felém, és olyanokat mondott, hogy milyen csinos vagyok, és hogy csak a fenekemet szeretné megsimogatni, meg megmasszírozni itt-ott. Én is akartam, hogy ezt tegye velem, de nem adtam meg neki ezt az elismerést, és ahogy gyengéden, de határozottan megpróbált a falhoz nyomni, én bár nem teljes erőből, de a lábai közé térdeltem. Mire ő leállt, és a golyóit fogdosva káromkodott egyet, de nem nyomult tovább. Kiengedett, én visszaültem a másik pasihoz, mire kis idő múlva Dénes is megjelent, egy kis terpesszel a járásában. Zoli rá is kérdezett, hogy mi van vele, miért jár így, de a haverja elterelte a témáról a szót.
Zoli, aki sejtett valamit, hogy Dénes bepróbálkozott, megpendítette, hogy este találkozhatnánk is. Jó, mondtam én, akkor mindkettőtöket várom a szálloda halljában este.
A megbeszélt időpontról én jó sokat késtem, ahogy illik. A liftből kilépve láttam, hogy a fickóim ott ülnek a pamlagon, és várnak arra a nőre, akit még pár órával korábban bálnának csúfoltak. Az estére gondolva, én teljesen be voltam indulva, mert tudtam, a tervemet veghez tudom vinni, és megleckéztetem őket. A táskámban elrejtettem a szükséges eszközöket, és elindultam a bevetésre.
A fiúkkal mindent összevetve jól megértettük egymást, és azt is mondhatnám, hogy elég jól éreztem magam, de folyton eszembe jutott a délelőtti bunkóságuk, és ez nem engedte, hogy eltérjek azt eredeti elhatározásomtól. A kötelező körök és egy kis
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
után mindhárman a szobájukban kötöttünk ki.
Fullra beindultak rám, a szobaajtóban úgy fogdostak, hogy azt hittem, sosem jutunk be, de aztán mégis csak sikerült. Bezárult az ajtó és elkezdtem előbb az egyikükkel, aztán a másikukkal smárolni. Zoli kezei eközben mar a bugyim körül jártak, és bár jól esett a dolog, és mindketten jól csókoltak, lefejtettem magam róluk, és azt mondtam, hogy rendben, benne vagyok a dologban, de csak az én szabályaim szerint. A fiúk összenéztek, de egy percig sem visszakoztak, hanem rávágták, hogy rendben. Nem akartam nagyon elijeszteni őket, ezért mondtam Dénesnek, hogy jöjjön egy kicsit közelebb. Nem kellett kétszer kérnem, ott is termett és ostromolni kezdett a kezével, a nyelvével, ahol csak ért. Zoli, aki időközben megszabadult a ruháitól, a farkát húzogatva közeledett felénk, de én megállítottam. Mondtam, egyelőre egyszerre csak egy.
"Siess, öreg, szólt oda erre Dénesnek, mert én is szeretnék bejutni azok közé a vastag combok közé. "
"Mi??? "-kérdeztem. Miről beszélsz? Ha így folytatod, még nézni sem nézheted. "
"Ok, bocs, mondta. Nem látod, hogy teljesen el vagyok tőled alélva? És a farkára mutatott.
"Látom, válaszoltam, de akkor is gondold meg mit beszélsz. "
Eközben Dénes, mit sem törődve Zoli önmegtartóztatásával lassan elkezdett alaposan kinylni. Az első nyelvcsapásoktól azt hittem rögtön elmegyek, de még sikerült visszatartanom. Nem akartam túl nagy magabiztosságra okot adni neki. Nyögdécseltem, és figyeltem Zolit, hogy próbálja kibekkelni azt az időt, míg ő is bekapcsolódhat a játékba. Gondoltam egyet, és megkértem, hogy most csak álljon, és ne érjen a farkához. Ő rám nézett kérdően, és azt mondta, hogy ne tegyem ezt vele, mert a golyói így is sajognak a délutáni tökönrúgás és a visszatartott vágy miatt. Dénes is felnézett munkálkodása közben, és haverjára nézve egyetértően bólogatott, hogy a srácnak ennyi öröm jár. Én azonban hajthatatlan voltam, és megfenyegettem, hogyha valaha is hozzám akar érni, azt teszi, amit mondok. Erre kénytelen kelletlen leállt, de láttam, hogy nagy erőfeszítésébe kerül.
