A+ A-

Vörös

Az álmom vörös színű volt. A kastély nagyobb szobájába mentünk, miután mind a ketten forró fürdőt vettünk külön - külön, hogy minél vágyakozóbban teljen el az az idő, míg nem vagyunk együtt. Fürdés közben rád gondoltam: az elmédre, a szívedre, a lelkedre é s a testedre. Mind - mind vonz engem, mindegyikért odavagyok Valahogy úgy szerettem volna, hogy ez az éjszaka is felejthetetlen legyen tudtam hogy ez nem csak rajtam múlik. A gondolat, hogy mindjárt a karjaidban leszek, a végtelenségig begerjesztett. A fürdő után fehér melltartót, fehér bugyit vettem fel és fehér köntöst. Elindultam a találkahely felé lassú léptekkel s már a folyosón megpillantottalak. Fehér boxeralsó volt rajtad és mély vörös köntös, természetesen szétnyitva az utóbbi, mint nekem is. Félelmetesen kívánatos voltál. Együtt léptünk be a szobába egymást kézenfogva - , ahol vörösen világítottak a lámpák. Tompa fény volt, mintha kissé füstös lenne a levegő. A fehér ruházatom is vörösnek tűnt ebben a környezetben.
Egymás felé fordultunk és még mielőtt bármit is tettünk vagy szóltunk volna, levettük egymásról a köntöst úgy, hogy közben egymás szemébe néztünk. Izzott a tested a fényben, az enyém is, a piros fény még kívánatosabbá tett és tettre kényszerített. Lehajo ltál és megcsókoltál hevesen, de annyira hevesen A nyelvünk körözött a szánkban, nyomkodtuk egymás nyelvét, körbenyaltuk, harapdáltuk, szopogattuk egymás ajkát. Ezekután a fülemet kezdted nyalogatni, a fülem mögött is. Én pedig átadtam magam az élvezetn ek, a teáltalad nyújtott élvezetnek. Miközben szorosan hozzám simultál, éreztem, hogy a farkad kőkeményen bökdöste a puncimat ruhán keresztül. Kicsit segítettem is az élvezeten, és hozzád dörzsölgettem a puncimat. Miközben már a nyakamat csókoltad és nya logattad, egyre toltál az ágy felé és egyszer csak rádöntöttél. Hevesen kezdted nyalogatni a mellbimbómat, amit a melltartóból kihámoztál, mert nem vetted le rólam, csak félrehúztad. Majd gyors mozdulatokkal lejjebb és lejjebb haladtál, mígnem eljutottál a bugyim széléig. A tangabugyi könnyen engedett neked, nem húztad le, csak félre annyira, hogy a puncimhoz férkőzz. A puncim duzzadt volt, forró és lüktető. Mikor a nyelved a csiklómhoz ért, halk sikoly hagyta el a számat. Majd a nyelved lejjebb csúszot t a hüvelyemhez, és belenyomtad amennyire csak tudtad. Utána egy másik hirtelen mozdulattal a csiklómnál termettél megint és azt kezdted el lassú mozdulatokkal nyalni, szopni, harapdálni, húzogatni. Nagyon jól csináltad, azt hittem, hogy belehalok az els ő orgazmusba, mely olyan gyorsan jött, hogy fel sem eszmélhettem belőle, mikor már a második orgazmusom jött, és még mindig nem hagytad abba! A csupasz puncim már olyan nedves volt és olyan nagy, hogy bármekkora is lenne a farkad, bártan befogadná. Vonag lottam, nyögdécseltem, halkan sikítottam néha és már gondolkozni sem tudtam, mikor elért a harmadik orgazmus is. Úgy rázta meg a testemet, hogy csoda hogy egészben maradtam. Csodákat művelt velem a szád. Mikor eszméletre tértem, felültem és megcsókoltala k azzal a nem titkolt vággyal, hogy lenyalogassam a szádról a nedvemet, ami maradt rajta Ezekután felálltam, felállítottalak téged is. Szembe álltam veled, fehér melltartóban és fehér csöpögő bugyiban, te pedig a fehér boxeralsóban.
Megcsókoltalak rövid en, majd a nyakadat kezdtem csókolni és harapdálni, óvatosan felcsúsztam néha a füledhez, amit nagyon élveztél. Bele is nyaltam néha a füledbe, ilyenkor megborzongott a tested a jó érzéstől. Haladtam lefelé. A hegyes mellem a mellkasodhoz ért, érezted ho gy mennyire bök a gyönyörtől. A puncim meg a farkadhoz simult és dörzsölte őt. De ahogy lejjebb és lejjebb haladtam, már a tenyerem is dörzsölte a farkadat, ami kemény volt és forró. A mellkasodat elhagyva a köldöködre tértem át, de nem sokáig időztem, m ert kívántam a farkadat. Az alsó rajtad volt, az arcom pedig az alsódon. Már térdeltem a farkad előtt. A fejemmel dörzsöltem a farkadat ruhán keresztül, beletúrtam az orromat, az egész fejemet. Közben a lábadat simogattam hátulról fel s le. Nagyon kemény voltál már és úgy álltál, mint a cövek. Ekkor ruhán keresztül bekaptam a farkadat, mint kutya a csontot. Óvatosan megharapdáltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 30. szombat 09:19
Nem lehetett elolvasni, legalábbis nem végig.
#4 vakon53 2016. 05. 28. szombat 00:05
Ellehetettolvasni.
#3 feherfabia 2014. 12. 27. szombat 07:03
4P
#2 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:23
Gyenge.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?