Dénes persze közben mar arra gondolt, hogy sínen van, és hamar célba ér. Nekem azonban más tervem volt. Felálltam, elkezdtem masszírozni a farkát a nadrágon keresztül. Ő kérlelt, hogy eresszem ki a férfiasságát, mert szétfeszíti a nadrágot. De én még nem tettem meg, hanem tovább ingereltem kívülről. Lehúztam a pólóját, nyaldosni és csókolgatni kezdtem a mellbimbóit. Egyszerűen élveztem, a kicsit szőrös mellkasát, barna, izmos vállát és felsőtestét. Ő közben tudta a dolgát, és kezével a csiklómat morzsolgatta, mire "sajnos" hirtelen olyan orgazmus tört rám, hogy el kellett Dénesnek kapnia. Jutalmul persze kioldottam a farkát a fogságából, ami átlagos méretű volt, de állt, mint a cövek és csak rám várt. Elkezdtem húzogatni, kényeztetni, mire a pasi egyre mélyebben vette a levegőt, morgott egy kicsit, és teljesen beleélte magát a dologba. Hidegzuhanyként hatott rá, hogy leálltam, és a fülébe súgtam, hogy a folytatásra most várni kell, előbb látni akarom az izmait, amikor megfeszülnek. Ezért csináljon harminc fekvőtámaszt.
"Micsoda? "-kérdezte elkerekedett szemekkel. Nem látod, hogy mindjárt kipukkadok?
Dehogynem, de kérlek, tedd meg a kedvemért. Nagy nehezen elhelyezkedett, és elkezdte számolni, de vigyáznia kellett, mert a feszülő makkja mindig a padlóhoz akart érni. Így muszáj volt lelohasztania kissé magát.
Én közben kihasználtam az időt arra, hogy Zolival foglalkozzak, aki hősiesen állta a megpróbáltatásokat, és nem nyúlt magához, pedig rendesen izzadt, és erőlködött. Semmi perc alatt előttem termett, és olyan határozottan látott hozzá, olyan jól simogatott, hogy én ismét orgazmus közeli állaptba kerültem. A fekvőtámaszos látvány és Zoli ténykedése megtette a hatást. Engedtem, hogy belém nyomuljon, és elkezdtünk szeretkezni. Nagyon jó volt, nem is figyeltem egy ideig arra, hogy tényleg csinálja-e Dénes "testedzést". De aztán eszmélte m, és láttam, hogy leállt, ezért rászóltam, hogy folytassa, mert nem lesz jó vége.
Zoliból hirtelen kihúztam magam (annak nagy meglepetésére), pedig a legjobb rugózásban voltunk. Nem értette a dolgot, miért kell abbahagynia, de tudta, nem ellenkezhet. Csak magamra gondoltam. Felizgatott az önmegtartóztatása, és elkezdtem magam izgatni. A saját ujjaimtól mentem el, a fiúk pedig csak bámultak, és irigykedtek. Ők is szerettek volna mar elélvezni, de ennek még híja volt. Miután lecsendesedett az örömöm, kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, és igyunk vizet. Ők először hallani sem akartak róla, a karjukon az összes izom megfeszült, úgy verték a farkukat, de aztán leálltak, és töltöttek vizet nekem és maguknak is. Érdekes módon a férfiasságuk végig állt, és nem akarták levenni a szemüket rólam.
"Menjünk, fejezzük be a mókát! "-mondtam, mire ők széles mosollyal az ágyra fektettek, és egyszerre kezdtek el ostromolni. Ez volt az első alkalom, hogy két pasival voltam, de meg kell mondjam, hogy a szerelemhez semmi köze, de még sohasem éreztem magam ennyire jól. Átadtam magam a gyönyörnek, de mikor érzetem, hogy mindannyian közeledünk a csúcshoz, megállítottam őket, amit elég rossz néven vettek. Mondták, hogy ne húzzam őket, mert mindjárt a fülükön fog kifolyni a sok sperma, ami összegyűlt a golyóikban. Csak még egy próba, válaszoltam, és előszedtem a táskámból a kötelet. Megkérdeztem, kiköthetem-e a kezüket az ágyhoz. Ők mar lassan mindenbe beleegyeztek, csak élvezhessenek egyet végre.
Erre én jól odakötöztem a kezüket az ágyhoz. Majd előbb az egyiküket, aztán a másikukat lovagoltam meg. Felváltva, mindig csak addig, hogy épp időben meg tudjak állni. A két fiú kérlelve nézett hol engem, hol a feszülő farkukat. Erre én nagyon óvatosan és gyengéden elkezdtem nyalni Dénes farkát. Minden technikát bevetettem, hogy minél jobb legyen neki. Volt, hogy csak a hegyét nyaldostam nagy átéléssel, volt hogy az egészet megpróbáltam bekapni, lassítottam, gyorsítottam, elkaptam a ritmust, és láttam, hogy Dénes szemét behunyva készül a robbanásra, miközben haverja irigykedve nézi.
"Ez az, csináld, kislány, mindjárt eldurranok. "-mondta közben, és valóban megjelentek az első előváladék-cseppek a makk hegyén. Tudtam, ha rántok rajta még egyet-kettőt, elélvez.
Csakhogy nem rántottam, hanem abbahagytam az utolso pillanatban, és Zolit vettem kezelésbe. Dénes nem akart hinni a szemének, ki akarta oldani a kezét, hogy rántson a farkán néhányat, hogy orgazmushoz segítse magát, de nem tudta. A lábával rugdosott, és kiabált, hogy milyen hülye kurva vagyok, és hogy ha kiszabadul a szuszt is kikeféli belőlem, és hogy a hajamra fog ja lőni az összes ondóját.
Élvezettel hallgattam, és lassan Zoli is kezdte érteni, hogy ő is hasonlóan járhat.
Előtte viszont még nekem kellett egyszer elélveznem. Rátelepedtem Zoli lábára, és a sípcsontján kezdtem el csúszkálni. Pár perc múlva sikerült is elmennem, immár harmadszorra az este folyamán.
Zolinak is nagyon feszült a látottak hatására a farka. Előhúztam a táskámból egy bőrgyűrűt, mandzsettával a közepén, amit ráhelyeztem a srác farka tövére. Nagy iramban elkezdtem verni a kővé meredt falloszt, és Zoli várta kilövellést. Vertem, vertem megállíthatatlanul, de az áhított orgazmus nem akart összejönni. Zoli is kiabált, hogy engedjem elélvezni, mert mindjárt kipukkad, de én nem hagytam, nem vettem le a bőrszíjat róla. Hírtelen abbahagytam, majd felálltam, összepakoltam, és elmentem, mint aki jól végezte dolgát. Búcsúzóul még visszafordultam, és kajánul rájuk vigyorogtam: talán legközelebb fiúk, talán legközelebb.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.87 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
S
Szexsztory
2021. december 27. 19:38
#18
Engem is rugott csaj tökön mert beszóltam neki
1
a
angel234
2021. december 25. 03:16
#16
Nem tetszett az egész sztori.
1
S
Szexsztory
2021. december 24. 22:18
#15
Igazad van nem kellet volna szegény fiúkkal ezt tenni pláne hogy tökön is rugta az egyiket. 
1
Ez egy válasz Andreas 2008. augusztus 20. 08:01-kor írt üzenetére.
S
Szexsztory
2021. december 24. 18:32
#14
Nekem is volt olyan csaj osztálytársam aki minden fiút tökön rugott
1
Ez egy válasz bdsm sub 2008. augusztus 21. 22:06-kor írt üzenetére.
S
Szexsztory
2021. december 24. 18:25
#12
Szegény fiúk sajnálom öket
1
Ez egy válasz bdsm sub 2008. augusztus 21. 22:06-kor írt üzenetére.
a
A57L
2020. július 26. 04:41
#11
Nem is lett rossz.5P
1
sunyilo
2018. augusztus 21. 10:58
#10
Kicsit zavaros és bosszúra éhes írás, az ismeretlennel valami hasonló történhetett, csak nem ő jött ki belőle jól...
1
feherkalman1
2016. december 6. 16:04
#9
Azért elég rohadék egy zsírosbödön vagy.
1
S
Shinolcsi
2012. szeptember 22. 20:01
#8
uhh megkapták
1
87xman
2008. november 3. 16:20
#7
Laposnak tűnt a sztori.bocs pedig ezen az oldalon tök sok jó sztori van.7-et azért meg ér
1
Liza
2008. augusztus 24. 19:37
#6
kúúúúrvajó:D
járjon így mindenki.bár szerintem én nem tudnék hozzájukérni...
1
bdsm sub
2008. augusztus 21. 22:06
#5
Én azt gondolom hogy nagyon megérdemelték a fiúk.Mint lány tudom.De nagyon kiváncsi lennék hogy hogyan taláták meg őket??Mondjuk az eggyik takarító nő másnap este????ÉS a fiúk könyörögtek neki hogy elégítse ki őket.MIre a csaj kielégítette őket.De nem ketözte el hanem felkuldött két férfit hogy röhögjenek rajta!!AZtán elengedték őke tés megmondták hogyha elmondják bárkinek 3 napig fognak feküdni duzzadó farokkal.
1
Hatsepszut
2008. augusztus 21. 11:34
#4
Nem, mert akkor férfinak érezhették volna magukat.
1
Andreas
2008. augusztus 20. 08:01
#3
Nem mondom, hogy nem érdemelték meg a leckét, de ha már elfogadtad tőlük az élvezetet, esetleg engedhetted volna a végén elmenni őket. Elég ciki lett volna számukra, ha ott találnak rájuk lekötözve, tetőtől talpig ragacsosan a saját nedveiktől... Mi a véleményed?
1
T
2008. augusztus 19. 00:31
#2
Mi oka lehet, hogy ha az egyiket
tökön rúgják a másiknak fáj?
Zoli és Dénes ikrek?! Férfiszolidaritás?!
1
T
Törté-Net
2008. augusztus 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1